tesla ole

Reaction score
8
τι να πω
ετσι πρεπει ναναι
για να το λεει ο Τεσλα
μαλλον

μαλιστα

για να δω τι θα πουν και οι αλλοι γιατι εγω δεν καταλαβα τιποτα

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Οι τύποι είναι ένα μεγάλο ανέκδοτο. Άλλη μια εταιρεία που στηρίζει την προώθηση των προϊόντων της αποκλειστικά σε ασυναρτησίες, μιας και γνωρίζει πολύ καλά το υποψήφιο αγοραστικό της κοινό.

...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
δεν ξερω αν το λεει ο τεσλα η ο λαζοπουλος
ξερω οτι παιζουν
και παιζουν καλα
πολυ καλα για τα λεφτα τους
μισα λεφτα απο πολλα πανακριβα καλωδια και παιζουν τρελλα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
μια κοινη απαντηση ειναι αυτη που εχω πει σε πολλους γνωστους εισαγωγεις καλωδιων
δεν με νοιαζει αν το γραφει το stereophile
η το γραφει το αστρα και οραμα
δεν με νοιαζει αν εχουν χαλκο 300 Ν η μπρουτζο
δεν με νοιαζει αν εχουν τεφλον η κασερι ελασωνας
με νοιαζει να παιζουν

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.573
Στο χώρο των καλωδίων να περιμένετε εκπλήξεις και μάλιστα από Ελληνικά χέρια. Μιλάω για επιστήμονες και όχι αεριτζήδες. Κάτι ξέρω αλλά περισσότερα δε μπορώ να πω...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Πετράκη,

Ισαμε με σήμερα έχεις αλλάξει τα τελευταία 5 χρόνια στα 2 Ελληνικά ράντσα 15 usernames...

Γιατί αυτή η παλληκαριά βρε επιστήμονα???

Reaction score
13
Στο χώρο των καλωδίων να περιμένετε εκπλήξεις και μάλιστα από Ελληνικά χέρια. Μιλάω για επιστήμονες και όχι αεριτζήδες. Κάτι ξέρω αλλά περισσότερα δε μπορώ να πω...
Αινιγματικος ως συνηθως.Στα πλαισια της καλης παντα προαιρεσης, μου δημιουργουνται αποριες.1) Ποια επιστημη εξεταζει τα καλωδια ?2) Για ποσους επιστημονες μιλας, και ποιας ειδικοτητας ?3) Με τι κινητρο ενας ειδικος στα καλωδια επιστημονας να ασχοληθει σε επαγγελματικη-βιοποριστικη βαση ειδικα με καλωδια Αudio ?4) Θεωρεις οτι η εξεταση των καλωδιων σαν χομπιστικη ενασχοληση ισοδυναμει με αεριτζηδικη προσεγγιση ?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.573
Πετράκη,

Ισαμε με σήμερα έχεις αλλάξει τα τελευταία 5 χρόνια στα 2 Ελληνικά ράντσα 15 usernames...

Γιατί αυτή η παλληκαριά βρε επιστήμονα???
Αν και σε κακοήθειες και αγενής δε συνηθίζω να απαντώ είναι το ένα και μοναδικό username που έχω χρησιμοποιήσει και ασχολούμαι με το εν λόγο site πολύ λίγο καιρό αφού αγνοούσα την ύπαρξη του. Αν θέλει πολύ γνωστό μέλος του site που μου το υπέδειξε λίγο πριν το Πάσχα και μου πρότεινε να γίνω μέλος να βγει να το πει.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.573
Αινιγματικος ως συνηθως.Στα πλαισια της καλης παντα προαιρεσης, μου δημιουργουνται αποριες.1) Ποια επιστημη εξεταζει τα καλωδια ?2) Για ποσους επιστημονες μιλας, και ποιας ειδικοτητας ?3) Με τι κινητρο ενας ειδικος στα καλωδια επιστημονας να ασχοληθει σε επαγγελματικη-βιοποριστικη βαση ειδικα με καλωδια Αudio ?4) Θεωρεις οτι η εξεταση των καλωδιων σαν χομπιστικη ενασχοληση ισοδυναμει με αεριτζηδικη προσεγγιση ?
Μήπως θες και ονόματα και διευθύνσεις?:128::128::128: Δε μαρτυράω λυπάμαι...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αν θέλει πολύ γνωστό μέλος του site που μου το υπέδειξε λίγο πριν το Πάσχα και μου πρότεινε να γίνω μέλος να βγει να το πει.
Διχως να ειμαι εκεινος που υπεδειξε στον PeterMeni το AVSite,
βεβαιωνω πως γνωριζω το γεγονος και ειναι ετσι ακριβως
οπως τα λεει.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.691
Τελικά, οι περί καλωδίων συζητήσεις είναι πάντοτε εκρηκτικές, μα το Δία...

Reaction score
8
δεν ξερω παιδια αν ειναι καινουργιος στο σαιτ η παλιος παντως ειναι γνωστης του αντικειμενου και αν και δεν συμφωνουμε σε ολα τον θεωρω απο τους πιο πολυτιμους συνομιλητες στο σαιτ μας.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.502
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus