Tι λετε για αυτο εδω?? Car dvd-touchscreen

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Θελω να παρω κατι τετοιο με οθονη αφης, υποδοχη usb και υποστηριξη mp3... Αυτο μου αρεσει και ειναι και φτηνο... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.660790
Λετε να μπορει να αναγνωρισει εναν φορητο σκληρο σαν τον passport της western digital? Ξερει κανεις αν ειναι καλα μηχανηματα??

Reaction score
5
αν η usb εχει το ρευμα που χρειάζεται, γιατι να μην παίξει;

Reaction score
5
οχι μερικά. όλα...

Δεν εχω δει στην αγορά ακόμα μηχανήμα να αναγνωρίζει NTFS. Ακόμα και σε πιο επώνυμες εταιρίες όπως Pioneer, Alpine κλπ στο γράφουν. Αλλά το γράφουν με ψιλά γραμματα εντός του manual!

Reaction score
1
Απάντηση: Tι λετε για αυτο εδω?? Car dvd-touchscreen

τι να το κάνεις το NTFS στο αυτοκίνητο; θα βλέπεις BR σε 7 ίντσες;

Reaction score
1

κάτσε , το fat32 βλέπεις κάτι παραπάνω από 1 Terra , που είναι το πρόβλημα;

Reaction score
49

Λευτέρη, αν επιλέξεις 2.5άρι δίσκο (που δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία) θα παίξει.
Οι περισσότεροι από αυτούς είναι φορμαρισμένοι σε FAT32.

Και αν δεν είναι, μπορείς να τον κάνεις εσύ FAT32 εύκολα, είτε ολόκληρο είτε partition του! (πχ με το Norton PartionMagic8)

Reaction score
1.844

Σωστά όσα αναφέρονται για το FAT 32, αλλά και για τον 2,5άρη σκληρό, που συνήθως είναι ανθεκτικότερος στους κραδασμούς.

Για την διαμόρφωση υπάρχει το ανοιχτό λογισμικό GParted, που δεν θέλει καν εγκατάσταση, είναι live cd και τα κάνει όλα! :119:

Reaction score
77

Επειδή και εγώ έχω δύο Western Digital Passport 320 GB (ένα σε FAT32 κι ένα σε NTFS), τους δοκίμασα σε διάφορα αυτοκίνητα με USB και δεν παίζει ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Μετά από ψάξιμο, τα περισσότρεα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου με USB δεν υποστηρίζουν σκληρούς δίσκους, αλλά USB τύπου flash.

Reaction score
49

Επειδή και εγώ έχω δύο Western Digital Passport 320 GB (ένα σε FAT32 κι ένα σε NTFS), τους δοκίμασα σε διάφορα αυτοκίνητα με USB και δεν παίζει ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Μετά από ψάξιμο, τα περισσότρεα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου με USB δεν υποστηρίζουν σκληρούς δίσκους, αλλά USB τύπου flash.

Τα Pioneer είναι αυτά που ξεκάθαρα αναφέρουν για εξωτερικό σκληρό μέχρι 250GB σε FAT32 ή 16 ή 12.
H JVC πχ αναφέρει σαφέστατα τα περί FAT32 και για USB memory, Digital Audio Player & Portable HDD αλλά δεν αναφέρει την χωρητικότητα!
Η Kenwood αν θυμάμαι καλά αναφέρεται σε εξωτερικούς σκληρούς μέχρι 40GB (πάντα σε FAT32)

Πιστεύω ότι ως Κινέζικο προϊόν θα είναι πιο χαλαρό και θα παίζει εξωτερικούς σκληρούς. Πάντα όμως θα ελέγχουμε 2.5άρη χωρίς εξωτερική τροφοδοσία!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Το παν είναι οι ανάγκες των μεγάλων δίσκων για εξωτερική τροφοδοσία. Πολύ απλά, το ενσωματωμένο στις πηγές αυτής της κατηγορίας τροφοδοτικό δεν επαρκεί για να δώσει ρεύμα και στο σκληρό δίσκο (που, ειδικά την ώρα του spin-up χρειάζεται αρκετό), και γι'αυτό έχουν καταργήσει τη δυνατότητα αυτή.

Reaction score
16
Βασικα φιλος γιατι να παρεις dvd player και οχι cd-mp3 player με θυρα usb κι ενα φλασακι? Λιγο αχρηστο το βλεπω το ντιβιντι στο αμαξι στις 4 ιντσες.. Γουστα ειναι αυτα βεβαια και αυτη ειναι μονο η δικια μου γνωμη..Φιλικα Τζιμακος...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Tο θεμα ειναι, να μπορεις να εχεις πολλα τραγουδια αποθηκευμενα καθως και αμεση προσβαση σ'αυτα με την οθονη αφης... Τα dvd χωρανε πολυ περισσοτερα τραγουδια...

Reaction score
0
Επειδή ενδιαφέρομαι και γω για το συγκεκριμένο μοντέλο...
Το αγόρασες τελικά ;
και αν ναι κάποια αξιολόγηση ;

Δημήτρης

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik