argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.881
Ποιος Θανασης ? Ε ... sorry .... Ποιος Τεσλα ?τι να πω
ετσι πρεπει ναναι
για να το λεει ο Τεσλα
μαλλον
μαλιστα
για να δω τι θα πουν και οι αλλοι γιατι εγω δεν καταλαβα τιποτα
ο ... συχωρεμενοςΠοιος Θανασης ? Ε ... sorry .... Ποιος Τεσλα ?
Αινιγματικος ως συνηθως.Στα πλαισια της καλης παντα προαιρεσης, μου δημιουργουνται αποριες.1) Ποια επιστημη εξεταζει τα καλωδια ?2) Για ποσους επιστημονες μιλας, και ποιας ειδικοτητας ?3) Με τι κινητρο ενας ειδικος στα καλωδια επιστημονας να ασχοληθει σε επαγγελματικη-βιοποριστικη βαση ειδικα με καλωδια Αudio ?4) Θεωρεις οτι η εξεταση των καλωδιων σαν χομπιστικη ενασχοληση ισοδυναμει με αεριτζηδικη προσεγγιση ?Στο χώρο των καλωδίων να περιμένετε εκπλήξεις και μάλιστα από Ελληνικά χέρια. Μιλάω για επιστήμονες και όχι αεριτζήδες. Κάτι ξέρω αλλά περισσότερα δε μπορώ να πω...
...Δεν νομίζω ότι μας αφορά αυτό...
Αν και σε κακοήθειες και αγενής δε συνηθίζω να απαντώ είναι το ένα και μοναδικό username που έχω χρησιμοποιήσει και ασχολούμαι με το εν λόγο site πολύ λίγο καιρό αφού αγνοούσα την ύπαρξη του. Αν θέλει πολύ γνωστό μέλος του site που μου το υπέδειξε λίγο πριν το Πάσχα και μου πρότεινε να γίνω μέλος να βγει να το πει.Πετράκη,
Ισαμε με σήμερα έχεις αλλάξει τα τελευταία 5 χρόνια στα 2 Ελληνικά ράντσα 15 usernames...
Γιατί αυτή η παλληκαριά βρε επιστήμονα???
Μήπως θες και ονόματα και διευθύνσεις?:128::128::128: Δε μαρτυράω λυπάμαι...Αινιγματικος ως συνηθως.Στα πλαισια της καλης παντα προαιρεσης, μου δημιουργουνται αποριες.1) Ποια επιστημη εξεταζει τα καλωδια ?2) Για ποσους επιστημονες μιλας, και ποιας ειδικοτητας ?3) Με τι κινητρο ενας ειδικος στα καλωδια επιστημονας να ασχοληθει σε επαγγελματικη-βιοποριστικη βαση ειδικα με καλωδια Αudio ?4) Θεωρεις οτι η εξεταση των καλωδιων σαν χομπιστικη ενασχοληση ισοδυναμει με αεριτζηδικη προσεγγιση ?
Διχως να ειμαι εκεινος που υπεδειξε στον PeterMeni το AVSite,Αν θέλει πολύ γνωστό μέλος του site που μου το υπέδειξε λίγο πριν το Πάσχα και μου πρότεινε να γίνω μέλος να βγει να το πει.
ΕΧΕΙΣ PM...Δεν νομίζω ότι μας αφορά αυτό Χρήστο.
...