PopCorn Hour A100 €199

Reaction score
0
Re: Απάντηση: PopCorn Hour A100 €199

Για πειτε μου ρε παδια καποια Μειονεκτηματα της συκευής. Απο οτι βλεπω εδω μεσα παιζει τα παντα. Αν ειναι ετσι να παω να το παρω και εγω...
Τα έγραψα λίγο παραπάνω,αυτά που είδα εγώ βέβαια......

Reaction score
0
Επίσης μερικές φορές ειναι σαν να χρειαζεται επανεκκίνηση-δλδ βγαλε βαλε καλώδιο ρεύματος-για να κάνει αναπαραγωγή video.
Εχω προσέξει οτι όταν του δώσεις έντολή με το πλήκτρο play πάνω σε ένα φάκελο για αναπαραγωγή όλου του περιεχομένου του εν λόγω φακέλου τοτε είναι σαν μπλοκάρει και χρειάζεται επανεκκινηση για να στρώσει.

Το έχει παρατηρήσει κι άλλος αυτό η είμαι μόνο εγώ που το έχω????????????

Reaction score
3
Παιδιά εγώ είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενός "ISTAR MINI NMT PLAYER HDMI 1.3 Version" και δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε 1080p αρχεία πιθανόν λόγω χαρακτηριστικών της 1.3 version!!!!
Παραθέτω εδώ την άποψή μου μιας και στην ουσία είναι το ίδιο μηχάνημα.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: PopCorn Hour A100 €199

Παιδιά εγώ είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενός "ISTAR MINI NMT PLAYER HDMI 1.3 Version" και δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε 1080p αρχεία πιθανόν λόγω χαρακτηριστικών της 1.3 version!!!!
Παραθέτω εδώ την άποψή μου μιας και στην ουσία είναι το ίδιο μηχάνημα.
Η οποια ειναι;

Reaction score
3
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε 1080p αρχεία πιθανόν λόγω χαρακτηριστικών της 1.3 version!!!!
Το PopCorn Hour A100 είναι HDMI 1.1 version!!!
Γι' αυτό και προτίμησα το ISTAR.

Reaction score
173

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε 1080p αρχεία πιθανόν λόγω χαρακτηριστικών της 1.3 version!!!!
Το PopCorn Hour A100 είναι HDMI 1.1 version!!!
Γι' αυτό και προτίμησα το ISTAR.
Οκ λαθος καταλαβα εγω.

Reaction score
3
Τίποτα απλά εγώ δεν το διατύπωσα σωστά.

Σκέφτομαι να πάρω και άλλο ένα για να το δώσω στον αδερφό μου.

Reaction score
0
Μεγιά το PCH
(με το καλό να έρθει και το δικό μου...)

για το κεντράρισμα των subs έχω διαβάσει ότι με νεότερο firmware το πρόβλημα διορθώνεται. Δοκίμασες να του κάνεις update?

Ελπίζω με τον καιρό να εμφανιστούν και "ανεπίσημα" firmware
Εχω το τελευταιο firmware, αν θυμαμαι καλα ειναι 16/4.
Ηρθε το δικο σου ή ακομα?

Παρατηρησα αλλα δυο προβληματα (δεν ξερω αν αναφερονται και απο αλλο χρηστη)
1. Οταν εχω συνδεσει το usb δισκο (wd passport 120) και ανοιγω το popcorn δεν bootαρει (ή αργει και αναγκαζομαι να το κανω Power off). Λυση: συνδεω το δισκο αφου κανει boot
2. Αν ανοιξω πρωτα το popcorn και μετα την tv, η tv δεν παιρνει σημα μεσω hdmi παρολο που εχω το video out στο auto. Λυση: Ανοιγω πρωτα την tv.

Reaction score
0
Είδα HD 1080p και έπαθα την πλάκα μου με την εικόνα!!!!!!!

Ξέρει κανείς αν το srt αρχείο
1ον : έχει προτεραιότητα έναντι των ενσωματωμένων στο mkv και
2ον : πρέπει να έχει το ίδιο όνμα με το αρχείο mkv?

Αν εχεις και υποτιτλους μεσα στο mkv και το αρχειο srt με το ιδιο ονομα θα βλεπεις 2 υποτιτλους. Και επειδη τα srt τα παιζει λιγο δεξια ενω τα ενσωματωμενα στο κεντρο, δεν θα ειναι ο ενας υποτιτλος πανω στον αλλο, οποτε ξεχνα το καλυτερα.

vis

Reaction score
0
Εχω το τελευταιο firmware, αν θυμαμαι καλα ειναι 16/4.
Ηρθε το δικο σου ή ακομα?

Παρατηρησα αλλα δυο προβληματα (δεν ξερω αν αναφερονται και απο αλλο χρηστη)
1. Οταν εχω συνδεσει το usb δισκο (wd passport 120) και ανοιγω το popcorn δεν bootαρει (ή αργει και αναγκαζομαι να το κανω Power off). Λυση: συνδεω το δισκο αφου κανει boot
2. Αν ανοιξω πρωτα το popcorn και μετα την tv, η tv δεν παιρνει σημα μεσω hdmi παρολο που εχω το video out στο auto. Λυση: Ανοιγω πρωτα την tv.
Δυστηχώς το περιμένω ακόμα , το χτύπησα 17-5-2006

2008-06-01 02:10:18 BEIJING Despatch from Sorting Center  

Τα subs έχουν διορθωθεί στο beta firmware ....
Το διάβασα στο forum τους.

Θέλει αρκετά μαζέματα πάντως ακόμα.
Το καλό είναι ότι δουλεύουν συνέχεια, και ενημερώνουν αναλυτικά για τις εξελίξεις.

Reaction score
0
Παρατήρησα το εξής.
Χτες έπαιζα ένα 1080p (Die hard 4-παρεμπιτπόντως και στο HTPC δεν έπαιζε) και μετά το πρώτο τέταρτο άρχιζε και έπαιζε καρέ-καρέ μέχρι που κόλλησε. Οταν του έκανα reboot έβγαλα το δίκτυο. Από εκείνη την ώρα το έπαιξε νερό μέχρι το τέλος.

vis

Reaction score
0
Καλό είναι σε τέτοια περίπτωση , να επαναλάβεις το πρόβλημα και την λύση του , και εφόσον γίνει πάλι το ίδιο, να κάνεις ένα bug report στο forum της popcornhour.

ps (εφτασε και το δικό μου Αθήνα στο αεροδρόμιο)

Reaction score
0
1080p

Προσπάθησα να παίξω mkv αρχεία 1080p όπως πχ "The Sentinel" & "Rambo 2008" και είναι όλο καρε-καρε. Αγόρασα ενα πολύ γρήγορο usb stick 16Gb και έβαλα την ταινία εκεί και έχει τα ίδια αποτελέσματα. Έχει κάποιος να μου πει κάτι για αυτό? Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Τελικά παρέλαβα και εγώ και έχω κάποιες ερωτήσεις σε προβλήματα.

1. Κάνω share ένα folder από Microsoft Server 2008 64bit σε nfs-tcp το οποίο έχει περισσότερα από 1000 sub folders τα οποία δεν τα βλέπω. βλέπω μόνο ότι είναι έξω από folder.

2. Το llink δεν δουλεύει σωστά και χάνει τη σύνδεση συνέχεια.

Τελικά έχω το myihome και smb share.

Reaction score
0
Τελικά το popcorni είναι ΑΨΟΓΟ.Παίζει και σαν dvd player με usb dvd drive :)
Κρίμα που πλήρωσαμε τελωνείο γιατί μας ήρθε απο Αμερική (ειχαμε παραγγείλει 2 με ενα φίλο που τελικά δεν θα το πάρει γιατί η πηγή του δεν έχει Coaxial για ήχο αλλα μόνο SPDIF)

Αν κάποιος παιδί ενδιαφέρεται για το 2ο ας στείλει P.M.

Reaction score
173

Τελικά το popcorni είναι ΑΨΟΓΟ.Παίζει και σαν dvd player με usb dvd drive :)
Κρίμα που πλήρωσαμε τελωνείο γιατί μας ήρθε απο Αμερική (ειχαμε παραγγείλει 2 με ενα φίλο που τελικά δεν θα το πάρει γιατί η πηγή του δεν έχει Coaxial για ήχο αλλα μόνο SPDIF)

Αν κάποιος παιδί ενδιαφέρεται για το 2ο ας στείλει P.M.
Καλως ηρθες στο avsite
Τις αγγελιες μας τις βαζουμε εδω οποτε αν θελεις βαλτη κι εσυ.

Reaction score
0
1080p

Κάπου διάβασα ότι υπάρχουν 1080p που παίζουν και 1080p που δεν παίζουν δηλαδή σπάνε συνέχεια. Εμένα σεν μπορεί να παίξει κανένα 1080p. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ

vis

Reaction score
0
Από παρασκευή το έχω και εγώ.
Ένα πολύ καλό mod είναι και το My JukeBox!!
δείτε τι κάνει
[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rHahN-an1jE&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rHahN-an1jE&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

αναλυτικές οδηγίες εδώ

nzg

Reaction score
0
Παιδιά το έχει συνδέσει κανείς δικτυακά ασύρματα? Με ενδιαφέρει για αρχεία ήχου κι όχι video αυτή η σύνδεση. Έχεις κανείς να προτείνει κάτι?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.336
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian