PopCorn Hour A100 €199

Reaction score
0
μπορειτε να προτηνετε εναν φτυνο ενυσχιτη που να κανει αυτη ακριβως τη δουλεια?δε με ενδιαφερει αν υποστιριζει 352178 προτυπα ηχου :102:

Reaction score
0
Απάντηση: PopCorn Hour A100 €199

παιδιά ξέρει κανείς πως μπορεί να παίζει όλα τα mp3 που υπάρχουν σε ένα φάκελο, το ένα μετά το άλλο, κατευθείαν μετά το πρώτο (πατώντας play μόνο για το πρώτο κομμάτι)

Reaction score
3

παιδιά ξέρει κανείς πως μπορεί να παίζει όλα τα mp3 που υπάρχουν σε ένα φάκελο, το ένα μετά το άλλο, κατευθείαν μετά το πρώτο (πατώντας play μόνο για το πρώτο κομμάτι)
οπως και τις φωτο....????.

Reaction score
0

ναι

Reaction score
0

λοιπόν,
πατώντας play παίζει τα mp3 ή τις φωτογραφίες το ένα μετά το άλλο μόνο του
πατώντας ΟΚ παίζει μόνο το συγκεκριμένο αρχείο και μετά θέλει νέα εντολή για το επόμενο αρχείο

Reaction score
0
Παιδιά, εμένα σήμερα μου χρεώσανε τη πιστωτική μου.

Από την εμπειρία σας σε πόσες μέρες, χοντρικά, σας ήρθε?

(ΥΓ: Το αποφάσισα αφού είδα ότι έρχεται κει με ταχυδρομείο και γλυτώνεις τα τελωνεία. Ευχαριστούμε τους ταλαίπωρους που δοκίμασν πρώτοι και βοήθησαν τους υπόλοιπους)

Και κάτι άλλο. 1080p *.mkv παίζει τελικά ή τον ήπιαμε?

Reaction score
0
μια χαρα τα παιζει...παιδια σημερα δοκιμασα iso για πρωτη φορα και το επεξε,μονο που σε 2 σημεια κωλησε για λιγο και μετα συνεχισε...

Τελος, θελω να ρωτησω επειδη ειμαι ψιλοασχετος στο θεμα ηχος, διαβασα οτι αν συνδεσεις το popcorn με ενισχυτη μπορει αυτος να παιξει τον DTS ηχο οποτε ολα καλα. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιον οσο πιο οικονομικο γινετε γιατι εχουμε ξεπαραδιαστει τελευταια? :)

Επισης, εχω ενα συστημα ηχειων 5.1 απο το homecinema μου, SONY dav-dz 100. Γινεται να τα συνδεσω στο popcorn?

μπορειτε να προτηνετε εναν φτυνο ενυσχιτη που να κανει αυτη ακριβως τη δουλεια?δε με ενδιαφερει αν υποστιριζει 352178 προτυπα ηχου ,μονο το dts θελω:102:

για το θεο,κανεις σας δεν εχει ενισχυτη? :103:μια μικρη βοηθια παιδια γιατι τωρα τελευτεα ολο και περισσοτερα releases ειναι σε dts....

Reaction score
3
Απάντηση: Re: PopCorn Hour A100 €199

για το θεο,κανεις σας δεν εχει ενισχυτη? :103:μια μικρη βοηθια παιδια γιατι τωρα τελευτεα ολο και περισσοτερα releases ειναι σε dts....

Aπλα πραγματα ,γρηγορα και απλα.

This newest version (released today) seems to be working wonderfully as a 1-click solution to DTS - > AC3. It took a little bit of setup, but its pretty straight forward and even includes clickable icons to take you to the appropiate download sites for needed software. Most of what is used in this program you might already have if you have already been converting DTS -> AC3.

Aside from being a simple 1-click solution, it has a couple built in features like the ability to keep DTS tracks, on top of adding AC3...just in case a DTS decoder AVR is in your near future, essentially future proofing your HD MKV library.

Thanks again to all of you who are a heck of a lot smarter than myself..you make life much easier Smile

http://rapidshare.com/files/113033781/AudioConverter.rar
Απο το σχετικο φορουμ βοηθειας του popcorn.

Reaction score
0

(ΥΓ: Το αποφάσισα αφού είδα ότι έρχεται κει με ταχυδρομείο και γλυτώνεις τα τελωνεία. Ευχαριστούμε τους ταλαίπωρους που δοκίμασν πρώτοι και βοήθησαν τους υπόλοιπους)
Γεια σου φίλε...
Χοντρικά γυρω στις 13 μερες πιστευω ...

Εγω το παράγγειλα στις 23 και 24 απριλίου χρεώθηκε η κάρτα..
Πέμπτη με παρασκευή πιστεύω θα το εχω ...:107:

Μετα απο 1 εβδομάδα ακριβώς μου έστειλαν e-mail οτι ξεκινάει η παραγγελία και το tracking τις παραγγελίας απο την EMS ...

http://www.ems.com.cn/english-main.jsp
http://www.elta-courier.gr/trackit/

Μετα γυρω στις 6 μερες εργασιμες περίπου ακομα για το ταξιδι..

Σκεφτομαι να παρω εναν σκληρο δίσκο ..εξωτερικο μαλλον τις western digital 750GB η 1TB .!

Reaction score
0

Και κάτι άλλο. 1080p *.mkv παίζει τελικά ή τον ήπιαμε?
παρακαλώ! (και εδώ!) ως ένας από τους ...ταλαίπωρους!

Reaction score
173

μπορειτε να προτηνετε εναν φτυνο ενυσχιτη που να κανει αυτη ακριβως τη δουλεια?δε με ενδιαφερει αν υποστιριζει 352178 προτυπα ηχου :102:
Κατι τετοιο σου κανει;

Reaction score
0
Ρε παίδες μπήκα στο site της popcorn και το μόνο που βρήκα εκτός από τα ευρωπαϊκά καταστήματα που το πουλάνε 239 ευρώπουλα είναι ένα link που λέει preorder. Δεν αναφέρεται πουθενά αν υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθεσιμότητα. Εσείς που το αγοράσατε το πήρατε κάνοντας κλικ στο preorder? Γιατί κάτι μου λέει ότι το "pre" σημαίνει "προπαράγγειλε για να έχεις θέση στην επόμενη φουρνιά"

Και κάτι άλλο. Σε ποιο σημείο της παραγγελίας ορίζεις τον τρόπο με τον οποίο θες να στο στείλουν? Σε μια λίστα με υπηρεσίες courrier που βρήκα στο site για την ελλάδα αναφέρεται μόνο η EMS. Διάβασα όμως παραπάνω στο forum ότι πρέπει να τους πεις να το στείλουν με αυτήν αλλιώς έχει τελωνείο!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
3

Ρε παίδες μπήκα στο site της popcorn και το μόνο που βρήκα εκτός από τα ευρωπαϊκά καταστήματα που το πουλάνε 239 ευρώπουλα είναι ένα link που λέει preorder. Δεν αναφέρεται πουθενά αν υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθεσιμότητα. Εσείς που το αγοράσατε το πήρατε κάνοντας κλικ στο preorder? Γιατί κάτι μου λέει ότι το "pre" σημαίνει "προπαράγγειλε για να έχεις θέση στην επόμενη φουρνιά"

Και κάτι άλλο. Σε ποιο σημείο της παραγγελίας ορίζεις τον τρόπο με τον οποίο θες να στο στείλουν? Σε μια λίστα με υπηρεσίες courrier που βρήκα στο site για την ελλάδα αναφέρεται μόνο η EMS. Διάβασα όμως παραπάνω στο forum ότι πρέπει να τους πεις να το στείλουν με αυτήν αλλιώς έχει τελωνείο!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
κανεις τη παραγγελια πατωντας το preorder με google chekout (οπως το paypal ενα πραγμα ) και ζητας EMS. Θα σου ερθει με την υπηρεσια πορτα-πορτα των ελτα συνολικη χρεωση 145 €
περιπου...

Reaction score
0
Μόλις έκανα την παραγγελία παιδιά και ο Θεός βοηθός, γιατί πουθενά δεν βρήκα πεδίο για να διαλέξω τρόπο αποστολής. Στο site της η PCH για την Ελλάδα αναφέρει ΜΟΝΟ EMS. Τους έστειλα ένα mail μετά τη παραγγελία ζητώντας EMS. Ελπίζω να μην μου έρθει κανένα φασούλι από το τελωνείο. Εχω προηγούμενη κακή εμπειρία από αγορά από Κύπρο.

Επίσης ένα tip για όλους τους φίλους το AVsite.
Οποιδήποτε πακέτο έρθει στην Ελλάδα από το εξωτερικό εκτός τηε ΕΕ, με τα "κρατικά" ταχυδρομεία της χώρας προέλευσης και ζυγίζει κάτω από 2 κιλά, έρχεται σαν γράμμα και δεν πληρώνει τελωνείο αρκεί ο αποστολέας να μην δηλώσει ότι το δέμα περιέχει αντικείμενα που υπόκεινται σε τέλη και φόρους.

Παράδειγμα:
Αγόρασα από ΗΠΑ τραινάκια από μαγαζί καινούργια και το δέμα ζύγιζε 1.8 κιλά. Δεν πλήρωσα τελωνείο
Για πακέτο 2.3 κιλά από το ίδιο μαγαζί πλήρωσα τελωνείο 25 Ευρώ
Για πακέτο 4.2 κιλά από ιδιώτη με τραινάκια μεταχειρισμένα που ο αποστολέας τα δήλωσε απλά σαν παλιά παιχνίδια δεν πλήρωσα τίποτα.
Για RAM που αγόραζα από ΗΠΑ όταν στην Ελλάδα κόστιζε το διπλάσιο δεν πλήρωσα τίποτα, και το έκανα τουλάχιστον 15 φορές.
Στην πρώτη την τρίτη και τέταρτη περίπτωση το δέμα μου το έφερε ο ταχυδρόμος στην πόρτα μου. Για την δεύτερη περίπτωση πήγα στα ΕΛΤΑ πλήρωσα τα 25 Ε και το πήρα από εκεί.
Από την Κύπρο παλιά που μου είχαν στείλει ένα δώρο αλλά το οποίο ζύγιζε 10 κιλά πλήρωσα 100.000 δραχμόπουλα τότε. Ωραίο δώρο ε???

Παράλογο έτσι ?!?!?!? Μπορείς να μεταφέρεις διαμάντια που ζυγίζουν κάτω από 2 κιλά και να μην πληρώσεις τίποτα και σε άλλη περίπτωση απλά να το αφήσεις στα αζήτητα του τελωνείου γιατί δεν συμφέρει να πληρώσεις τα τέλη και τους φόρους!!!

Γιαυτό και τα e-shops της Ευρώπης πουλάνε το PCH A-100 239-249 Ευρώ!

Το κακό είναι ότι αυτά τα tips δεν τα λένε και τα μαθαίνεις μόνο αν έχεις κολλητό μέσα στο κύκλωμα!!!

Reaction score
0
Εμεινα άφωνος!!!

Δεν πέρασαν 10 λεπτά και η PCH απάντησε κιόλας:

Hi,

We use EMS for delivery to Greece.

Regards,
The Popcorn Hour Sales Team

Μάλλον θα ανησυχώ λιγότερο τώρα :103:

Reaction score
0
Εχω παρακολουθήσει όλη τη συζήτηση γύρω απο το Popcorn hour και θα ήθελα τη γνώμη όσων ήδη το έχουν δοκιμάσει γιατί το σκέφτομαι και εγώ να το πάρω.
Καποια βασικά ερωτήματα:
1.Ποιότητα εικόνας οντως ανεβάζει 1080p?
2.Εχει κολλήματα κατα τη διαρκεια της αναπαραγωγής κυρίως mkv?
3.Υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους?
4.Το έχει κανείς δοκιμάσει στην αναπαραγωγή mkv μέσω τοπικού δικτύου?
Γενικά πόσο αξιόπιστο έχει φανεί μέχρι τώρα?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Reaction score
3

Εχω παρακολουθήσει όλη τη συζήτηση γύρω απο το Popcorn hour και θα ήθελα τη γνώμη όσων ήδη το έχουν δοκιμάσει γιατί το σκέφτομαι και εγώ να το πάρω.
Καποια βασικά ερωτήματα:
1.Ποιότητα εικόνας οντως ανεβάζει 1080p?
2.Εχει κολλήματα κατα τη διαρκεια της αναπαραγωγής κυρίως mkv?
3.Υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους?
4.Το έχει κανείς δοκιμάσει στην αναπαραγωγή mkv μέσω τοπικού δικτύου?
Γενικά πόσο αξιόπιστο έχει φανεί μέχρι τώρα?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

απαντω μονολεκτικα γιατι ειμαι κι αρρωστος..:141:
1 ναι
2 οχι
3 ναι (και ελληνικο μενου)
4 δεν ξερω γιατι δεν το εχω δοκιμασει
5 πολυ αξιοπιστο με πολυ καλη υποστηριξη ( firmware updates)

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa