PIONEER DEQ-P6600

Reaction score
264
Ποιο ξεφτερι της παρεας εδω μεσα ξερει να μου πει τι κανει το παραπανω εργαλειο?Ειναι κατι παρομοιο με τον επεξεργαστη της ALPINE τον PXA H701?

Reaction score
264
Απάντηση: PIONEER DEQ-P6600

Ποιο ξεφτερι της παρεας εδω μεσα ξερει να μου πει τι κανει το παραπανω εργαλειο?Ειναι κατι παρομοιο με τον επεξεργαστη της ALPINE τον PXA H701?
κανενας μεχρι τωρα ε?

Reaction score
49

Το DEQ-P6600 δεν είναι κάτι σαν αυτό που αναζητάς!!

Κατ' αρχήν είναι σχεδιασμένο ως συνοδευτικό του AVH-P600 της Pioneer

ή και το DVH-P5000MP
της Pioneer και πάλι!

Πρακτικά είναι επεξεργαστής ήχου αλλά όχι του τύπου που ψάχνεις!
Εδώ ουσιαστικά έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε την πληροφορία από τα δισκάκια DVD με ήχο σε format DD ή DTS και να την στείλουμε στα ηχεία μας.
Επομένως, αν θες να είσαι σωστός θα πρέπει και η διάταξη των ηχείων σου να είναι τέτοια ώστε να ακούσεις σωστά τα format "σπιτιού", δηλαδή να έχεις διάταξη 5.1 με κεντρικό ηχείο (λογικά στη μέση του ταμπλό), mainL & mainR και βεβαίως τα πίσω ηχεία σου (αν υπάρχουν, πχ στην εταζέρα) να παίξουν τον ρόλο των surround!!

Αν υποθέσουμε ότι θες γενικά να το ψάξεις στον τομέα DD & DTS μπορείς να δεις και να διαβάσεις

Βέβαια, ως DSP έχει και ρυθμίσεις κλασικού DSP (χρονοκαθυστερήσεις, έλεγχο και ρύθμιση σε ενεργά συστήματα και γραφικό ισοσταθμιστή αλλά χωρίς το μικρόφωνο "αυτόματης" ισοστάθμισης) αλλά δεν φθάνουν στο επίπεδο του Alpine (ούτε καν του P88RS)

Αν λοιπόν το βλέμμα σου κατευθύνεται κυρίως στο θέμα ήχου σε θέματα ουσίας (και όχι θέματα εντυπωσιασμού τύπου DTS στο αυτοκίνητο κλπ) ξέχνα το DEQ-P6600

Sorry Δημήτρη για την καθυστέρηση.....
Μόλις το είδα........:121:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Σε αντίστοιχη ερώτηση απάντησα κι εγώ χθες στο shoutbox...

Reaction score
49

Ααα...ΟΚ!
Δεν το πήρα είδηση.......

Συνεπώς ο Δημητράκης μας χρωστάει......Έλαβε απάντηση από δύο!!!
Και πρέπει να τιμωρηθεί που ρώτησε εκτός CarAudio!! :116: :136: :136: :136:

Reaction score
264

Ααα...ΟΚ!
Δεν το πήρα είδηση.......

Συνεπώς ο Δημητράκης μας χρωστάει......Έλαβε απάντηση από δύο!!!
Και πρέπει να τιμωρηθεί που ρώτησε εκτός CarAudio!! :116: :136: :136: :136:
Για να επανωρθοσω τι πρεπει να κανω?Παντος προδοτης της Μαρκας ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΕΙΝΟΜΑΙ:138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa