Ηχεία Ψωράλ Indiana Line

Timaras

Reaction score
2.153
Καλησπέρα παιδιά.Προχθές αγόρασα έναν PIONEER 917 από γνωστό μαγαζί στη στοά Φέξη και εκεί μου πρότειναν να τον ταιριάξω με τα Indiana Line HC της Ψωράλ και μάλιστα με τα μικρά της σειράς (205,204,304,808) όπως υποστήριξαν,λόγω του ότι το σαλόνι που θα κάτσουν είναι γύρω στα 40 τετρ. μέτρα και οι κωλώνες δεν μπορούν να αποδώσουν.Μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα με τον ήχο τους δεδομένης και της τιμής τους βέβαια.Η ερώτησή μου είναι εάν τα έχει κάποιος ή εάν κανείς έχει άποψη γι'αυτά τα ηχεία :133:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Ηχεία Ψωράλ Indiana Line

Καλημερα και καλως ηρθες!

Στα 40 τετρ. δεν πιστευω να εχουν προβλημα τα ηχεια δαπεδου, εκτος αν εχουν απο 2 δωδεκαιντσα γουφερ το καθενα.

Reaction score
14
Η σειρά HC είναι παραπάνω από τίμια για τα χρήματα της.

Απίστευτος ήχος για τα χρήματα και πολύ ευαίσθητα.

Αυτό με τα 40 τμ και τις κολώνες...ούτε εγώ το κατάλαβα.

Timaras

Reaction score
2.153
Μου είπαν ότι επειδή ο χώρος είναι σχετικά μικρός δεν θα μπορέσω να τοποθετήσω τα δαπέδου όπως πρέπει δλ απόσταση από τοίχο,απόσταση μεταξύ τους κλπ οπότε θα αρχίσουν να μπουκώνουν τα μπάσα και γενικότερα τα ηχεία δεν θα αποδώσουν τα μέγιστα.

Reaction score
14
Μου είπαν ότι επειδή ο χώρος είναι σχετικά μικρός δεν θα μπορέσω να τοποθετήσω τα δαπέδου όπως πρέπει δλ απόσταση από τοίχο,απόσταση μεταξύ τους κλπ οπότε θα αρχίσουν να μπουκώνουν τα μπάσα και γενικότερα τα ηχεία δεν θα αποδώσουν τα μέγιστα.
40 τμ δωμάτιο δεν είναι μικρό για τα Ελληνικά δεδομένα.

Timaras

Reaction score
2.153
Το ξέρω αλλά σας λέω τι υποστηριζε ο τύπος με δεδομένο βέβαια ένα όριο τιμής που του έθεσα.Αυτά μαζί με το sub τα δίνει 620€.Τα έχει δει κανείς κάπου αλλού να κάνω μια έρευνα τιμών;

Ά και όσο για τις καθυστερήσεις στα μυνήματα να με συγχωρέσετε αλλά κανονίζει ο μπέμπης τον ελεύθερό μου χρόνο αυτή την περίοδο

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Επειδη ,μαλλον καταλαβα ποιο μαγαζι εννοεις,νομιζω οτι τα indiana τα φερνει ο ιδιος .
Οποτε μαλλον δυσκολο να βρεις καλυτερη τιμη.

Timaras

Reaction score
2.153
Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο σ'αυτήν την τιμή;

Reaction score
4
Το σετακι της ΗΕCO( VICTA)με τα 500 μπροστινα τα 200 πισω και το πολυ-πολυ καλο sub που τα συνοδευει.Γερμανικα,αριστη ποιοτητα κατασκευης,τηρουμενων των αναλογιων τιμης.Εγω τα εχω 1 χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Δες τα εδω...
http://www.progressive.gr/homecinema/hmcin-prod.asp?productID=498

Reaction score
14
Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο σ'αυτήν την τιμή;

Από την στιγμή που σου άρεσαν, νομίζω, ότι δεν έχει νόημα να ψάχνεις κάτι άλλο.

Πάντα θα υπάρχει κάτι άλλο...συνήθως σε ακριβότερη τιμή, το οποίο θα σε αποπροσανατολίζει αέναα.

Timaras

Reaction score
2.153
Νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο σωστό.Τα ηχεία τα άκουσα ,βέβαια με πολύ καλύτερο ενισχυτικό από τον 917,και παίζανε πολύ καλά με αεράτες μεσαίες και ωραία πρίμα (δεδομένης και της τιμής τους βέβαια).Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις και το χρόνο σας :107:

Reaction score
14
Νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο σωστό.Τα ηχεία τα άκουσα ,βέβαια με πολύ καλύτερο ενισχυτικό από τον 917,και παίζανε πολύ καλά με αεράτες μεσαίες και ωραία πρίμα (δεδομένης και της τιμής τους βέβαια).Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις και το χρόνο σας :107:
Τα έχω κάνει δώρο σε φίλο με τον RXV1500.

Δεν τον είχα ξανα ακούσει έτσι αυτόν τον AV.

Reaction score
384
Τα έχω κάνει δώρο σε φίλο με τον RXV1500.

Δεν τον είχα ξανα ακούσει έτσι αυτόν τον AV.
Εαν ειναι ετσι, να αρχισω να σου κανω κι εγω παρεα. Φαινεσαι καλο παιδι.:116:

Reaction score
0

τα εχω ακουσει και εγω τα συγκεκριμενα ηχεια με ενα μικρο AV Denon. Συγκεκριμενα τα ειχα αγορασει για εναν φιλο και οταν τα εστησα και εμεινα με το στομα ανοιχτο!! Για τα χρηματα που κοστιζουν ειναι πολυ καλα!! Ιδιετερα αν σου αρεσαν κιολας δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιαζεις περισσοτερο.

Ομοιως διατυπωνω και εγω την αποροια μου οσο αφορα τα 40τμ μιας και τα Audio Spectrum Artemis στο δωματιο μου των 32 τμ ειναι μια χαρουλα!!

Reaction score
4
Το σετακι της ΗΕCO( VICTA)με τα 500 μπροστινα τα 200 πισω και το πολυ-πολυ καλο sub που τα συνοδευει.Γερμανικα,αριστη ποιοτητα κατασκευης,τηρουμενων των αναλογιων τιμης.Εγω τα εχω 1 χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Δες τα εδω...
http://www.progressive.gr/homecinema/hmcin-prod.asp?productID=498
Στο λινκ με το που μπηκα μου εσκασε ο ιος στην μουρη.
Ευτυχως που εχω πληρωσει μεχρι το 2055 και ειμαι οκ :138:

Timaras

Reaction score
2.153
Είναι πολύ καλά.Αεράτα τι να λέμε τώρα.Με την πρώτη ευκαιρία θα τα πάρω.Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας

Reaction score
1
Τα άκουσα και είχαν όντος σημαντική διαφορά σε σχέση με άλλες ακριβότερες κατασκευές (τις οποίες άκουσα επιτόπου). Το μόνο που με σταματά είναι η ονομασία της εταιρίας (Ψωράλ electronics) λόγω του ότι δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή και δεν έχει μεγάλη παρουσία στο διαδίκτυο.

Ο πωλητής βέβαια υποστηρίζει πως είναι η εταιρία που φτιάχνει τα peerless όπως και ηχεία πολλών άλλων εταιριών.

(να προσθέσω, πως έχω χρησιμοποιήσει τα Ψωράλ σε 2 αυτοκίνητα και είναι υπεράριστα)

Μάλλον σε αυτά θα καταλήξω και εγώ...

και για σύγκριση τιμών
http://www.playstereo.com/product_info.php?products_id=332&cPath=5_32&language=en
http://www.emimikos.gr/shop/home.php?cat=491&sort=price&sort_direction=1

http://www.gooster.it/bp/1060300/indiana-line.htm

Reaction score
0
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί το τηλ του καταστήματος στη στοα Φεξή που τα φέρνει,ώστε να ρωτήσω τιμές???Όποιος γνωρίζει ας μου στείλει pm...Ακουσα τα Indiana line αλλά τα hc 505 (μπροστα), τα hc 205 (πίσω) το hc 304(κεντρικό) και το hc 808(υπογουφερ) και μου έπεσε το σαγώνι (για τα λεφτά τους πάντα μιλάμε)!!!!:138:Στείλτε μου το τηλ να πάρω μια προσφορα PLEASE

Reaction score
205
καποιος που τα εχει ακουσει σε συγκριση με τα KODA ΕΧ 686 , πορει να μας πει ποια ειναι καλυτερα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale