NAI αλλά όχι οποιονδήποτε.Το wifi πώς αναμένεται να το λύσει δεδομένου ότι έχει μόνο θύρα ethernet? Με adaptor USB to WIFI μήπως?
Most visitors online was 5672 , on 12 May 2025
NAI αλλά όχι οποιονδήποτε.Το wifi πώς αναμένεται να το λύσει δεδομένου ότι έχει μόνο θύρα ethernet? Με adaptor USB to WIFI μήπως?
Τα έγραψα λίγο παραπάνω,αυτά που είδα εγώ βέβαια......Για πειτε μου ρε παδια καποια Μειονεκτηματα της συκευής. Απο οτι βλεπω εδω μεσα παιζει τα παντα. Αν ειναι ετσι να παω να το παρω και εγω...
Η οποια ειναι;Παιδιά εγώ είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενός "ISTAR MINI NMT PLAYER HDMI 1.3 Version" και δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε 1080p αρχεία πιθανόν λόγω χαρακτηριστικών της 1.3 version!!!!
Παραθέτω εδώ την άποψή μου μιας και στην ουσία είναι το ίδιο μηχάνημα.
Οκ λαθος καταλαβα εγω.Δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε 1080p αρχεία πιθανόν λόγω χαρακτηριστικών της 1.3 version!!!!
Το PopCorn Hour A100 είναι HDMI 1.1 version!!!
Γι' αυτό και προτίμησα το ISTAR.
Εχω το τελευταιο firmware, αν θυμαμαι καλα ειναι 16/4.Μεγιά το PCH
(με το καλό να έρθει και το δικό μου...)
για το κεντράρισμα των subs έχω διαβάσει ότι με νεότερο firmware το πρόβλημα διορθώνεται. Δοκίμασες να του κάνεις update?
Ελπίζω με τον καιρό να εμφανιστούν και "ανεπίσημα" firmware
Είδα HD 1080p και έπαθα την πλάκα μου με την εικόνα!!!!!!!
Ξέρει κανείς αν το srt αρχείο
1ον : έχει προτεραιότητα έναντι των ενσωματωμένων στο mkv και
2ον : πρέπει να έχει το ίδιο όνμα με το αρχείο mkv?
Δυστηχώς το περιμένω ακόμα , το χτύπησα 17-5-2006Εχω το τελευταιο firmware, αν θυμαμαι καλα ειναι 16/4.
Ηρθε το δικο σου ή ακομα?
Παρατηρησα αλλα δυο προβληματα (δεν ξερω αν αναφερονται και απο αλλο χρηστη)
1. Οταν εχω συνδεσει το usb δισκο (wd passport 120) και ανοιγω το popcorn δεν bootαρει (ή αργει και αναγκαζομαι να το κανω Power off). Λυση: συνδεω το δισκο αφου κανει boot
2. Αν ανοιξω πρωτα το popcorn και μετα την tv, η tv δεν παιρνει σημα μεσω hdmi παρολο που εχω το video out στο auto. Λυση: Ανοιγω πρωτα την tv.
Καλως ηρθες στο avsiteΤελικά το popcorni είναι ΑΨΟΓΟ.Παίζει και σαν dvd player με usb dvd drive
Κρίμα που πλήρωσαμε τελωνείο γιατί μας ήρθε απο Αμερική (ειχαμε παραγγείλει 2 με ενα φίλο που τελικά δεν θα το πάρει γιατί η πηγή του δεν έχει Coaxial για ήχο αλλα μόνο SPDIF)
Αν κάποιος παιδί ενδιαφέρεται για το 2ο ας στείλει P.M.