ITV HD UK

Reaction score
0
Eurobird1 28.5E 11428H 27500 2/3 με SID 10510 (όνομα καναλιού)
(vpid:3401 apid:3402 pcrpid:3401 Tsid:2315)

η φωτό είναι από άλλο ξένο forum γιατί δεν τον έχω κατεβάσει ακόμα . αλλα από αθηνα και πάνω με 1.4m και πάνω πιάτο κατεβαίνει.
οποιος το καταφέρει ας κάνει μια αναφορά.

Attachments

Reaction score
0
Απάντηση: ITV HD UK

Zωη προσπαθησα αλλα ματαια(1,80 chanel master).Επισης θα δοκιμασουμε με το 3μετρο και θα γραψω το αποτελεσμα

Reaction score
1

καλησπερα σε ολους τους φιλους με το 2,4 που εχο και κουμπομενο

προστοπαρον σε ενα dream κατεφερα αυτην την ωρα και βγηκε η

συχνοτητα στο οριο απο ηρακλειο κρητης ομως αυριο θα κανω

καποιεσ επενβασεις στο πιατο και τηα σας πω παλι...

Attachments

Reaction score
2
Τι εχει η συχνοτητα με 1.2??? :111::111::111:

Γιατι ουτε εγω με μισορυθμισμενο πιατο, ουτε ο GTX με σωστα ρυθμισμενο πιατο το κατεβαζουμε, και αμφοτεροι εχουμε 1.4m.

Reaction score
1
Λάθος. Το ξανακοίταξα. Για κάποιο λόγο το λογισμικό μου έδειχε φουλ σήμα.

Έκανα μια επανεκκίνηση και όντως αν και υπάρχει λίγο σήμα, quality = 0.

Reaction score
0

με 3.7m πιάτο που έκανε δοκιμες ανακάλυψα ότι δεν είναι Horizontal αλλα vertical και μου κατεβαίνει σαν radio. που θα πάει θα τον καταφέρω.
έχω σήμα και στις δυο συχνότητες αλλα στα vertical πιο χαμηλό.

Reaction score
0

λοιπόν μαζί με τον ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ καταφέραμε και ανοίξαμε την εικόνα με την sky starHD!!

Attachments

Reaction score
0

αυτό θα φάνη όταν περάσει σε κανονικό πρόγραμμα Χριστό τώρα έχει μονο ένα μικρό previou.

Reaction score
0

με 3.7m πιάτο που έκανε δοκιμες ανακάλυψα ότι δεν είναι Horizontal αλλα vertical και μου κατεβαίνει σαν radio. που θα πάει θα τον καταφέρω.
έχω σήμα και στις δυο συχνότητες αλλα στα vertical πιο χαμηλό.
φιλε Ζωη με την καθετη το 1,80 μου εβγαλε ποιοτητα σηματος στον kathrein 95% αλλα τα καναλια που κατεβασε δεν εχουν σχεση με το ITV HD UK

Reaction score
2
Απάντηση: Re: ITV HD UK

Απίστευτη εικόνα πρέπει να έχει...
Παιζει ενα μικρο κολακευτικο loop και η εικονα του ειναι θαυμασια και γι αυτο το μικρο μικρο βιντεακι το br του ειναι αρκετα υψηλο οποτε απο αυριο που ανοιγει και επισιμα θα δειξει τι ψαρια πιανει,αν και τα αγγλικα HD εχουν ολα τρομερη εικονα και αυτο μαλλον θα ειναι το ιδιο καλο.

@george664 Δεν το εμφανιζει σαν ITV HD UK αλλα σαν αριθμο που δεν τον θυμαμαι τωρα , ισως να τον γραψει αργοτερα αν μπει ο Ζωης.

Reaction score
0

φιλε Ζωη με την καθετη το 1,80 μου εβγαλε ποιοτητα σηματος στον kathrein 95% αλλα τα καναλια που κατεβασε δεν εχουν σχεση με το ITV HD UK
Γιώργο τελικά είναι HORIZONTAL ,κάποιο λάθος είχα κάνει στο lnb και μου κατέβαζε αντίθετα.

Reaction score
0

με hivion HD που δοκίμασα με manuall install και κάτω εκεί που λέει ριντ automatic βάζεις το dec και απλός περνάς τα pids και κατεβαίνει με ονομασία user channel ανοίγει κανονικά !!
με καθοδήγηση από την επίσημη αντιπροσωπεία (Sat-Elite)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll