cd player εως 1500

• Thread starter deleted user 10898
  • Ημερομηνία δημιουργίας
D

deleted user 10898

Guest
ενα σημαντικο κριτηριο... να ειναι απλα μουσικο-μελωδικο!
δεν με ενδιαφερει η σουπερ αναλυση (ο μουσικσερβερ μου εχει υπεραναλυτικο ντακ).
θελω να βαζω το σιντακι και να με κραταει... ρυθμικο και μελωδικο.
ζηταω πολλα?

αρχικα πηγαινα για cambridge audio 840c. μαλλον ομως παντου βλεπω πως το υπερπροσον του ειναι η αναλυση. κατι σε naim?
κατι σε.....?

προ dared (λαμπα) martinlogan purity.

Νικος

Reaction score
0
Και γιατί όχι DAC + transport ?

Λες θες μαγεία… διάλεξε ένα μαγικό dac…
Άσε που θα βρεις και μεταχειρισμένα…

Έστω 750 για DAC
Θα βρεις επιλογές αρκετές για transport!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Σου προτείνω το Vincent CD-S1.1 με κλειστά μάτια. Δες και μια φωτογραφία του εσωτερικού του για να καταλάβεις.:113: Αν θες κάτι παραπάνω ρώτησε.

Attachments

Reaction score
3
Στις αγγελίες του avsite υπάρχουν ένα sonic frontiers λαμπάτο,και ένα naim cd 5.Και τα δύο στα 1000e.Σε ανάλογη ανάζήτηση πριν κάτι μήνες άκουσα το xindak dac 5.Dac πού εχει λαμπάτη και solid state έξοδο.Εξαιρετικό για 600e.Τελικά προτίμησα το αμιγώς κινέζικο player Original AT-08 και αυτο με δύο στάδια εξόδου(λαμπάτο και τρανζιστοράτο).Το εσωτερικό του παρεμπιπτόντως γεμάτο επώνυμα υλικά.
Αλήθεια δεν ήξερα ότι οι Κινεζοι κάνουν εισαγωγές σε Ευρωπαικά υλικά.Χουχουχου...

D

deleted user 10898

Guest
Και γιατί όχι DAC + transport ?

Λες θες μαγεία… διάλεξε ένα μαγικό dac…
Άσε που θα βρεις και μεταχειρισμένα…

Έστω 750 για DAC
Θα βρεις επιλογές αρκετές για transport!
σαν ποιο ντακ ειναι στα 750 μαγικο?

D

deleted user 10898

Guest
Στις αγγελίες του avsite υπάρχουν ένα sonic frontiers λαμπάτο,και ένα naim cd 5.Και τα δύο στα 1000e.Σε ανάλογη ανάζήτηση πριν κάτι μήνες άκουσα το xindak dac 5.Dac πού εχει λαμπάτη και solid state έξοδο.Εξαιρετικό για 600e.Τελικά προτίμησα το αμιγώς κινέζικο player Original AT-08 και αυτο με δύο στάδια εξόδου(λαμπάτο και τρανζιστοράτο).Το εσωτερικό του παρεμπιπτόντως γεμάτο επώνυμα υλικά.
Αλήθεια δεν ήξερα ότι οι Κινεζοι κάνουν εισαγωγές σε Ευρωπαικά υλικά.Χουχουχου...
πολυ ενδιαφερον. το ναιμ το εχω στα υποψη... το εχει ακουσει κανεις?

το xindak με βαζει σε σκεψεις... λεσ? για περιεγραψε λιγο τον ηχο του...

Reaction score
10
δηλαδη εως τα 1500 το μπλουσκαι παιζει καλυτερα?

Eτσι λεει πολυς κοσμος. Και μεχρι τα χιλια να παιζει καλυτερα σου φτανει. Θα γλιτωσεις αρκετα για δισκακια.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Eτσι λεει πολυς κοσμος. Και μεχρι τα χιλια να παιζει καλυτερα σου φτανει. Θα γλιτωσεις αρκετα για δισκακια.
Το είχα σπίτι μου για δυο βδομάδες το συγκεκριμένο και μάλιστα του άλλαξα και τροφοδοσία. Είναι αυτό που λένε: όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Παίζει καλύτερα από πολλά cd player μέχρι τα 500 ευρώ και από ορισμένα μέχρι τα 700 αλλά μέχρι εκεί.

Reaction score
0
Ε αυτό ήταν...το διαβάζω δεξιά, το διαβάζω αριστερά...δε πάει άλλο...θα το πάρω το μεγάλο ρίσκο και θα σπρώξω τα λεφτά μου για ένα BlueSky! Ελπίζω να μην τα κλαίω...:138:
Σημ.: Ποιο μοντέλο είναι? Μην μου πασάρουν σκάρτο πράμα :144:

Reaction score
0
PeterMeni τι ακριβώς τροποποίηση του έκανες?

Ανυπομονώ πάντως να το δοκιμάσω στο σετ ενός φίλου μου, που παίζει μ' ένα ολοκαίνουργιο DCD-700AE !

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
PeterMeni τι ακριβώς τροποποίηση του έκανες?

Ανυπομονώ πάντως να το δοκιμάσω στο σετ ενός φίλου μου, που παίζει μ' ένα ολοκαίνουργιο DCD-700AE !
Πρόσθεσα ένα κλασσικό τροφοδοτικό καταργώντας το δικό του παλμοτροφοδοτικό. Πρόσεξε γιατί πολλά έχουν διαφορετική στάθμη εξόδου στο κάθε κανάλι.

Reaction score
0
Καλά, μόλις το πάρω θα επικοινωνήσω μαζί σου πάλι να μου δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δεν κατάλαβα τίποτα!:111:

Τι αποτελέσματα στον ήχο είχε αυτή η τροποποίηση?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Καλά, μόλις το πάρω θα επικοινωνήσω μαζί σου πάλι να μου δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δεν κατάλαβα τίποτα!:111:

Τι αποτελέσματα στον ήχο είχε αυτή η τροποποίηση?
Καταρχάς να πω ότι είναι ένα κλινικά ψυχρό μηχάνημα με εντελώς πλαδαρό χαμηλό, απόμακρη μεσαία περιοχή και σκληρά-κουραστικά πρίμα. Η βελτίωση ζέστανε τη μεσαία περιοχή και έσφιξε αρκετά το χαμηλό του.

Reaction score
3
πολυ ενδιαφερον. το ναιμ το εχω στα υποψη... το εχει ακουσει κανεις?

το xindak με βαζει σε σκεψεις... λεσ? για περιεγραψε λιγο τον ηχο του...
Κομματάκι δύσκολο η περιγραφή πού ζητάς.
Διότι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 24/96 η 24/192,λάμπα η τρανζίστορ,balanced η rca εξόδους με αρκετούς συνδυασμούς όπως καταλαβαίνεις.Με δεδομένο,όπως λες,Dared πρό η τρανζιστοράτη έξοδος μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική.Περισσότερα μπορεί να πεί το μέλος g.car πού νομίζω έχει το συγκεκριμένο dac.

D

deleted user 10898

Guest
Κομματάκι δύσκολο η περιγραφή πού ζητάς.
Διότι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 24/96 η 24/192,λάμπα η τρανζίστορ,balanced η rca εξόδους με αρκετούς συνδυασμούς όπως καταλαβαίνεις.Με δεδομένο,όπως λες,Dared πρό η τρανζιστοράτη έξοδος μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική.Περισσότερα μπορεί να πεί το μέλος g.car πού νομίζω έχει το συγκεκριμένο dac.
ναι πιστευω πως δεν χρειαζομαι αλλη λαμπα...

Reaction score
3
Επειδή,από προσωπική πείρα,ξέρω πώς οι απορίες μας λύνονται μετά την εκταμίευση,τo player μου(με τις δύο εξόδους) είναι στην διάθεση σου γιά πειράματα,αν αναλάβεις το βάρος της μεταφοράς.Επικοινωνία με pm.

D

deleted user 10898

Guest
Επειδή,από προσωπική πείρα,ξέρω πώς οι απορίες μας λύνονται μετά την εκταμίευση,τo player μου(με τις δύο εξόδους) είναι στην διάθεση σου γιά πειράματα,αν αναλάβεις το βάρος της μεταφοράς.Επικοινωνία με pm.
:622:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo