Η Oppo στην Ελλάδα

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.803
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

Μια παροιμία λέει: "βρήκες φαΐ, κάτσε φάε. Βρήκες ξύλο, σήκω και φύγε"
Αν τον πηγαίνετε σε μαγαζί με μεζέδες τι θέλετε να κάνει; Να μην φάει;
Ξέρω διότι είμαι κι εγώ λίγο "ζωηρός" στο καλό φαγητό.

Αν και τώρα τελευταία στο συσσίτιο εκεί που τρώω στην εκκλησία δεν είναι καλό το πληγούρι και ο τραχανάς.
Καλά που είναι και τα αντίδωρα που περισσεύουν!

Reaction score
10
Re: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

Νεο firmware για το DV-980H

Beta Test Version μεν, αλλα μετα απο τεστ ειδα οτι διορθωνει καποια προβληματα κινησης, οποτε ειναι καλο για οποιον θελει.
Θα το κατεβασετε απο το site της TwinDigital
Μετα το απογευμα θα εχει ανεβει.

Version: MVer: 05.00.01.07
Batch: BES980-07-0403
Category: Beta Test Version
Release Date: April 3, 2008

Release Note

1. 2:2 Cadence Support
This version enhances the DV-980H's de-interlacing ability to add 2:2 cadence support. Both 2:2 PAL film cadence and 2:2 NTSC 30fps video cadence are supported.

2. User Selectable Forced De-interlacing Mode
This firmware version adds a setup menu item "De-interlacing Mode" in the "Video Setup Page". The default setting is "Auto", which is the recommended setting and the same as the previous firmware (plus 2:2 support). The new "Film" and "Video" settings can force the DV-980H to use "film" or "video" algorithm to perform de-interlacing. The "Film" option can be used when the you know that the source is high-quality 3:2 or 2:2 pull-down and want to avoid any loss of cadence lock while watching that source. The "Video" option can be used if you are certain the disc is made from footage originally shot with a video camera, not with a film camera.

3. User Selectable Pause Mode
This firmware version adds a setup menu item "Pause Mode" in the "Video Setup Page". The default setting is "Auto", which is the recommended setting and the same as the previous firmware. The new "Frame" and "Field" settings can force the DV-980H to show a static "frame" or "field" when paused. A static "frame" is assembled using two "fields". A static "field" is interpolated from a single field (half a frame). Depending on the encoding of the DVD, one mode may yield a clearer static picture than the other.

4. Improvements Based on User Provided Materials
This firmware version includes improvements made to enhance compatibility with some user provided materials. Although the product specification disclaims "Compatibility with user-encoded contents or user-created discs is on a best effort basis with no guarantee due to the variation of media, software and techniques used," OPPO tries very hard to accommodate customers' reasonable compatibility requests. This firmware version enhances compatibility to some DVD+R and DVD-R media, large Xvid files on USB drives, visibility/color of SRT subtitles, and recorded DVD with MPEG2 audio. These improvements are based on materials submitted by users. Thanks to all who provided materials for testing.

5. RGB Range
This version is missing the setup menu item for "RGB Range". "RGB Range" allows the user to select the HDMI output signal range suitable for a PC display device. Normal TV and projectors designed for video do not need this option.

6. Added ´Audio delay option`.

7. Alt RC code reverts to ON following power cycle. Bug fixed.

8. "DIM Control" Setting the player to DIM. Bug fixed.

Reaction score
10

To DV-983H σε λιγο καιρο θα κανει την εμφανιση του και στην Ευρωπη.
Η τιμη του θα ειναι γυρω στα 400 ευρω.
Δεν εχω ημερομηνιες, ουτε ποσα τεμαχια θα μας διαθεσουν.

Εκεινο που ξερω ειναι οτι θα ειναι πολυ περιορισμενα και η διαθεση τους θα γινει μονο με προ-παραγγελια.

Οσοι τυχαινει να ενδιαφερεστε, παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου το συντομοτερο, για να πιεσω για περισσοτερα κομματια, σε περιπτωση που υπερβουν τα διαθεσιμα.

Ευχαριστω.

Reaction score
0
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

Τόλις, QUESTION.
Ta Oppo παίζουν mkv αρχεία;;;

Reaction score
10

Ενημερωση απο την Oppo.

Τα πρωτα 983 θα ειναι στην Ευρωπη, τελος Μαιου.
Θα μας δωσουν μονο 10 ( παιζεται για 15 ) για αρχη.

Τα επομενα ειναι προγραμματισμενα για το τελος Ιουνιου αρχες Ιουλιου.

Οσοι πιστοι και τυχεροι προσελθετε.
Η τιμη του θα ειναι στα 400 ευρω.

Ευχαριστω.

Reaction score
10

Μερικα νεα για το 983 και τις βελτιωσεις που εχει σε σχεση με το 980, οσον αφορα τα αναλογικα του.

The analog output stage of the 983H is based on the same design as the 980H, but receives some further optimization:

1.Isolated power regulators and larger capacitors are used for each portion of the analog audio path: the digital portion of the DAC, the analog portion of the DAC, and the op-amps.
2.The power supply voltage for the op-amps is raised to 12V and -12V from the 980H’s 9V and -9V. This helps with the dynamic range.
3.The front L/R channels receive special treatment with better audio coupling capacitors and power de-coupling capacitors.
4.The switching power supply is electro-magnetically shielded.

Reaction score
73

Aπόστολε μια ερωτηση για το 981...αν μπορεις να εχεις απαντηση..:121:... θα με βοηθουσε να καταλαβω

Σημερα αρνηθηκε να διαβασει ταινια απο ενα DVR+R 8χ διπλης στρωσης γραμμενο σε Η/Υ... το οποιο ομως
παιζει στο player του Η/Υ καθως και στο SONY RDR-1010... αρα δεν ειναι κατεστραμμενο...
εχει διαβασει αλλα τετοια DVD παντως... μηπως παιζει κατι με upgrade .. software του....??

Reaction score
10

Aπόστολε μια ερωτηση για το 981...αν μπορεις να εχεις απαντηση..:121:... θα με βοηθουσε να καταλαβω

Σημερα αρνηθηκε να διαβασει ταινια απο ενα DVR+R 8χ διπλης στρωσης γραμμενο σε Η/Υ... το οποιο ομως
παιζει στο player του Η/Υ καθως και στο SONY RDR-1010... αρα δεν ειναι κατεστραμμενο...
εχει διαβασει αλλα τετοια DVD παντως... μηπως παιζει κατι με upgrade .. software του....??

Εχει διαβασει και αλλα τετοια ?...ιδια μαρκα, ιδιο DVD ?
Αν ναι, τοτε δεν εχει να κανει με το firmware.
Πια version εχεις ?
( setup...9210...setup ) για να τη δεις...

Πες μου και τι μαρκα ειναι το δισκακι.
Επισης αν εισαι σιγουρος οτι το εκανες finalise.

Reaction score
10

Ερχονται............

Τα 983 φορτωνονται τη Παρασκευη και απο βδομαδα θα ειναι στην Αθηνα.
Πεντε μηνες μετα τη πρωτη του κυκλοφορια στην Αμερικη και με συνεχιζομενα sold-out, σε λιγες μερες θα δουμε απο κοντα την εικονα για την οποια μιλανε ολοι στην Αμερικη.
Και οχι μονο την εικονα αλλα και τον ηχο αφου βασιζεται στο audiophile 980, με πολλες ομως βελτιωσεις.

Υπομονη....

Reaction score
73

Εχει διαβασει και αλλα τετοια ?...ιδια μαρκα, ιδιο DVD ?
Αν ναι, τοτε δεν εχει να κανει με το firmware.
Πια version εχεις ?
( setup...9210...setup ) για να τη δεις...

Πες μου και τι μαρκα ειναι το δισκακι.
Επισης αν εισαι σιγουρος οτι το εκανες finalise.

Απόστολε σε περίπτωση που δεν τα πουμε τηλεφωνικά

το δισκακι ειναι TDK DL DVD+R 8X
To 981 εχει διαβασει και αλλα τετοια ιδια δισκακια οπότε....
αλλα το συγκεκριμενο δεν θελει να το διαβασει ... με τιποτε... αλλα αυτο διαβαζεται απο το SONY RDR-1010...:111:
αρα δεν νομιζω να παιζει θεμα finalize γιατι δεν θα το διαβαζε το SONY....
Γραφτηκε με DVDFABPLATINUM... και ποτε δεν υπηρχε προβλημα με finalize...

Tωρα για το 981 version ... μου εδωσε...

Mversion 05.00.01.07
subver 00.00.00.01
servo 23.07.10.00
version BE981-05-0731
region code 0

Reaction score
10

Λογω μεταφορας σε νεο server το site www.twindigital.gr και το mail : [email protected] θα ειναι κλειστα.
Οσοι θελετε να επικοινωνησετε μαζι μας, ισχυει παντα το mail : [email protected], και φυσικα το τηλεφωνο.

Νεοτερα απο το 983.
Θα ειναι στην Αθηνα μεχρι τη Πεμπτη 12 Ιουνιου, απ οτι με πληροφορησαν σημερα. Με την αφιξη θα εχετε ενημερωση.
Καταφερα να εχω λιγα κομματια επι πλεον, οποτε δεν ειμαστε sold-out.

Ευχαριστω.

Reaction score
10

Το 983 ειναι εδω.
Περιμενω ακομα το firmware για τους Ελληνικους υποτιτλους στα DivX.
Μη με ρωτησετε τι ειδα 3 ωρες τωρα.....να φυγουν τα αστερακια απο τα ματια μου και μετα....
Καλα πως αντεχετε μερικοι με τα πατερνακια μου λετε...

Reaction score
10

Εχουμε firmware και το 983 μας , παιζει και ελληνικους υποτιτλους.

Reaction score
10

Δεν σας ξεχασα, ειμαι εδω και δουλευω.....:603:.

Εχουμε νεα firmware για ολα τα players.
Λιγο υπομονη να δοκιμαστουν γιατι ειναι beta.

Στα επομενα firmware που θα κυκλοφορησουν, οι ελληνικοι υποτιτλοι θα παιζουν και στα 3 fonts.

Επισης φροντισα τo περιφημο 983 να υπαρχει παντα σε στοκ.

Ευχαριστω.

Reaction score
10

Εκτενεστατο τεστ απο το Αudioholics για το 983.

Εγω σας γραφω ενα αποσπασμα :
" One thing is for certain - if Oppo had come out with this player two years ago it would have swept the market.
In fact, if we had to go back and re-rate all of our DVD players, we'd have to re-do the value scale due to this player's exceptional performance.
For a universal DVD player, the DV-983H puts many other players to shame."

Τα υπολοιπα, καθως και φωτογραφιες απο το εσωτερικο του, εδω :
Oppo DV-983H Flagship Universal DVD Player Review

Reaction score
10

Η Oppo Digital μας εστειλε τις πρωτες επισημες φωτογραφιες απο το επερχομενο Blu-Ray BDP-83.

Καντε κλικ στις φωτο.

Εν αναμονη εξελιξεων λοιπον......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.332
Members
38.542
Νεότερο μέλος
takis-g