- Reaction score
- 0
μπορειτε να προτηνετε εναν φτυνο ενυσχιτη που να κανει αυτη ακριβως τη δουλεια?δε με ενδιαφερει αν υποστιριζει 352178 προτυπα ηχου :102:
οπως και τις φωτο....????.παιδιά ξέρει κανείς πως μπορεί να παίζει όλα τα mp3 που υπάρχουν σε ένα φάκελο, το ένα μετά το άλλο, κατευθείαν μετά το πρώτο (πατώντας play μόνο για το πρώτο κομμάτι)
παιδιά ξέρει κανείς πως μπορεί να παίζει όλα τα mp3 που υπάρχουν σε ένα φάκελο, το ένα μετά το άλλο, κατευθείαν μετά το πρώτο (πατώντας play μόνο για το πρώτο κομμάτι)
ναιοπως και τις φωτο....????.
παιδιά ξέρει κανείς πως μπορεί να παίζει όλα τα mp3 που υπάρχουν σε ένα φάκελο, το ένα μετά το άλλο, κατευθείαν μετά το πρώτο (πατώντας play μόνο για το πρώτο κομμάτι)
λοιπόν,οπως και τις φωτο....????.
Τελος, θελω να ρωτησω επειδη ειμαι ψιλοασχετος στο θεμα ηχος, διαβασα οτι αν συνδεσεις το popcorn με ενισχυτη μπορει αυτος να παιξει τον DTS ηχο οποτε ολα καλα. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιον οσο πιο οικονομικο γινετε γιατι εχουμε ξεπαραδιαστει τελευταια?
Επισης, εχω ενα συστημα ηχειων 5.1 απο το homecinema μου, SONY dav-dz 100. Γινεται να τα συνδεσω στο popcorn?
μπορειτε να προτηνετε εναν φτυνο ενυσχιτη που να κανει αυτη ακριβως τη δουλεια?δε με ενδιαφερει αν υποστιριζει 352178 προτυπα ηχου ,μονο το dts θελω:102:
για το θεο,κανεις σας δεν εχει ενισχυτη? :103:μια μικρη βοηθια παιδια γιατι τωρα τελευτεα ολο και περισσοτερα releases ειναι σε dts....
Γεια σου φίλε...Παιδιά, εμένα σήμερα μου χρεώσανε τη πιστωτική μου.
Από την εμπειρία σας σε πόσες μέρες, χοντρικά, σας ήρθε?
(ΥΓ: Το αποφάσισα αφού είδα ότι έρχεται κει με ταχυδρομείο και γλυτώνεις τα τελωνεία. Ευχαριστούμε τους ταλαίπωρους που δοκίμασν πρώτοι και βοήθησαν τους υπόλοιπους)
παρακαλώ! (και εδώ!) ως ένας από τους ...ταλαίπωρους!Παιδιά, εμένα σήμερα μου χρεώσανε τη πιστωτική μου.
Από την εμπειρία σας σε πόσες μέρες, χοντρικά, σας ήρθε?
(ΥΓ: Το αποφάσισα αφού είδα ότι έρχεται κει με ταχυδρομείο και γλυτώνεις τα τελωνεία. Ευχαριστούμε τους ταλαίπωρους που δοκίμασν πρώτοι και βοήθησαν τους υπόλοιπους)
Και κάτι άλλο. 1080p *.mkv παίζει τελικά ή τον ήπιαμε?
Κατι τετοιο σου κανει;μπορειτε να προτηνετε εναν φτυνο ενυσχιτη που να κανει αυτη ακριβως τη δουλεια?δε με ενδιαφερει αν υποστιριζει 352178 προτυπα ηχου :102:
κανεις τη παραγγελια πατωντας το preorder με google chekout (οπως το paypal ενα πραγμα ) και ζητας EMS. Θα σου ερθει με την υπηρεσια πορτα-πορτα των ελτα συνολικη χρεωση 145 €Ρε παίδες μπήκα στο site της popcorn και το μόνο που βρήκα εκτός από τα ευρωπαϊκά καταστήματα που το πουλάνε 239 ευρώπουλα είναι ένα link που λέει preorder. Δεν αναφέρεται πουθενά αν υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθεσιμότητα. Εσείς που το αγοράσατε το πήρατε κάνοντας κλικ στο preorder? Γιατί κάτι μου λέει ότι το "pre" σημαίνει "προπαράγγειλε για να έχεις θέση στην επόμενη φουρνιά"
Και κάτι άλλο. Σε ποιο σημείο της παραγγελίας ορίζεις τον τρόπο με τον οποίο θες να στο στείλουν? Σε μια λίστα με υπηρεσίες courrier που βρήκα στο site για την ελλάδα αναφέρεται μόνο η EMS. Διάβασα όμως παραπάνω στο forum ότι πρέπει να τους πεις να το στείλουν με αυτήν αλλιώς έχει τελωνείο!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εχω παρακολουθήσει όλη τη συζήτηση γύρω απο το Popcorn hour και θα ήθελα τη γνώμη όσων ήδη το έχουν δοκιμάσει γιατί το σκέφτομαι και εγώ να το πάρω.
Καποια βασικά ερωτήματα:
1.Ποιότητα εικόνας οντως ανεβάζει 1080p?
2.Εχει κολλήματα κατα τη διαρκεια της αναπαραγωγής κυρίως mkv?
3.Υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους?
4.Το έχει κανείς δοκιμάσει στην αναπαραγωγή mkv μέσω τοπικού δικτύου?
Γενικά πόσο αξιόπιστο έχει φανεί μέχρι τώρα?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.