PopCorn Hour A100 €199

Reaction score
0
Μέσω δικτύου (και όχι wireless) το έχω δοκιμάσει με mkv και παίζει μια χαρά.. ούτε κολλήματα ούτε τίποτα...

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: PopCorn Hour A100 €199

απαντω μονολεκτικα γιατι ειμαι κι αρρωστος..:141:
1 ναι
2 οχι
3 ναι (και ελληνικο μενου)
4 δεν ξερω γιατι δεν το εχω δοκιμασει
5 πολυ αξιοπιστο με πολυ καλη υποστηριξη ( firmware updates)

ναι και στο 4 εγώ πάιζω αποκλειστικά έτσι μέσω του server(αλλά για 1080π μέ nfs για τα υπόλοιπα αρκεί samba)

Reaction score
0
Σημερα το παρελαβα και εγω ...:103::103::103: με χρεωση 146 ευρω...
Πηγα και το πηρα ο ιδιος απο το ταχυδρομειο ...γιατι δουλευα κιολας πρωι ...

Επομενο βημα ο σκληρος δισκος ..Λογικα εξωτερικος και 1ΤΒ περιπου...:103:
Μολις δω την συσκευη καλα θα σας πω και την γνωμη μου...

Reaction score
0
Παιδιά τα φώτα σας... Εχω κάμποσα τρέιλερ μέσα στο δίσκο (αρχεία. MOV...τα παίζει μια χαρά) και θέλω να τα παίξει όλα μαζί στη σειρά χωρίς να πατάω play κάθε φορά που τελειώνει το ένα για να παίξει το επόμενο.
Πως γίνεται αυτό; Εχει δοκιμάσει κανείς κατι τέτοιο;

Reaction score
0
Καλημερα παιδια..
Αρχεια που ειναι σε divx codec δεν τα παιζει βλεπω ....:104::104::104:
Και καποια se wmv παλι δεν τα επαιζε....:104::104::104:

Reaction score
0
Ευχαριστώ πλύ για τις απαντήσεις σας.Εκανα και εγώ την παραγγελία μου και βλέπουμε.
Απο την εμπειρία όσων το έχουν πάρει πόσες μέρες περίπου κάνει για να έρθει?
Ακολούθησα και τις οδηγίες όσων το πηραν απο Αμερική,χρησιμοποιησα το google checkout.Πιστεύω να έρθει με EMS.

Reaction score
0
Εμεινα άφωνος!!!

Δεν πέρασαν 10 λεπτά και η PCH απάντησε κιόλας:

Hi,

We use EMS for delivery to Greece.

Regards,
The Popcorn Hour Sales Team

Μάλλον θα ανησυχώ λιγότερο τώρα :103:
Με ποιό mail επικοινώνησες?
Μέσω Google checkout δε μου απάντησαν και στο support δίνει μόνο πληροφορίες γιά registration.
Μπορείς να βοηθήσεις λίγο?

Reaction score
0
Μου απαντήσανε και μένα σε 2 email Που τους έστειλα σε 20(!!) λεπτά. Το στείλανε 12 του μήνα και περιμένω ενημέρωση του λογαριασμού.
Αντε και έμαθα βγήκε WD passport με 250ρη δίσκο στα 99 ευρουλάκια!!!

Reaction score
0
Εγω εκανα την παραγγελια 1/5/08 (οποτε μπηκα στην αποστολη 7/5/08) και σημερα μου ηρθε μυνημα στο google checkout οτι εγινε η αποστολη. Η EMS δεν εχει ενημερωσει το Tracking info (αργει λιγο οπως εχω μαθει) αλλα σε καμια βδομαδα θα ερθει. Η καρτα χρεωθηκε 143 Ε. Αντε με το καλο να ρθει...

Reaction score
0
Παρήγγειλα και εγώ το popcorn.

Η παραγγελία έγινε στις 12/5 και η χρέωση της κάρτας στις 13/5.
Έστειλα και email σχετικά με την αποστολή με ems και είναι default πια το ότι στέλνουν Ελλάδα με ems μόνο.

Απο ότι έχω δει κάνει γύρω στις 3 εβδομάδες οπότε υπομονή.

Ευτυχώς δεν έχω την αγωνιά να δω τι κάνει γιατί το είχα δανειστεί και το είχα για 3 μέρες και το ξετίναξα. Άψογο αφού έπαιξε τα πάντα. Όλες τις δοκιμές τις έκανα μέσω δικτύου και με myihome.

Reaction score
0
΅Εμένα μου το στείλανε 12/5. 14/5 ενημερώθηκε το tracking info αλλά στο site της EMS δεν έχουν μπει πληροφορίες ακόμα. Αν είναι να μπουν όταν μο φτάσει Ελλάδα...χαιρέτα μας το πλάτανο.
Και μετά γκρινιάζουμε γιά τα ΕΛΤΑ...

Reaction score
0
13/5 χρεώθηκε και η δική μου κάρτα. Για να δούμε πότε θα το δούμε!!!

Reaction score
0
παιδια,σε μερικα αρχεια μου παρουσιαζει ενα προβλημα.σε καπια σημεια σταματαει να παιζει το αρχειο και με πεταει παλι στο μενου του ποπκορν...αυτο γινετε σε συγκεκριμενο σημειο,δηλαδη πχ στο hitman σηνεβενε περιπου στη 1:03:00,οταν εφτανε σε αυτο το σημειο σταματαγε οσες φορες και αν το προσπαθουσα.ο μονος τροπος για να το περασω ηταν αν με τον σταυρο πηγενα κατευθειαν στο 1:03:30 ας πουμε,οπωτε και σηνεχιζε κανονικα η ταινεια...αυτο το κανει σε μερικα αρχεια μονο(hitman,lost s04ep1-2,shooter ειναι αυτα που θημαμε τωρα) αλλα συνιθως το κανει μονο σε ενα σημειο,δοκιμασα να δω το the reaping και στα πρωτα 10 λεπτα το εκανε 4 φορες...το κανει και σε αλλους αυτο?αν ναι ειπαρχει τροπος να διορθωθει?

Reaction score
3
Απάντηση: Re: PopCorn Hour A100 €199

παιδια,σε μερικα αρχεια μου παρουσιαζει ενα προβλημα.σε καπια σημεια σταματαει να παιζει το αρχειο και με πεταει παλι στο μενου του ποπκορν...αυτο γινετε σε συγκεκριμενο σημειο,δηλαδη πχ στο hitman σηνεβενε περιπου στη 1:03:00,οταν εφτανε σε αυτο το σημειο σταματαγε οσες φορες και αν το προσπαθουσα.ο μονος τροπος για να το περασω ηταν αν με τον σταυρο πηγενα κατευθειαν στο 1:03:30 ας πουμε,οπωτε και σηνεχιζε κανονικα η ταινεια...αυτο το κανει σε μερικα αρχεια μονο(hitman,lost s04ep1-2,shooter ειναι αυτα που θημαμε τωρα) αλλα συνιθως το κανει μονο σε ενα σημειο,δοκιμασα να δω το the reaping και στα πρωτα 10 λεπτα το εκανε 4 φορες...το κανει και σε αλλους αυτο?αν ναι ειπαρχει τροπος να διορθωθει?
φιλαρακι το εχω 1 μηνα και δεν εχω παρατηρησει τιποτα τετοιο..
εχεις κανει ολα τα update firmware ?
Για δες το.
Αλλιως καποιος αλλος ποιο ειδημων ισως σου πει καποια λυση

Reaction score
0
εχω το τελευτεο update αλλα δεν εχω περασει τα εξτρα προγραμματα γιατι χριαζετε αδειο σκληρο για αυτο...αν μπορει καποιος να δοκιμασει καπια απο αυτα τα αρχεια για να δει αν του κολανε

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PopCorn Hour A100 €199

εχω το τελευτεο update αλλα δεν εχω περασει τα εξτρα προγραμματα γιατι χριαζετε αδειο σκληρο για αυτο...αν μπορει καποιος να δοκιμασει καπια απο αυτα τα αρχεια για να δει αν του κολανε
φίλε δεν έχω χρόνο να δοκιμάσω αυτά τα αρχεία
σε άλλο αρχείο xvid που μου έκανε κάτι παρόμοιο, μου έκαναν το ίδιο και οι players στο PC
δοκίμασε τα αρχεία αυτά και στο pc να δείς αν είναι πρόβλημα των αρχείων

Reaction score
14
Συνήθως αυτό ειναι πρόβλημα του αρχείου και εγώ έχω κανα δύο τέτοια!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.949
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa