Διαφημισεις Μεσα Στο Παιχνιδι Απο Την SONY

HV

Reaction score
0
Sony Computer Entertainment America (SCEA) and Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) today announced the introduction of dynamic in-game advertising on PLAYSTATION 3 (PS3). Marketers interested in placing advertisements in games for PS3 or publishers with available in-game space for advertisements are able to engage through advertisement distribution partners, with IGA Worldwide selected as PS3’s first partner. This partnership will serve to bolster the already rapidly growing worldwide in-game advertising industry, which is expected to grow 1,150 percent to $971.3 million between 2006 and 2011 according to the Yankee Group.

“The PS3 platform is primed to leverage the high growth potential of the in-game advertising market,” said Phil Rosenberg, Senior Vice President, SCEA. “Ads that are organic to the environment not only benefit developers and advertisers, but also create a richer experience for gamers.”

“PLAYSTATION 3 is undoubtedly the prime opportunity for the in-game advertising industry,” said Justin Townsend, CEO, IGA Worldwide. “Through this partnership with Sony Computer Entertainment, IGA can provide advertisers with a large and valuable global user base of 16-35 year old consumers with disposable income. With our standardized awareness-building advertising formats being delivered directly into people’s living rooms while they play, there are great opportunities for advertisers looking to engage through an entertainment medium outside of the traditional TV spot.”

PS3 provides advertisers with a direct avenue to reach the highly targeted, sought after gaming demographic, and has sold more than 12.5M units worldwide. DFC Intelligence forecasts that sales for the current generation of game systems will pass the 180 million mark by 2011, therefore, reiterating the potential for the in-game advertising market.

HV

Reaction score
0
Καπως δεν επρεπε να βγαλουν κερδος ? Το επαιξαν αγιοι με το να το δινουν σχεδον σε τιμη κοστους ( απο οτι λενε εστω ) και τωρα παρτε διαφημισεις.

Reaction score
1
Ενταξει δε χαθηκε και ο κοσμος φτανει να μη σου διακοπτει το gameplay για δεις διαφημιση της Coca-Cola π.χ, του υπερτατου αναψυκτικου που κυκλοφορει σε light, zero και κανονικη !

HV

Reaction score
0
Να στο κοβει χλωμο, να σου πεταει πχ παραθυρακια η να σου βαζει διαφημισεις στο Loading ισως.

Reaction score
7
Καπως δεν επρεπε να βγαλουν κερδος ? Το επαιξαν αγιοι με το να το δινουν σχεδον σε τιμη κοστους ( απο οτι λενε εστω ) και τωρα παρτε διαφημισεις.
Μα είναι άγιοι...δεν ξέρω εσύ, αλλά εγώ νιώθω την παρουσία της Sony παντού.

Reaction score
0
Μα διαφημίσεις υπάρχουν ήδη απλά από εδώ και πέρα θα είναι dynamic, δηλαδή αν κατάλαβα σωστά θα ανανεώνονται, θα είναι διαφορετικές ανάλογα με το προφίλ του χρήστη κλπ.
Το 360 έχει dynamic ads εδώ και καιρό.

Ξαναπαίζω το Uncharted αυτές τις μέρες και πρόσεξα κάτι αστείο για πρώτη φορά: η στολή δύτη του Nate στο πρώτο chapter είναι μάρκας "Ottsel", που δεν υπάρχει φυσικά αλλά είναι μια αναφορά στον Daxter (otter + weasel) από τα παλιότερα παιχνίδια της Naughty Dog. Συγκριτικά θα είναι ξενέρωμα στο Uncharted 2 μια αντίστοιχη στολή να γράφει Speedo αλλά τί να κάνεις...

Reaction score
1.213
Να στο κοβει χλωμο, να σου πεταει πχ παραθυρακια η να σου βαζει διαφημισεις στο Loading ισως.
+1

Kαι θα γεμισουν διαφημιστικα μηνυματα μεσα στο παιχνιδι.

Reaction score
1
Απάντηση: Διαφημισεις Μεσα Στο Παιχνιδι Απο Την SONY

Οταν βλέπετε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι , σας ενοχλούν οι διαφημιστικές πλάκες; κάπως έτσι θα είναι και αυτές ... διακριτικές και ταυτόχρονα αναγνωρίσιμες

HV

Reaction score
0
Οταν βλεπω ενα ποδοσφαιρικο παιχνιδι απλα βλεπω δεν παιζω...
Απο την στιγμη ομως που δεν εχω PS3 δεν με αφορα :)

Reaction score
1.213
Οταν βλεπω ενα ποδοσφαιρικο παιχνιδι απλα βλεπω δεν παιζω...
Απο την στιγμη ομως που δεν εχω PS3 δεν με αφορα :)
Γιατι στα pc ?
Aφου αυτο ειναι το μελλον της διαφημισης !
Μεσω δημοφιλων sites , και videogames.

Που αλλου μενεις κολλημενος με τις ωρες ?

HV

Reaction score
0
Στα PC οι διαφημισεις ειναι μετρημενες στα δαχτυλα...Τωρα το PS3 θα γεμισει.

Reaction score
0
Στα PC οι διαφημισεις ειναι μετρημενες στα δαχτυλα...Τωρα το PS3 θα γεμισει.

Lol
Κάνεις σαν να ανακάλυψες την Αμερική. Διαφημίσεις υπάρχουν ήδη στα παιχνίδια, δεν είναι κάτι καινούριο.
Τώρα αν τα bannerακια στην άκρη του γηπέδου στο Fifa αλλάζουν κάθε φορά αντί αν είναι ίδιο πολύ λίγο με νοιάζει.
Παρεμπιπτόντως dynamic in-game ads στα PC υπάρχουν εδώ και χρόνια.

Reaction score
4
Δεν προκειται ποτε να μπει διαφημιση που να ενοχλει τον παικτη.
Δεν το θελει ουτε ο διαφημιστης αλλα ουτε και ο δημιουργος.
Φυσικα το επερχομενο Home πιστευω οτι θα γινει ο παραδεισος της διαφημισης κατι που προσωπικα δεν με χαλαει καθολου.

Reaction score
1
Φανταστειτε ζημια η Lara να φοραει Victoria Secret εσωρουχα για διαφημιση

Reaction score
0
Δεν προκειται ποτε να μπει διαφημιση που να ενοχλει τον παικτη.
Μέχρι να βγει το Avsite game όπου πρέπει να ξεπεράσεις τα banners της KEF για να ολοκληρώσεις κάθε quest. :136:

(Γιατί βγήκε το cap? Μόνο εμένα μου εμφανίζεται συνέχεια;)

Reaction score
4
Μέχρι να βγει το Avsite game όπου πρέπει να ξεπεράσεις τα banners της KEF για να ολοκληρώσεις κάθε quest.

(Γιατί βγήκε το cap? Μόνο εμένα μου εμφανίζεται συνέχεια;)
:142: :142:

Reaction score
0
Φανταστειτε ζημια η Lara να φοραει Victoria Secret εσωρουχα για διαφημιση
κι ομως κατι τετοια θα γινονται...θυμηθειται τα sony ericsson και τις τσιχλες wrigleys στα splinter cell

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney