Samsung LE 37M86B - ποιά η γνώμη σας?

Reaction score
14
Καλή τηλεόραση ...σύμφωνα με τα περυσινά δεδομένα.

Μετρια επιλογή σε σχέση με τις σημερινές.
Δεν είναι τυχαίες οι προσφορές ξεστοκαρίσματος.

Reaction score
0
σε ποιά σημεία υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό?

Reaction score
0
Κοιταξε στο e-shor.gr αν θυμαμαι καλα εχει την 40Μ87 στα 850 ευρω με εγγυηση επισημης αντιπροσωπειας.

Reaction score
0
την εχει στα 999ευρώ.

όμως αυτή είναι 40άρα...για την37" ρωτάω...

Reaction score
49
Απάντηση: Samsung LE 37M86B - ποιά η γνώμη σας?

είναι μια επιλογή άνω του μέσου όρου στην κατηγορία της?
http://www.multirama.gr/multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=DigitalTVLCD26&cp_id=127074

αξίζει τα χρήματα για αυτά που προσφέρει? η Samsung είναι οκ σε εξυπηρετηση-εγγύηση?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θα στις βρέξω Παναγιώτη!!!
Είπαμε όταν χαλαρώσουμε και οι δύο με τη δουλειά θα το δούμε τότε. Σε ένα μήνα (σχεδόν) παλικάρι μου μπορεί να έχουν αλλάξει οι προσφορές........

Προς το παρόν πάμε για μία εκ των:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1093223

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1093258

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1018019

Εγώ ΔΑΓΚΩΤΟ θα πήγαινα στην τελευταία!!!

Reaction score
0
Γιάννη ΔΕΝ θέλω Plasma, αποφασισα να κινηθώ σε LCD, γιαυτό κοιτάζω την παραπάνω Samsung

Reaction score
14
Γιάννη ΔΕΝ θέλω Plasma, αποφασισα να κινηθώ σε LCD, γιαυτό κοιτάζω την παραπάνω Samsung

Κακώς. :136: :126:

Η επίλογή σου δεν θα πρέπει να γίνει μεταξύ Plasma και Lcd.

Τηλεόραση θέλεις....όχι τεχνολογία.

Επέλεξε την καλύτερη τηλεόραση.

Γιάννη....πές του.

Reaction score
0
μα δεν βλέπω τον λόγο γιατί να ΜΗΝ κοιτάξω στην LCD και ντε και καλά να δω την πλασμα.

οι πλάσμα δεν θέλουν προσοχή στην πρωτη χρηση τους και είναι με μικρότερη διάρκεια ζωης?

Reaction score
0
Πες μας λιγο τις χρησεις σου ετσι ωστε να δουμε τι ταιριαζει καλυτερα.Οτι και να παρεις μην παρεις Μ86 είναι παραδεγμα προς αποφυγη

Reaction score
14
οι πλάσμα δεν θέλουν προσοχή στην πρωτη χρηση τους και είναι με μικρότερη διάρκεια ζωης?

Να λοιπόν που η ενημέρωση σου δεν είναι τόσο καλή.

Καταρχήν....100.000 ωρες ζωής σου είναι αρκετές; :111:

Δηλαδή...54 χρόνια με μια καθημερινή χρήση 5 ωρών; :126:
Ή καμμιά 25 αρία με την τηλεόραση διαρκώς ανοιχτή;

Όσο για την προσοχή....μύθος.
Ή σχεδόν μυθος που ανατροφοδοτείται από την βλακεία που αναπαράγεται εύκολα και ακριτα μέσω internet.

Πλέον, το μόνο που χρειάζεται είναι να αποφεύγεις σταθερές εικόνες για πάρα πολλές ώρες. (10 ας πούμε)

Εγώ ξέχασα την plasma τηλεόραση μου με σταθερή εικόνα.
Δεν συνέβει τίποτε απολύτως.

μα δεν βλέπω τον λόγο γιατί να ΜΗΝ κοιτάξω στην LCD και ντε και καλά να δω την πλασμα.
Να σου δώσω εγώ ένα λόγο.

Στην κατηγορία τιμής που κοιτάς υπάρχουν Plasma που είναι ''καλύτερες'' από LCD διπλάσιας τιμής.

Οι LCD στην κατηγορία τιμής που κοιτάς...σχεδόν δεν βλέπονται. (Μιλάμε πάντα για 40-42άρες)

Πέραν τούτων η τεχνολογία plasma είναι ώριμη σε αντίθεση με την LCD και οι Plasma
έχουν να προτάξουν χαρακτηριστικά (πέρα από τα παραπλανητικά τεχν. χαρακτηριστικά)
που είναι άπιαστα από τις σημερινές (ανάλογης τιμής) LCD.

Βλέπε ταχύτητα εικόνας χωρίς σπασίματα, τεχνουργήματα, αντίθεση, μαύρο.

Αυτά για να τα πετύχεις με LCD ...στο σύνολό τους...στοχεύεις σε LCD των 2.000 € και επάνω.

Τέλος...να σου κάνω ..εγώ μια ερώτηση;

Γιατί θέλεις LCD?

Reaction score
0
γιατί αυτό? :111:
διοτι αν και απο πλευρας αποδοσης ήταν πολυ καλη,σε θεμα αξιοπιστιας ηταν το ρεζιλικι της samsung για το 2007 σε ολα τα φορα του εξωτερικου.Μια LG 37LG5000 είναι πολυ καλυτερη επιλογη

Reaction score
49

Παναγιώτη μην πέφτεις στη λούμπα που πέφτουν και όσοι αγοράζουν φωτογραφικές μηχανές με βασικό κριτήριο τα ΜΡ.
Από τη στιγμή που δεν σκέφτεσαι να βγάλεις εκτυπώσεις μεγέθους αφίσας τι να τα κάνεις τα 10 και 12ΜΡ στην φωτογραφική μηχανή??
Αν με τα ίδια χρήματα όμως (ή λιγότερα) μπορείς να βρεις μηχανή με καλύτερο φακό, λιγότερο ψηφιακό θόρυβο, περισσότερες δυνατότητες σε manual ρυθμίσεις κλπ, ε τότε ναι...Δεν αγοράζεις την 12ΜΡ......
Τα ίδια λένε και οι μάγκες με τα νέα κινητά και κάμερες 4 ή 5ΜΡ
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι κρατούν στα χέρια τους φωτογραφικές μηχανές.....
Και όταν τους λες ότι (σχεδόν) οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή των 3ΜΡ βγάζει καλύτερες φωτό από το κινητό τους (των 4 ή 5ΜΡ) σε κοιτούν λοξά........

Στην απόσταση που λες Πάνο δεν ψάχνεις κυρίως για ανάλυση αλλά για καλύτερη τηλεόραση.....
Βάζω στοίχημα εδώ και τώρα.
Αν στα 3 ή 4 μέτρα σε τηλεοράσεις μέχρι 42" μπορείς να δεις διαφορές "ανάλυσης"
Όμως θα μπορέσεις σαφέστατα να δεις διαφορές (τις τεράστιες) στο μαύρο, την αντίθεση, την κίνηση......
Και για να το πω ακόμα πιο απλά....
ΣΗΜΕΡΑ για να πάρεις καλή LCD των 37"+ θα πρέπει να ανέβεις στα 2 χιλιάρικα τουλάχιστον.......
Στο χιλιάρικο που ψάχνεσαι, με μια πλάσμα μπορεί να "χάνεις" σε ανάλυση αλλά κερδίζεις σε τηλεόραση και κινηματογραφική αίσθηση.
Αν θες μπορούμε να δούμε μαζί πλάσμα 37άρα (στο είχα ξαναπεί) και να καταλάβεις και μόνος σου!
Μην εντυπωσιάζεσαι στα καταστήματα.....
Σε χώρους με δεκάδες πάνελ το ένα δίπλα στο άλλο και φωτισμό παντού οι LCD έχουν πλεονέκτημα εντυπωσιασμού....
Στο σπίτι χάνουν....

Reaction score
0

Παναγιώτη μην πέφτεις στη λούμπα που πέφτουν και όσοι αγοράζουν φωτογραφικές μηχανές με βασικό κριτήριο τα ΜΡ.
Από τη στιγμή που δεν σκέφτεσαι να βγάλεις εκτυπώσεις μεγέθους αφίσας τι να τα κάνεις τα 10 και 12ΜΡ στην φωτογραφική μηχανή??
Αν με τα ίδια χρήματα όμως (ή λιγότερα) μπορείς να βρεις μηχανή με καλύτερο φακό, λιγότερο ψηφιακό θόρυβο, περισσότερες δυνατότητες σε manual ρυθμίσεις κλπ, ε τότε ναι...Δεν αγοράζεις την 12ΜΡ......
Τα ίδια λένε και οι μάγκες με τα νέα κινητά και κάμερες 4 ή 5ΜΡ
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι κρατούν στα χέρια τους φωτογραφικές μηχανές.....
Και όταν τους λες ότι (σχεδόν) οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή των 3ΜΡ βγάζει καλύτερες φωτό από το κινητό τους (των 4 ή 5ΜΡ) σε κοιτούν λοξά........

Στην απόσταση που λες Πάνο δεν ψάχνεις κυρίως για ανάλυση αλλά για καλύτερη τηλεόραση.....
Βάζω στοίχημα εδώ και τώρα.
Αν στα 3 ή 4 μέτρα σε τηλεοράσεις μέχρι 42" μπορείς να δεις διαφορές "ανάλυσης"
Όμως θα μπορέσεις σαφέστατα να δεις διαφορές (τις τεράστιες) στο μαύρο, την αντίθεση, την κίνηση......
Και για να το πω ακόμα πιο απλά....
ΣΗΜΕΡΑ για να πάρεις καλή LCD των 37"+ θα πρέπει να ανέβεις στα 2 χιλιάρικα τουλάχιστον.......
Στο χιλιάρικο που ψάχνεσαι, με μια πλάσμα μπορεί να "χάνεις" σε ανάλυση αλλά κερδίζεις σε τηλεόραση και κινηματογραφική αίσθηση.
Αν θες μπορούμε να δούμε μαζί πλάσμα 37άρα (στο είχα ξαναπεί) και να καταλάβεις και μόνος σου!
Μην εντυπωσιάζεσαι στα καταστήματα.....
Σε χώρους με δεκάδες πάνελ το ένα δίπλα στο άλλο και φωτισμό παντού οι LCD έχουν πλεονέκτημα εντυπωσιασμού....
Στο σπίτι χάνουν....
Τον δρόμο τους;;;;:138:

Πλακιτσα...
Μεσα στην εβδομαδα, θα παω για κρασ τεστ γενικο, (να δω τα τοπ μοντελα σε LCD και plasma) κια θα σας πω τα συμπεράσματά μου...
Πάντως με την lcd που εχω δεν τυφλώθηκα ακόμα:137:, αν και με την πειρα που απέκτησα, λιγο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Μαύρο ΔΕΝ θα εβλαπτε (ειδικα οταν εχω κλειστα τα φωτα)..

Να δω και τις πλασμα τι ψαρια πιάνουν και θα αναφερθω εκτεταμενως (Ντριμόγιαννε, λες να έρθω στο ...στρατόπεδό σου;):142::142:

Reaction score
0
sorry αλλά μου εχουν "κατσει" στραβα οι plasma οπότε δεν πρόκειται να κινηθώ προς τα εκει...

πείτε μου και μία γνώμη σχετικά με τις LCD που αναφέρω παραπανω...

δεν με ενδιαφερει η τοπ ποιότητα εικόνας...να βλεπω καμια ταινια και κανα blue ray θελω...
δεν διαθετω πανω απο 800-900 ευρώ...

μεταξύ των μετρίων, ποιά ή ποιές είναι οι πιο εξιοπρεπεις?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Samsung LE 37M86B - ποιά η γνώμη σας?

sorry αλλά μου εχουν "κατσει" στραβα οι plasma οπότε δεν πρόκειται να κινηθώ προς τα εκει...

πείτε μου και μία γνώμη σχετικά με τις LCD που αναφέρω παραπανω...

δεν με ενδιαφερει η τοπ ποιότητα εικόνας...να βλεπω καμια ταινια και κανα blue ray θελω...
δεν διαθετω πανω απο 800-900 ευρώ...

μεταξύ των μετρίων, ποιά ή ποιές είναι οι πιο εξιοπρεπεις?
Και οχι μέτριες αγαπητέ μου, σε διαβεβαιώ..:137:

Στα 845 ευρω..
http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=5&pd=323

και μια στις 42''...
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?16672

και οι 2 αξιες για τα χρήματα που δίνεις... θα προτιμούσα την 1η...

Reaction score
0

Η δε πρώτη, σαφως καλυτερη απο την KDL-37P3000 που αναφέρεις..

Reaction score
0
Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι Samsung. Υπερτονισμένα χρώματα που εντυπωσιάζουν στο κατάστημα αλλά στο σπίτι κουράζουν πολύ γρήγορα. Έχω μια μικρή Samsung στο υπνοδωμάτιο και είναι ακριβώς έτσι.
Θα συμφωνήσω και εγώ με όσους είπαν ότι οι LCD σε αυτά τα χρήματα είναι πολύ μέτριες, εκτός αν ρίξεις το μέγεθος και πάς για 32άρα αλλά δεν το βρίσκω καλή ιδέα. Για 37" και πάνω είτε αλλάζεις στρατόπεδο προς plasma είτε ανεβάζεις το budget τουλάχιστον στα 1200 €.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988