ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ AV RECEIVER KAI ΗΧΕΙΩΝ

Reaction score
0
:139:Παιδιά καλημέρα και καλώς σας βρήκα!!
Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας γιατί μόνος μου δεν το βλέπω.
Βλέπετε δεν είμαι και πολύ σχετικός με το αντικείμενο.

Έχω ένα σαλόνι 25τ.μ. + την κουζίνα 7τ.μ.Στο σαλόνι,δίπλα στο έπιπλο της τηλεόρασης(SAMSUNG LE-32S81) έχω το PC(intel core 2 duo E6420 με κάρτα γραφικών την ASUS EN8600GT SILENT/HTDP 256MB PCI-E RETAIL και motherboard την GIGABYTE P35C-DS3R).
Έχω συνδέσει PC με TV από DVI σε HDMI.

Ποιον ενισχυτή πρέπει να επιλέξω έτσι ώστε να έχω surround ήχο είτε βλέπω την ταινία από το dvd του υπολογιστή είτε από ένα κανάλι που υποστηρίζει το surround?

Πρέπει ο ενισχυτής να έχει 2 HDMI in (1 για την TV και 1 για το PC)?

Έχω βρει κάποια μηχανήματα όπως τον sony srt-dg710 αλλά δεν ξέρω εάν είναι αρκετός γιαυτό που θέλω(εικόνα και ήχο HDMI-SURROUND και απο TV και από PC.:111:

Ευχαριστώ για την ώρα σας.

Reaction score
0
Απάντηση: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ AV RECEIVER KAI ΗΧΕΙΩΝ

Γεια σου φίλε μου και καλώς ήρθες στο AVSite.......πες μου τι ποσό θες να ξοδέψεις να σου προτείνω 2-3 επιλογές και βλέπουμε.....:126:

Reaction score
0

Γεια σου φίλε μου και καλώς ήρθες στο AVSite.......πες μου τι ποσό θες να ξοδέψεις να σου προτείνω 2-3 επιλογές και βλέπουμε.....:126:

Γεια σου φίλε και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.
Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 650 euro (μαζί με τα ηχεία). Όπως έγραψα πιθανό μοντέλο με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω είναι το sony str-dg710.
Όπως έγραψα θέλω να συνδέσω το PC.

Reaction score
0

Γεια σου φίλε και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.
Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 650 euro (μαζί με τα ηχεία). Όπως έγραψα πιθανό μοντέλο με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω είναι το sony str-dg710.
Όπως έγραψα θέλω να συνδέσω το PC.
Αφού διαθέτεις 650Ε για ενισχυτή και ηχεία μαζί οι επιλογές σου είναι πολύ περιορισμένες.....:117:.....οι Sony STR-DG510(210E) και STR-DG710(280-310E) είναι και οι μοναδικοί ενισχυτές με hdmi σ' αυτή την κατηγορία τιμής.....

Reaction score
0

Αφού διαθέτεις 650Ε για ενισχυτή και ηχεία μαζί οι επιλογές σου είναι πολύ περιορισμένες.....:117:.....οι Sony STR-DG510(210E) και STR-DG710(280-310E) είναι και οι μοναδικοί ενισχυτές με hdmi σ' αυτή την κατηγορία τιμής.....

Όντως σε αυτο κατέληξα και εγώ.Το PC θα συνδεθεί με τον AV από SPDIF σε HDMI.H συνδεσμολογία αυτή θα δώσει τις αποκωδικοποιήσεις που υποστηρίζει ο SONY?? (όσες είναι αυτές:114:)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502201

Reaction score
0

O Yamaha που αναφέρεις είναι και αυτός 5.1.....εγώ στη θέση σου θα πήγαινα για τον 910(η διαφορά τιμής από τον 710 δεν είναι και τόσο μεγάλη) της Sony που είναι 7.1 για να ησυχάσεις μια και καλή......από την οπτική θα πάρεις Dolby Digital και DTS......:126:

Reaction score
0

O Yamaha που αναφέρεις είναι και αυτός 5.1.....εγώ στη θέση σου θα πήγαινα για τον 910(η διαφορά τιμής από τον 710 δεν είναι και τόσο μεγάλη) της Sony που είναι 7.1 για να ησυχάσεις μια και καλή......από την οπτική θα πάρεις Dolby Digital και DTS......:126:

Σωστά ο 910 είναι καλύτερος και απτους δύο.

Ανάμεσα όμως σε RX-V363 και STR-DG710 ποιος θεωρείς ότι είναι καλύτερος,γιατί απότι κατάλαβα Dolby Digital και DTS...... θα πάρω και απτα δύο.

Λέω για ηχεία τα CAV DP-300 Set 5.1
ή τα QUADRAL QUINTAS 500 BLACK

Reaction score
0

Γεια και απο μενα...
Αδερφε, η motherboard που εχεις (και εγω την ιδια εχω) βγαζει coaxial kai optical για τον ηχο με δυνατοτητα 7,1 και υποστηριξη των blue ray. Γιατι λοιπον δεν δινεις στον ενισχυτη σου αυτη την εξοδο και προτιμας να δωσεις την hdmi που προερχεται απο μια καρτα γραφικων, και ο ηχος ειναι κατα πολυυυυυ κατοτερος????
Μη σε ξεγελαει το οτι θα χρησιμοποιησεις το hdmi... Παιρνεις τον ηχο απο την καρτα γραφικων...! Σκεψου το λιγο!!!
Επισης μπορεις απο τις ψηφιακες εξοδους να κανεις ή οχι pass throogh του σηματος, και ετσι επιλεγεις να το επεξεργαστεις πριν τι στηλεις στον ενισχυτη ή οχι!!
Προσεξε το λιγο αυτο...
Θα σου προτεινα λοιπον ενισχυτη με coaxial & optical εισοδο και οχι με hdmi...

Reaction score
0

Γεια και απο μενα...
Αδερφε, η motherboard που εχεις (και εγω την ιδια εχω) βγαζει coaxial kai optical για τον ηχο με δυνατοτητα 7,1 και υποστηριξη των blue ray. Γιατι λοιπον δεν δινεις στον ενισχυτη σου αυτη την εξοδο και προτιμας να δωσεις την hdmi που προερχεται απο μια καρτα γραφικων, και ο ηχος ειναι κατα πολυυυυυ κατοτερος????
Μη σε ξεγελαει το οτι θα χρησιμοποιησεις το hdmi... Παιρνεις τον ηχο απο την καρτα γραφικων...! Σκεψου το λιγο!!!
Επισης μπορεις απο τις ψηφιακες εξοδους να κανεις ή οχι pass throogh του σηματος, και ετσι επιλεγεις να το επεξεργαστεις πριν τι στηλεις στον ενισχυτη ή οχι!!
Προσεξε το λιγο αυτο...

:140:Τώρα λοιπόν κατάλαβα πόσο άσχετος είμαι με το θέμα.
Μισό να το επεξεργαστώ!!!!:139:

Reaction score
0

Γεια και απο μενα...
Προσεξε το λιγο αυτο...

Αν μπορείς κάντο λίγο λιανά να καταλάβω

Reaction score
0
Εγω παντως που εχω τον RX-V363 μπορω να πω οτι ειναι μια καλη επιλογη για ενα υπνοδωματιο αλλα οχι για ενα σαλονι καθως δεν ειναι και τοσο δυνατος,αν ειναι και λιγο αναισθητα τα ηχεια που θα παρεις τοτε...:112::112::112:

Reaction score
0

Γιατι ποιος ειπε οτι εγω ειμαι σχετικος?? ΛοοοοΛ!
Αλλα ενταξει αυτα ειναι απλα πραγματα.

Reaction score
0

Γεια και απο μενα...
Προσεξε το λιγο αυτο...

O ήχος θα φύγει από από την SPDIF (out) της motherboard.
Και η εικόνα από το S-VIDEO
Σωστά????

Reaction score
0

Σωστά.
Και αν μπεις μεσα στης ρυθμίσεις της καρτας ηχου, μπορεις να επεξεργαστεις τον ηχο ή όχι.

Reaction score
0

Σωστά.
Και αν μπεις μεσα στης ρυθμίσεις της καρτας ηχου, μπορεις να επεξεργαστεις τον ηχο ή όχι.

Mάλλον εγώ έκανα λάθος.Η συνδεσμολογία αυτή ήταν από την αρχή.

SPDIF (motherboard) σε HDMI (AV ) κ΄
S-VIDEO SE HDMI (AV )

Το θέμα είναι όπως έγραψα παραπάνω sony str-dg710 ή yamaha rx-v363 ???????????????

Reaction score
0

SPDIF (motherboard) σε HDMI (AV ) !!!!! Δεν καταλαβαινω την ενοια του μετατροπεα απο spdif σε HDMI... Τεσπα..

Reaction score
0

SPDIF (motherboard) σε HDMI (AV ) !!!!! Δεν καταλαβαινω την ενοια του μετατροπεα απο spdif σε HDMI... Τεσπα..

SPDIF σε SPDIF.

Όσοι δεν ξέρουμε πάντα καταλήγουμε σε HDMI (με το ανάλογο καλώδιο).
Πάντως διαφορά όντως δεν υπάρχει.

Ένας φίλος μου είπε ότι είναι καλύτερο από τον AV να περάσει μόνο ο ήχος ((SPDIF(PC) σε SPDIF(AV)) και η εικόνα κατευθείαν στην τηλεόραση ((S-VIDEO(καρ.γραφ.) σε HDMI(TV)).

Tί λες για αυτό??

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.465
Members
38.701
Νεότερο μέλος
DAMBO