Ps3: Haze co-op screens

Reaction score
4

Rob Yescombe of Free Radical recently talked about their upcoming FPS title for the PlayStation 3, Haze. One of the things he touched on was none other than the four-player co-op matches. Today, we get to see screens of what they're like. Intense, huh?

What's also interesting to see in these screens are the weapons. In one of the screens below (third from left), you can even distinctly make out "Mantel" painted on the side of a rifle. Judging from the quick list of Haze weapons we posted the other day, it seems to be the BlackSaw.

Reaction score
4
Επιτελους ανακοινωθηκε για 23 Μαιου.
Ας εχουμε μια μικρη επιφυλαξη παντως γιατι εχει αλλαξει τουλαχιστον 10 φορες ημερομηνια. :140:

Reaction score
0
Απάντηση: Ps3: Haze co-op screens

Kαλη ανασταση..Φαίνεται οτι οι υπολοίποι δεν σηκωθηκανε ακομα απο το τραπεζι:107::107::107:

Reaction score
0
Αύριο βγαίνει demo. Σιγά μην ασχοληθεί κανείς χιχιχιχιχι :107:
Το site είναι καλό πάντως.

Reaction score
4
Αύριο βγαίνει demo. Σιγά μην ασχοληθεί κανείς χιχιχιχιχι :107:
Το site είναι καλό πάντως.

Εγω θα ασχοληθω και πολυ μαλιστα!!! :116:
Βγαινει και το Race Grid την Πεμπτη σε demo!!!

Reaction score
4
Αντε να δουμε να διαλεξουμε.
Το haze και μαπα να ειναι θα το παρω :137:

Reaction score
0
Το haze και μαπα να ειναι θα το παρω :137:
Τόσο πολύ κλίκ σου έχει κάνει;

Η συγκυρία της κυκλοφορίας του είναι πολύ δύσκολη, μετά απ' όλες τις καθυστερήσεις κατέληξαν να το βγάζουν μεταξύ Grand theft Auto και Metal Gear Solid. Το Νοέμβριο το είχα κι εγώ στα υποψήφια προς αγορά αλλά τώρα, επειδή με ξέρω κιόλας :116:, το βλέπω βασικά σαν 70 ευρώ που θα με κοιτούν αναξιοποίητα απ' το ράφι.

Reaction score
4
Τόσο πολύ κλίκ σου έχει κάνει;

Η συγκυρία της κυκλοφορίας του είναι πολύ δύσκολη, μετά απ' όλες τις καθυστερήσεις κατέληξαν να το βγάζουν μεταξύ Grand theft Auto και Metal Gear Solid. Το Νοέμβριο το είχα κι εγώ στα υποψήφια προς αγορά αλλά τώρα, επειδή με ξέρω κιόλας :116:, το βλέπω βασικά σαν 70 ευρώ που θα με κοιτούν αναξιοποίητα απ' το ράφι.
Για την ημερομηνια το σκεφτομουν και εγω. Που πας αναμεσα στα επη?
Αλλα μου εχει λειψει ενα FPS οποτε λεω να το παρω.
Απο games-asia ομως στα 43 ευρω και ας περιμενω δεν πειραζει.

Reaction score
4
Το κατεβασατε απο το store το παιχνιδακι??
Πως σας φανηκε?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.307
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower