Home theater pc ->υποκατηγοριες.

Reaction score
1.213
Με αφορμη αυτη τη κουβεντα..

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=686907#post686907

νομιζω οτι ειναι καλυτερα να χωριστει η κατηγορια Home Theater PC

σε υποκατηγοριες.Οπωσδηποτε δυο κατηγοριες hardware-software(οπου εκει θα μπαινουν και διαφοροι οδηγοι ) .Σε αυτες τις κατηγοριες μπορουν να υπαρχουν ισως και δυο υποκατηγοριες με παρουσιασεις Νεων προιοντων.Και harware και software.

Πχ

hardware -> 1.Γενικα (προβληματα , projects κλπ κλπ)
2.Παρουσιασεις προιοντων.

Software -> oμοιως.

Η οποιο αλλο διαχωρισμο θελετε..παντως τωρα δεν ειναι οτι πιο ευχρηστο , ευπαρουσιαστο και λειτουργικο.

Αντε..πεστε τη γνωμη σας...:137:

Υ.Γ Το θεμα δεν μπαινει για συνεχεια της οποιασδηποτε αντιπαραθεσης.

Reaction score
2
Δεν με βρισκει αντιθετο, αλλα υπαρχουν σκεψεις για καποιες αλλαγες, ή καλυτερα προσθηκες σε μορφη παρουσιασεων και reviews στην κατηγορια, των οποιων η υλοποιηση εχει καθυστερησει λογω ελλειψης χρονου. Λιγη υπομονη ακομα παρακαλω.

Reaction score
1.213
Δεν ειναι λειτουργικο πχ να μπαινουν ολα μαζι διαφορετικα θεματα..πχ η καινουργια εκδοση των windows ...το καινουργιο λαπτοπ δεν ξερω εγω ποιανου..η μητρικη που θελω εγω..το προβλημα που εχει ο αλλος με το pc του..κλπ κλπ.(τα παραδειγματα ειναι τυχαια)

ΔΕΝ ειναι λειτουργικο..ακομα και για φορουμ που επικεντρωνεται σε αλλο αντικειμενο.

Reaction score
1.213
Δεν με βρισκει αντιθετο, αλλα υπαρχουν σκεψεις για καποιες αλλαγες, ή καλυτερα προσθηκες σε μορφη παρουσιασεων και reviews στην κατηγορια, των οποιων η υλοποιηση εχει καθυστερησει λογω ελλειψης χρονου. Λιγη υπομονη ακομα παρακαλω.
Δεν το προλαβα το ποστ σου..αλλα παρολα αυτο..το ενα δεν αναιρει το αλλο..:605:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Home theater pc ->υποκατηγοριες.

Συμφωνώ πως κάποιος διαχωρισμός επιβάλλεται για να καταλαβαίνουμε και από την κατηγορία περί τίνος πρόκειται. :444:
.... Λίγη υπομονή ακόμα παρακαλώ.
Κοίτα, εμείς οι πιτσιρικάδες είμαστε ανυπόμονοι! :138:

Reaction score
1.213
Εχουμε τιποτα καινουργιο ?

Υπαρχει κανεις αλλος εκτος απο τον ανεμελο που να συμφωνει ?

Reaction score
1.213
Τελικα ηταν κακη ιδεα ?

Δεν νομιζει καποιος οτι ο διαχωρισμος hardware και software θα βοηθουσε τους χρηστες και θα εκανε πιο λειτουργικη την κατηγορια ? Εμενα παντως θα με βοηθουσε...

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Home theater pc ->υποκατηγοριες.

Ναι ήταν κακή ιδέα και διαφωνώ. Περάστε έξω όλοι.

Γιατί δεν ήρθες στην έκθεση βρε;

:204:

Μιχαλη βλεπω συμπαθεις ιδιαιτερα και την ''τουρλου'' ..:204:

Κυριως γιατι κατεβηκαν κατι φιλοι απο Αθηνα κατου.Βασικα το μετανιωσα ..επρεπε να ανεβαινα με κανα Βλασση για παρεα .

Για να δουμε τα ηχεια βεβαια...οχι τις αρχοντομουτσουναρες σας..(καλα και αυτες :137:)...:142:

Νext time...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.701
Απάντηση: Home theater pc ->υποκατηγοριες.

Άντε καλά. Συγχωρεμένος για τώρα. Του χρόνου όμως θα πέσουν κεφάλια.

Reaction score
4
Εγω τον Βλασση ακομη τον ψαχνω.
Στην βαβουρα χαθηκαμε μαλλον ενω τα ειχαμε πει τηλεφωνικως :120:

Reaction score
1.213
Λιγη υπομονη ακομα παρακαλω.

Ευτυχως που εχουμε αυτο το χιουμορ (για το οποιο καποιοι μας ειχαν κατηγορησει καποτε ) , και ευτυχως που ριχνουμε και κανα οff topic μηνυμα να σπαει ο παγος (για το οποιο καποιοι μας ειχαν κατηγορησει καποτε ) γιατι αλλιως θα αναρωτιομασταν γιατι τετοια απαξιωση απο τον εναν (κυριως ..) συντονιστη της κατηγοριας για ενα θεμα που αφορα την κατηγορια του.

Περασαν εξι μηνες...ποσοι πρεπει να περασουν για να καταδεχθει καποιος (ο συντονιστης εννοω ) να απαντησει εστω (να πει μια γνωμη βρε αδελφε ..)?

Reaction score
1.213
Που ειναι ο συντονιστης -φαντασμα ...γνωριζει κανεις ?

Σας παρακαλω αν μαθετε νεα του να μου το πειτε...θελω να ανανεωσω το ''blog'' μου...

Reaction score
1.213
Βρε Μελέτη... τι σ' έπιασε?? :114:
Με τσιμπησε μυγα..:142:

Απο την αλλη Μαρια η κατηγορια λεγεται ''προτασεις και θεματα λειτουργιας '' και θεωρω οτι εχει αρκετα μεγαλη σημασια για την λειτουργικοτητα του φορουμ και την βελτιωση του.

Εσυ και ο zoglair μολις πριν λιγο απαντησατε σε ενα αλλο θεμα της κατηγοριας χωρις να εισασταν και υποχρεωμενοι.Κοινως ..νοιαστηκατε..(και ας μην συμφωνειτε απαραιτητα -αν και οποιος δεν- με την συγκεκριμενη προταση )

Εσυ πως το βλεπεις να διαβαζει ενας συντονιστης ενα θεμα σχετικο με την κατηγορια του (πριν 10 , 20 μερες ) και να μην νοιαζεται να απαντησει καν..και να επαναπαευται στο προ 6 μηνου αοριστο ποστ του ...

Κατα τα αλλα ..το χιουμορ τον πειραζε και τα οφ τοπικ...:139:

Reaction score
2
Συγγνωμη ρε Μελετη, αλλη φορα θα καθομαι κλαρινο...

Το site εχει μεγαλυτερες προτεραιοτητες απο την κατηγοριοποιηση της HTPC, και... Βασικα, οχι. Δεν θα κατσω να απολογηθω κιολας. Εχω δηλωσει οτι ειμαι σε μια περιοδο που, για δικους μου λογους, δεν μπορω να ασχοληθω ιδιαιτερα. Ποσως με ενδιαφερει, εμενα προσωπικα, η γνωμη σου για την λειτουργια του avsite, απο την στιγμη που το μονο που κανεις ειναι να καθεσαι σπιτακι σου, πισω απο το πληκτρολογιο σου, και να κανεις κριτικη. Την παραμικρη ιδεα δεν εχεις, και για μενα δεν δικαιουσαι καν να εκφερεις αποψη, οταν ουτε μια φορα εχεις δηλωσει εμπρακτα την "συμμετοχη" σου, εστω και με την παρουσια σου, σε οποιαδηποτε εκδηλωση. Και οταν ατομα που ερχονται απο του διαολου το κερατο για μια ρημαδοεκθεση ή για ενα συγκριτικο, η τυχον δικαιολογια σου της αποστασης δεν στεκει καν.

Θελεις κατηγοριοποιηση? Ξερεις ποση δουλεια χρειαζεται απο εμενα για ξεσκαρταρισμα και διαχωρισμο? Εγω δεν μπορω να το κανω. Θελεις την θεση μου σαν συντονιστη? Χαρισμα σου, να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος.

Οι παραπανω αποψεις αντιπροσωπευουν μονο εμενα σαν Σταυρο, και οχι ολη τη διοικητικη ομαδα. Πες με εμπαθη, φασιστη, οτιδηποτε θελεις. Αδιαφορω πληρως.

Η παραιτηση μου ειναι στην διαθεση της διοικητικης ομαδας, εαν αυτο κρινεται σκοπιμο.

Get a life.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Είναι γεγονός ότι η αλλαγή κατηγοριών συνεπάγεται από την πλευρά των συντονιστών εξαιρετικά πολλή δουλειά, που εκτός από την ενδεχόμενη έλλειψη χρόνου του καθενός σε δεδομένη χρονική περίοδο, μπορεί να μην είναι και σκόπιμο να γίνει αν επίκεινται κάποιες γενικότερες αλλαγές στην κατηγορία, οι οποίες μπορεί να καθυστερούν για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με φταίξιμο κανενός.

Προσωπικά θεωρώ το Σταύρο έναν ικανότατο συντονιστή με μεγάλη προσφορά στην κατηγορία του και γενικότερα στο φόρουμ, και, πάλι προσωπικά, Μελέτη πιστεύω ότι τον αδικείς, και όχι μόνο το Σταύρο αλλά και το πνεύμα διαχείρισης του φόρουμ γενικότερα. Όλοι μας είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο να κάνουμε προτάσεις, αλλά καμιά φορά δεν είναι εφικτό να έχουμε μια σαφή απάντηση ή ένα χρονοδιάγραμμα. Όλες τους όμως λαμβάνονται υπόψη, κι ακόμη κι αν τις ξεχάσουμε οι ίδιοι, μένουν ως παρακαταθήκη για να εξεταστούν σε μελλοντικές αλλαγές. Δεν είναι καλό ούτε σκόπιμο να απαιτούμε πράγματα, ακόμη και με τις καλύτερες των προθέσεων...

Α, και... ειρήνη υμίν :126:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.701
Απάντηση: Home theater pc ->υποκατηγοριες.

Κάτω τα χέρια από τον Σταύρο. Διαβάζει την Αλφαβήτα αυτή την περίοδο.
Τώρα είναι στο Ζ και πάει για το Η. :142: :142: :142:

Reaction score
1.213
Συγγνωμη ρε Μελετη, αλλη φορα θα καθομαι κλαρινο...

Το site εχει μεγαλυτερες προτεραιοτητες απο την κατηγοριοποιηση της HTPC, και... Βασικα, οχι.

Get a life.
Aν ηθελα να μαθω ''πως να αποκτησω ζωη '' θα επαιρνα κανα περιοδικο lifestyle απο το περιοδικο.

Οχι βρε..μην καθεσαι κλαρινο....απαντα ενα ποστ....το χρονο..μη κουρασουμε κιολας τον πολλα βαρυ συντονιστη...

Reaction score
1.213
Την παραμικρη ιδεα δεν εχεις, και για μενα δεν δικαιουσαι καν να εκφερεις αποψη, οταν ουτε μια φορα εχεις δηλωσει εμπρακτα την "συμμετοχη" σου, εστω και με την παρουσια σου, σε οποιαδηποτε εκδηλωση. Και οταν ατομα που ερχονται απο του διαολου το κερατο για μια ρημαδοεκθεση ή για ενα συγκριτικο, η τυχον δικαιολογια σου της αποστασης δεν στεκει καν.

Για να καταλαβω...γνωμη δικαιουνται μονο οσοι ερχονται στις εκδηλωσεις ? :111:

Η καθημερινη ''συμμετοχη'' στο φορουμ δεν αρκει ?

Ξερεις το φορουμ εχει και κατηγοριες γενικης θεματολογιες οπου δεν ειναι απαραιτητο το συγκρητικο...

Αλλα εδω εχεις χασει επαφη με την δικια σου κατηγορια..αυτες θα θυμασαι ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.927
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv