- Reaction score
- 4
Το καινουργιο συστημα με τα quotes ειναι απλα υπεροχο!!
Aυτο ακριβως...Τωρα καταλαβαινω τι εννοουσε ο Μελετης.
Ενω στο ενα quote ειναι κομψο και ομορφο στα multi quotes ειναι κουραστικο γιατι δεν ξεχωριζει το κειμενο.
Ισως μια γραμμουλα στο τελος του κειμενου, μιση στο παχος απο την αριστερα να βοηθουσε λιγο.
Σωστά, αυτή τηΑυτό που πρέπει να προσέξετε, γιατί τώρα το είδα κι εγώ, είναι ότι αν κάνετε quote ένα post με 2 φατσούλες και βάλετε κι εσείς άλλη μία, το σύστημα τις αφαιρεί όλες ....
και η απάντηση ακόμα έρχεται!.... Πάντως δεν σας φαίνεται παράλογο, να μπορεί να παραθέσει κάποιος 5-6 εικόνες και μόνο 2 smilies; ....
Ας τολμήσω εγώ. :126:Άντε να δω αυτή τη φορά, θα τολμήσει κάποιος από την Ο.Δ. να απαντήσει;![]()
Εχουν αλλαξει τα πραγματα....Κι' εγώ ευχαριστώ για την απάντηση.
Το θέμα δεν είναι σοβαρό, άρχισε να αποκτά κάποια σοβαρότητα, όταν έπαψε να δίνεται απάντηση.
Τώρα ξεσοβάρεψε!
Υ.Γ. : Ωστόσο δεν κατάλαβα την παράθεση της ιδιότητάς σου στο τέλος. Λες να την έχω ξεχάσει;
Πουλάω μαγκιά ρε. :137:Λες να την έχω ξεχάσει; :403:
Από που την δανείστηκες μαρή? Κάνεις καλές τιμές? Παίρνεις ποσοστά από την μεταπώληση?:116:Πουλάω μαγκιά ρε. :137:
...
Απ' τα πσάρια!Από που την δανείστηκες μαρή?
Μα και δυο(μονο) που βαζω..πολλες φορες δεν τα εμφανιζει..:203:Επιτρέπει μόνο 2 smilies στο μήνυμα. Φτώχεια καταραμένη! :108:
Έτσι έτσι, stick it to the man ανέμελε!Απ' τα πσάρια!
Στο θέμα, όπως είπα και πιο πίσω, καλή η οικονομία αλλά όταν ανεβάζω εικόνες κατά συρροή, τα φατσουλάκια είναι που ρίχνουν τον "προϋπολογισμό";
Δεν νομίζω.
Είμαι σχεδόν βέβαιος πως είναι μια βιαστική απόφαση που χρήζει αναθεώρησης. Και όσο πιο γρήγορα καταργηθεί, τόσο πιο γρήγορα θα ξεχαστεί.
Αν μάλιστα επιμένετε, ζητώ τα στατιστικά στοιχεία της επιβάρυνσης. Με τα νούμερα θα λάμψει η πραγματικότητα και θα παραμεριστούν οι όποιες υποκειμενικές γνώμες.
Επαναλαμβάνω, δεν είναι σοβαρό το θέμα του τόσο αυστηρού περιορισμού των emoticons, όσο η τόσο εσφαλμένη διαχείρισή του. Γιατί πάρθηκε η απόφαση βιαστικά και
χωρίς την πρεπούμενη δημοκρατική διαδικασία!
:204:Έτσι έτσι, stick it to the man ανέμελε!
![]()