Γιατί φοράτε ρολόι;

Reaction score
1.988
Απάντηση: Γιατί φοράτε ρολόι;

Απο μικρός φόραγα ρολοι....Με την έλευση των κινητών είναι αλήθεια ότι το είχα εγκαταλείψει.
Τα τελευταια 2 χρόνια όμως επανέκαμψα. Μου χρειαζόταν κάτι παραπάνω από απλό ρολοι και έτσι φοράω ένα καρδιοσυχνόμετρο της Polar.

Όποτε χρειάζεται λοιπόν βλέπω κ την ώρα.....!!!

Reaction score
6
Για 'μένα το ρολόι (και δη το μηχανικό) είναι η προσπάθεια του ανθρώπου να μετρήσει κάτι πολύ σχετικό όπως είναι ο χρόνος. Στην προσπάθειά του αυτή χρησιμοποιώντας τα τεχνικά μέσα της κάθε εποχής και μέσα από εφευρέσεις (ροτορας, καλιμπράρισμα μηχανισμού με ρουμπίνα) μπορεί εύκολα να διακρίνει κανείς το πάθος για την ακρίβεια. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό το πάθος είναι εώς και συγκινητικό όταν προσπάθησε να νικήσει την επίδραση της βαρύτητας πάνω στον μηχανισμό (tourbillon).

Μετά βγήκαν τα Quartz... .

Reaction score
0
To καλοκαίρι δεν φοράω ποτέ ρολόι γιατί εμποδίζει το ομοιόμορφο μαύρισμα και βαριεμαι να αλλάζω χέρι :142:

Reaction score
0

Δεν φοραω ρολοι απο το 1987.

Γιατι εχασα ενα πολυ καλο. (μαρκα δεν λεω να της κανω διαφημιση).

Και μου 'κανε καλο.

Μου φυγε ενα βαρος απο το χερι και πηγε στη.....τσεπη.

Ενα Zenith 1905 του παππου μου.. Αυτό ειναι κόσμημα....

Αλλα μετα το λυπηθηκα και το εβαλα πισω στο συρτάρι, γιατι "εφυγε" και ο ανθρωπος που το συντηρούσε... ο πατερας μου....

Τωρα, και να με πληρώνεις, δεν βαζω ρολόι στο χέρι μου... μ' ενοχλεί.... (αν και θα μου αρεσε ενα λεπτο, ελαφρυ και με καντράν λατινικα νούμερα (το ...βιτσιο μου..).

Reaction score
7
Δε φοράω ρολόι.

Έχω στο γραφείο ένα κινέζικο τοίχου και η μόνη του χρήση είναι για να βλέπω πόση ώρα μένει μέχρι τις 14.30 που κλείνουν οι τράπεζες για να πληρώνω επιταγές και άλλες μ@λ@κίες.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Γιατί φοράτε ρολόι;

Δεν φοραω ρολοι απο το 1987.

Ενα Zenith 1905 του παππου μου.. Αυτό ειναι κόσμημα....

Αλλα μετα το λυπηθηκα και το εβαλα πισω στο συρτάρι, γιατι "εφυγε" και ο ανθρωπος που το συντηρούσε... ο πατερας μου....

.

Αν πάντως θελήσεις να το συντηρήσεις/επισκευάσεις, έχω άνθρωπο, ορολογοποιό, από τους λίγους. :126:

Reaction score
25.319
αν ο μαστορας σου μπορει να κανει το ωμεγα μου να σταματησει να κερδιζει 5 λεπτα την εβδομαδα στειλε τηλεφωνο.

Reaction score
14

Πάνο μπορώ εγώ.

υγ.Θα σου πάρω ένα replica που δεν χάνει δευτερόλεπτο...χιχιχιιχ

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί φοράτε ρολόι;

Αν πάντως θελήσεις να το συντηρήσεις/επισκευάσεις, έχω άνθρωπο, ορολογοποιό, από τους λίγους. :126:
Θα τον ξερω μαλλον.... (και ο πατερας μου ρολογάς ήταν..) νά 'σαι καλά και ευχαριστώ!!!!

Το κουρδίζω που και που, για να ακούω τον ήχο του..... είναι άψογο....

Reaction score
0
Δεν μου λέτε τι κάνετε όλη μέρα κ@λοβαράτε η δουλεύετε; Ακου λέει το ρόλοι άχρηστο...:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Γιατί φοράτε ρολόι;

Ειναι ωρα μου φαινεται....

Και μετα λες οτι ξεσαλωνω- εγω φταιω;

Ρολόι; μπα, κυκλοφορησαν ξανα; γιατι ενα που ειχα (δωρο του πεθερου στους αρραβωνες - πριν ποσα χρονια; αντε, μην σας πω τιποτα βραδιατικα) ειναι πεταμενο στο γραφειο απο τοτε και χαλασμενο! Τι ωρα ειναι το μαθαινω απο τους αλλους που σχολανε πρωτοι - φυσικα οχι στην ωρα τους Στο σπιτι δεν χρειαζεται ετσι κι αλλιως

"HomeCinema-maniac Εγω φοραω τον χειμωνα μονο ρολοι γιατι κρυωνω '
Δηλ δεν εχεις καθολου...θερμες ωρες στη προσωπικη σου ζωη και περιμενεις απο ενα ...Sfiko (=Seiko μαϊμου!) να σε ζεστανει;

Reaction score
2
Ο χρόνος είναι χρήμα...ο χρόνος μας ορίζει. Από μικρός μανία με το ρολόϊ,αν δεν φοράω νιώθω χαμένος.Κανονίζω δουλειές και διασκέδαση με ακρίβεια λεπτού :p Καλοκαίρι΄όμως διακοπές το παρατάω στο συρτάρι και νιώθω πολύύύύύ ελαφρύτερος τουλάχιστον ψυχολογικά. Δε λέω είναι και δείγμα status κλπ αλλά σιγά ποιός ξέρει από αυτά..ελάχιστοι-ες.

Υ.Γ: I love my Seiko sportura

Reaction score
4.254
Re: Απάντηση: Re: Γιατί φοράτε ρολόι;

Δηλ δεν εχεις καθολου...θερμες ωρες στη προσωπικη σου ζωη και περιμενεις απο ενα ...Sfiko (=Seiko μαϊμου!) να σε ζεστανει;

Δεν πίστευα ότι το ήξερε κι άλλος! :142::142:

Reaction score
4.254
Εγώ φορούσα ΠΑΝΤΑ ρολόι. Αυτό κόπηκε όταν νοσηλεύτηκα σε κάποιο νοσοκομείο. Από τότε φοράω, μεν, πάντα ρολόι ΑΛΛΑ το βγάζω όταν πάω στη δουλειά και όταν γυρνάω στο σπίτι και δεν κοιμάμαι πια μ'αυτό...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός