ΠΟΤΕ ηρθε ο ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ στην πόρτα μας και δεν το μάθαμε?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.352
Απάντηση: ΠΟΤΕ ηρθε ο ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ στην πόρτα μας και δεν το μάθαμε?

Ρε σεις το τσουρέκι τρώγεται κυρίως αν το κάνεις παπάρα με μια γαβάθα γάλα κακάο.
Σλούρπ.

Πάντως αν συνεχίσετε θα γίνετε σαν εμένα με τον Μάκη.
Πέρσυ που κολυμπούσαμε στη Χαλκιδική (Βουρβουρού) ήρθε η Greenpeace γιατί νόμιζε ότι χαθήκαμε!!

Reaction score
41

Λοτσάρης παλικάρια μου, Λοτσάρης!!! :107: :107: :107: :107:
Τα απολύτως απιστευτότερα γλυκά, ολόφρεσκα υλικά και παντού πεντακάθαροι χώροι (ιδιαίτερα εντός εργαστηρίου)

Αν βρεθείτε στην Πάτρα επιβάλλεται μια επίσκεψη για....τροφοδοσία!!
Μαιζώνος και Κανάρη, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου

Ένα μικρό δείγμα......

Αυτό είναι το Πασχαλινό Αυγό (από πέρσι)
(το πακέτο τσιγάρων από κάτω για σύγκριση μεγέθους)

Reaction score
5
Πάω πριν λίγο καιρό, τραβάω χαρτάκι, νούμερο Α79. Σέρβιραν το Α25 (ήταν πρωί). Λέω, ας πάω στο σπίτι να κάνω καμιά δουλίτσα και έρχομαι πάλι. Έρχομαι μετά από λίγη ώρα, σέρβιραν το Α95. Φτου λέω, τό'χασα. Παίρνω νέο νούμερο, τραβάω το Β55. Λέω, τώρα δεν φεύγω, θα περιμένω. Μπορεί να χάσω την σειρά πάλι. Κι ήταν και δώρο-παραγγελιά.
Έκατσα καμια ωρίτσα. Υπολόγισα χοντρικά ότι πρέπει να κάνει τζίρο γύρω στις 3000 ευρώ την ώρα. Με margin κοντά στο 200% (μπορεί και παραπάνω). Δεν είναι κακό, έτσι;
Αυτό, δε, με το χαρτάκι με το νούμερο, μόνο στην Εθνική Τράπεζα το έχω ξαναδεί. Ζαχαροπλαστείο με νούμερα;
Αυτό σημαίνει όνομα, brand, που λένε. Αυτό σημαίνει 'άνοιξα μαγαζί και χ@στηκα στα λεφτά'...

Reaction score
6

Ριγηνέ ακόμα μου χρωστάς ενα τσουρέκι απο την εκθεση αυτό που φύλαξες στα καλά χέρια του Καφάτου...!!!
Μεγα λάθος που το άφησα να στο φυλάει ο Καφατος…:140:
Σαν τον λυκο με τα πρόβατα;;;

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΤΕ ηρθε ο ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ στην πόρτα μας και δεν το μάθαμε?

Μα γιατί πρέπει όλοι να βγείτε "σώνει και καλά" στις παραλίες;;;
Έχει κι αλλού γυναίκες... :119:
Φάτε κανένα γλυκάκι χωρίς τύψεις!

Γνωστός ιδρυτής (ονόματα δεν λέμε) πάντως, όποτε προτάξει το γυμνασμένο του κορμί σε γυναίκα,
αυτή κατι του λέει για την αρχοντιά της μπάκας....έτσι μαθαίνω.

Οπότε μπορεί και να αλλάξω γνώμη για τη δίαιτα! :138: :144:

Reaction score
4
Πάω πριν λίγο καιρό, τραβάω χαρτάκι, νούμερο Α79. Σέρβιραν το Α25 (ήταν πρωί). Λέω, ας πάω στο σπίτι να κάνω καμιά δουλίτσα και έρχομαι πάλι. Έρχομαι μετά από λίγη ώρα, σέρβιραν το Α95. Φτου λέω, τό'χασα. Παίρνω νέο νούμερο, τραβάω το Β55. Λέω, τώρα δεν φεύγω, θα περιμένω. Μπορεί να χάσω την σειρά πάλι. Κι ήταν και δώρο-παραγγελιά.
Έκατσα καμια ωρίτσα. Υπολόγισα χοντρικά ότι πρέπει να κάνει τζίρο γύρω στις 3000 ευρώ την ώρα. Με margin κοντά στο 200% (μπορεί και παραπάνω). Δεν είναι κακό, έτσι;
Αυτό, δε, με το χαρτάκι με το νούμερο, μόνο στην Εθνική Τράπεζα το έχω ξαναδεί. Ζαχαροπλαστείο με νούμερα;
Αυτό σημαίνει όνομα, brand, που λένε. Αυτό σημαίνει 'άνοιξα μαγαζί και χ@στηκα στα λεφτά'...
Ετσι ακριβως :142:
Μεγαλο Σαββατο αδεια η αθηνα , αδειοι οι δρομοι , ψυχη πουθενα και Τερκενλης ουρα 100 μετρα :140:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.370

Τις ώρες που πάω εγώ είναι σχεδόν άδειος (9-10πρωί). Εσείς όμως μάλλον δουλεύετε... :137:

Reaction score
10
Τωρα να πω κακια......θα με παρετε με τα τσουρεκια....

Απλα και μονο λεω σαν παλλιος στα ζαχαροπλαστεια της Σαλονικης, οτι η φημη μερικων μερικων παει πια.

Καλα εσεις οι Σαλονικεις δε ξερετε οτι τα τσουρεκια με τις σοκολατες κλπ κλπ ειναι αυτα που του μενουν και τους βαζει απο πανω τα διαφορα και μετα τα πουλαει πιο ακριβα....

Ουρες στη Αθηνα εχει γιατι εχει το ονομα ....
στη Θεσ/νικη ομως ?

Οποιος ειχε δοκιμασει πριν χρονια τωρα ουτε απ εξω δε περναει...

συγνωμη που σας χαλασα...αλλα....ετσι ειναι παιδια μου...

Reaction score
5
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Ίσως η ιστορία με την επικάλυψη σοκολάτας έτσι ξεκίνησε (σε πολλά ζαχαροπλαστεία), αλλά το συγκεκριμένο που μιλάμε δεν προλαβαίνει να βγάζει από τον φούρνο τα τσουρέκια, να τα πετάει στις λεκάνες με την σοκολάτα και να τα πακετάρει. Δεν προλαβαίνει. Το κάνει και μπροστά στα μάτια σου έτσι κι αλλιώς. Πολλές φορές περιμένεις να βγει η λαμαρίνα γιατί τελείωσε η 857η λαμαρίνα της ημέρας και δεν έχουν άλλα...
Και επίσης επέτρεψέ μου να καταθέσω ότι και τις 5 φορές που έχω πάει Θεσσαλονίκη μέσα στα τελευταία 3 χρόνια, έχω ζήσει πραγματικό χαμό μέσα στο συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο της Τσιμισκή.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.352
Απάντηση: Re: ΠΟΤΕ ηρθε ο ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ στην πόρτα μας και δεν το μάθαμε?

και τις 5 φορές που έχω πάει Θεσσαλονίκη μέσα στα τελευταία 3 χρόνια...........
Καλά ρε έρχεσαι εδώ και δεν μιλάς;
Εσύ χάνεις. Την επόμενη σφύρα.

Reaction score
24.999
την τελευταια φορα που με φερανε τσουρεκι απο τερκενλη θεσσαλονικης ητανε για χρηση αντι πετρας σε σφεντονα.
σε αντιθεση με αυτα που ετρωγα πριν 4-5 χρονια.
τωρα επεσα σε περιπτωση , ηταν πο λαθος καταστημα δεν ξερω, αλλα σιγουρα υπαρχουν καλυτερα ζαχαροπλαστεια και λιγοτερο ονομαστα απο τις αλυσιδες

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.352

Ή δεν ήταν του Τερκενλή το τσουρέκι, ή σου το φέρανε αργότερα και μπαγιάτεψε.
Τόσα χρόνια που παίρνω τσουρέκια από τον Τερκενλή ποτέ δεν ήταν μπαγιάτικο.
Ή έπεσες σε περίπτωση.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: ΠΟΤΕ ηρθε ο ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ στην πόρτα μας και δεν το μάθαμε?

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Ίσως η ιστορία με την επικάλυψη σοκολάτας έτσι ξεκίνησε (σε πολλά ζαχαροπλαστεία), αλλά το συγκεκριμένο που μιλάμε δεν προλαβαίνει να βγάζει από τον φούρνο τα τσουρέκια, να τα πετάει στις λεκάνες με την σοκολάτα και να τα πακετάρει. Δεν προλαβαίνει. Το κάνει και μπροστά στα μάτια σου έτσι κι αλλιώς. Πολλές φορές περιμένεις να βγει η λαμαρίνα γιατί τελείωσε η 857η λαμαρίνα της ημέρας και δεν έχουν άλλα...
Και επίσης επέτρεψέ μου να καταθέσω ότι και τις 5 φορές που έχω πάει Θεσσαλονίκη μέσα στα τελευταία 3 χρόνια, έχω ζήσει πραγματικό χαμό μέσα στο συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο της Τσιμισκή.
Ετσι ακριβώς…
Αποστόλη, πιο μεγάλη πιθανότητα υπαρχει να περισσέψει σοκολάτα από τα τσουρέκια και να την ρίξει σε κάποιο άλλο γλυκο, παρα αυτό που λες

Reaction score
14
Κάποτε ,στα φοιτητικά μου χρόνια τα αγοράζαμε τρία-τρία...
Τα τελευταία χρόνια αν πάρεις σκέτο δεν έχει σοβαρές διαφορές με κάποιου άλλου καλού ζαχαροπλαστείου..Μπορεί να είναι και λιγότερο καλό..
Απλά τα τιγκάρουν στην σοκολάτα και σε ότι άλλη λιπαρή κρέμα υπάρχει..
Είναι "κάτι" σαν τσουρέκι...Ωραίο ,αλλά για ένα κομμάτάκι το πολύ...Λιγώνεσαι στο λεπτό..
Εντάξει , τον Μιχάλη θα τον πιάσει στην 5η κομματάρα...:138:

Reaction score
164
Τα τελευταία χρόνια αν πάρεις σκέτο δεν έχει σοβαρές διαφορές με κάποιου άλλου καλού ζαχαροπλαστείου..Μπορεί να είναι και λιγότερο καλό..
Είναι "κάτι" σαν τσουρέκι...Ωραίο ,αλλά για ένα κομμάτάκι το πολύ...Λιγώνεσαι στο λεπτό..
Έτσι... Ως τσουρέκι είναι μέτριο... ή να το πω αλλιώς, αν πάρεις ένα απλώς μη απαράδεκτο και φρέσκο τσουρέκι και το γεμίσεις σοκολάτες και κρέμες, το ίδιο νόστιμο θα είναι...

Reaction score
0

στο 5ο τσουρέκι θες να πεις Γιώργο μου!!!!!! :204:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.497
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$