- Reaction score
- 5
απλά δεν μπορώ χωρίς ρολόι. αν βγω χωρίς ρολόι νομιζω οτι είμαι γυμνός. ώρα, ημερομηνία από εκεί...
Ακριβώς γι αυτόν τον λόγο απεχθάνομαι τα ρολόγια. Το μοναδικό ρολόι που πλέον έχω, το φοράω εκεί που οι άλλοι το βγάζουν για να μη χαλάσει.Το ρολοι ειναι ενα Must.
Ακριβώς γι αυτόν τον λόγο απεχθάνομαι τα ρολόγια. Το μοναδικό ρολόι που πλέον έχω, το φοράω εκεί που οι άλλοι το βγάζουν για να μη χαλάσει.
...
SUUNTO;;; :137:Ακριβώς γι αυτόν τον λόγο απεχθάνομαι τα ρολόγια. Το μοναδικό ρολόι που πλέον έχω, το φοράω εκεί που οι άλλοι το βγάζουν για να μη χαλάσει.
...
Μα... οι περισσότερες ενέργειες των ανθρώπων στον κόσμο γίνονται για τον πλούτο και τη δύναμη, από επίπεδο κράτους μέχρι ατομικά. Οπότε λογικό είναι να θέλουν και να το προβάλλουν.Καλά το τελευταίο του κομμάτι που είναι σύμβολο must για επίδειξη status και δύναμης είναι απλά αστείο. Όποιοι το κάνουν για αυτό τον λόγο μόνο το κόμπλεξ τους δείχνουν καθώς και ΟΛΟΙ όσοι αγοράζουν κάτι για να προβάλλουν τον πλούτο τους ή την δύναμη τους.
Ουδέποτε μου άρεσε να φοράω ρολόϊ.Ενδιαφέρουσες όλες οι απόψεις...
Αν ρώτησα είναι, όπως είπα και στην αρχή από περιέργεια, γιατί προσωπικά, ακολουθώντας μια άτυπη και ατεκμηρίωτη "οικογενειακή παράδοση", δεν φορώ ποτέ ρολόι... το ίδιο ισχύει και για τα άρρενα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και παππούδων. Αν μας ρωτήσετε, δεν ξέρουμε γιατί. Αλλά και κανένα ρολόι (π.χ. δώρο) δεν έχει αντέξει στο χέρι μας πάνω από 1-2 μέρες...
Μην ξεχνάς ότι αυτή είναι και η ...αδυναμία τους!!!Ο χρόνος μας καταπιέζει καθημερινά και πλέον αναφέρεται ΠΑΝΤΟΥ γύρω μας. Το να κουβαλάω και πάνω μου μια συσκευή που η μόνη προσφορά της είναι να μου λέει αυτό που ήδη ξέρω είναι καταπίεση για μένα.
Η οπτική του σαν κόσμημα δεν μου λέει τίποτα γιατί δεν φοράω κανένα κόσμημα πάνω μου, ούτε μια απλή αλυσίδα. Πιστεύω ότι όλα αυτά είναι μια μορφή εξάρτησης, άχρηστης για τα δικά μου γούστα.
Καλά το τελευταίο του κομμάτι που είναι σύμβολο must για επίδειξη status και δύναμης είναι απλά αστείο. Όποιοι το κάνουν για αυτό τον λόγο μόνο το κόμπλεξ τους δείχνουν καθώς και ΟΛΟΙ όσοι αγοράζουν κάτι για να προβάλλουν τον πλούτο τους ή την δύναμη τους.
Το να φοράς κάτι πάνω σου συνέχεια εκτός από ρούχα είναι ένα είδος ανελευθερίας για εμένα...
Μέχρι πέρυσι ναι. Τώρα Immersion Prowler. :136:SUUNTO;;; :137:
Διφορούμενο ...ακούστηκε αυτό! :136: :137:Σπίτι - Σαβ-κα και άδειες δεν φοράω τίποτα.
Τι κινητό είναι αυτό που είναι ακριβές;Σπάνια βλέπω την ώρα στο ρολόι, το κινητό είναι πιο ακριβές.