Codemasters grab F1 License!

Reaction score
0
Codemasters grab F1 License, game in '09.

Τελείωσε το μίνι σήριαλ με την άδεια ανάπτυξης παιχνιδιού F1 μετά την άρνηση της Sony να ανανεώσει τη συμφωνία της με τον Ecclestone. Την άδεια έχει πλέον η Codemasters, οι δημιουργοί της σειράς Colin McRae (RIP), του Dirt και του επερχόμενου Grid (demo σε PSN & Live!).
Μετά το φετινό κενό φαίνεται λοιπόν ότι το 2009 θα έχουμε νέο παιχνίδι για PS3, X360 & PC. Άντε να δούμε...

Reaction score
4
Codemasters grab F1 License, game in '09.

Τελείωσε το μίνι σήριαλ με την άδεια ανάπτυξης παιχνιδιού F1 μετά την άρνηση της Sony να ανανεώσει τη συμφωνία της με τον Ecclestone. Την άδεια έχει πλέον η Codemasters, οι δημιουργοί της σειράς Colin McRae (RIP), του Dirt και του επερχόμενου Grid (demo σε PSN & Live!).
Μετά το φετινό κενό φαίνεται λοιπόν ότι το 2009 θα έχουμε νέο παιχνίδι για PS3, X360 & PC. Άντε να δούμε...
Αν και μετα απο την χθεσινη ενασχοληση μου με το Grid τους φοβαμαι λιγο.
Πολυ περιεργος ο χειρισμος του και μου θυμιζε ακριβως το dirt σε ασφαλτο.

Reaction score
0
Αν και μετα απο την χθεσινη ενασχοληση μου με το Grid τους φοβαμαι λιγο.
Πολυ περιεργος ο χειρισμος του και μου θυμιζε ακριβως το dirt σε ασφαλτο.
Nαι, ε; Το κατέβασα αλλά δεν έπαιξα ακόμη.
Από το να την έπαιρνε η έτερη υποψήφια ΕΑ πάντως προτιμούσα την Codemasters - θυμάμαι το F1 2001 με τρόμο και αηδία. Ακόμα ξυπνάω τα βράδια ιδρωμένος και φωνάζοντας (καλά μπορεί και να υπερβάλλω λίγο.)

Reaction score
5
Μα γιατί τόσο μίσος για την ΕΑ βρε παιδιά;;; :116:

Και στο θέμα μας : Μα πως μπορείτε να παίζετε racing games? :p

Reaction score
4

Η σωστη ερωτηση ειναι που επρεπε να μας κανεις ειναι ...
Πως μπορειτε και παιζεται racing games, shoot em ups , FPS , platforms , adventures , strategy games , action , puzzle games , sports games , fighting , role playing , simulations ??????? :142: :142: :142:
και οχι μονο MMORPG's ??? :143:

Reaction score
0
Δεν έχω γενικό μισος για την ΕΑ (είδατε το trailer του Mirror's Edge? OMFG!!) αλλά το F1 2001 ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω αγοράσει στη ζωή μου. Και ενα από τα πρώτα που πήρα για PS2 οπότε η απογοήτευση ήταν διπλή.

Καλά, άμα βγει Super Orcs Kart θα τα πούμε... :121:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007