Κατάργηση τυπογραφικών bbcodes

Reaction score
4
Το καινουργιο συστημα με τα quotes ειναι απλα υπεροχο!!

Reaction score
4
Τωρα καταλαβαινω τι εννοουσε ο Μελετης.
Ενω στο ενα quote ειναι κομψο και ομορφο στα multi quotes ειναι κουραστικο γιατι δεν ξεχωριζει το κειμενο.
Ισως μια γραμμουλα στο τελος του κειμενου, μιση στο παχος απο την αριστερα να βοηθουσε λιγο.

Reaction score
1.213
Τωρα καταλαβαινω τι εννοουσε ο Μελετης.
Ενω στο ενα quote ειναι κομψο και ομορφο στα multi quotes ειναι κουραστικο γιατι δεν ξεχωριζει το κειμενο.
Ισως μια γραμμουλα στο τελος του κειμενου, μιση στο παχος απο την αριστερα να βοηθουσε λιγο.
Aυτο ακριβως...

Να ρωτησω και κατι για τα smilies.

Mερικες φορες βαζω smilies αλλα δεν μου τα εμφανιζει.Και μετα κανω edit για να τα διορθωσω.Και βασικα πρεπει να το διορθωσω γιατι μερικες φορες αλλαζει το νοημα χωρις smilies (για να μην πω και σε βαθμο παρεξηγησεως ).

Το κανει και σε εσας αυτο μερικες φορες ?

Reaction score
1.844
Απάντηση: Κατάργηση τυπογραφικών bbcodes

Επιτρέπει μόνο 2 smilies στο μήνυμα. Φτώχεια καταραμένη! :108:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αυτό που πρέπει να προσέξετε, γιατί τώρα το είδα κι εγώ, είναι ότι αν κάνετε quote ένα post με 2 φατσούλες και βάλετε κι εσείς άλλη μία, το σύστημα τις αφαιρεί όλες, παρόλο που εσείς έχετε βάλει μόνο μία. Οπότε, αν θέλετε να εκφράσετε κάτι με smiley, πρέπει να διαγράψετε αυτά που περιέχονται στο quote (έτσι κι αλλιώς, το αρχικό μήνυμα θα είναι μάλλον λίγο παραπάνω και θα μπορεί να διαβαστεί και ατόφιο...)

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Κατάργηση τυπογραφικών bbcodes

Αυτό που πρέπει να προσέξετε, γιατί τώρα το είδα κι εγώ, είναι ότι αν κάνετε quote ένα post με 2 φατσούλες και βάλετε κι εσείς άλλη μία, το σύστημα τις αφαιρεί όλες ....
Σωστά, αυτή τη
(φόλα) την έφαγα μια φορά και έλεγα που είναι τα φατσουλάκια, οέο;

Πάντως δεν σας φαίνεται παράλογο, να μπορεί να παραθέσει κάποιος 5-6 εικόνες και μόνο 2 smilies; :402:

Και στην τελική πως αλλιώς να το πω, για να καταλάβουν αυτοί που πρέπει, πως 2 emoticons είναι πολύ λίγα, με αποτέλεσμα τα κείμενα να είναι από φτωχά έως αντιπαθητικά;
:413:

Reaction score
1.213
Ρε παιδια δεν γινεται να επαναφερετε τον αριθμο των smilies ? Οπως ηταν...τουλαχιστον στην ΔΟΘ ? Για να μην πω και τα χρωματα και γινω απαιτητικος :pppp

Θα αρχισω μου φαινεται να γραφω ετσι...με :pppp.... και με lol ...

Reaction score
7
Να κάνω εγώ ένα παράπονο?
Καταλαβαίνω ότι μπήκαν περιορισμοί στο τί μπορούμε να συμπεριλαμβάνουμε στις υπογραφές αλλά γιατί να μην μπορούμε να βάλουμε καθόλου gif? Ούτε καν από εξωτερικό link.Οικονομία στο bandwidth?

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Κατάργηση τυπογραφικών bbcodes

Έχουν περάσει 8 μέρες και κάτι ώρες από την ερώτηση:
.... Πάντως δεν σας φαίνεται παράλογο, να μπορεί να παραθέσει κάποιος 5-6 εικόνες και μόνο 2 smilies; ....
και η απάντηση ακόμα έρχεται!

Μήπως αυτό είναι ένα κακό δείγμα αντιμετώπισης των θεμάτων που προκύπτουν; Μήπως επειδή η ερώτηση καταρρίπτει τον ισχυρισμό του bandwidth;

Άντε να δω αυτή τη φορά, θα τολμήσει κάποιος από την Ο.Δ. να απαντήσει;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
Re: Απάντηση: Re: Κατάργηση τυπογραφικών bbcodes

Άντε να δω αυτή τη φορά, θα τολμήσει κάποιος από την Ο.Δ. να απαντήσει;
Ας τολμήσω εγώ. :126:
Η ελάττωση των smilleys καθώς και η κατάργηση των τυπογραφικών bbcodes, αποσκοπούν τόσο στην καλύτερη χρήση των διαθέσιμων πόρων της πλατφόρμας, όσο και την αναβάθμιση της γενικότερης εικόνας του site. Τα smilleys άλλωστε είναι περισσότερο τσατοσυνήθεια παρά χαρακτηριστικό ενός φόρουμ.

Παρόλα αυτά, το θέμα το συζητάμε με την Σ.Ο., όπως συζητάμε και άλλα πολύ σοβαρότερα θέματα. Για νεότερα θα ενημερωθείτε σύντομα.

Ευχαριστώ,

Νίκος Τσαρουχάς
Αν. Γενικός Διαχειριστής

Reaction score
1.844

Κι' εγώ ευχαριστώ για την απάντηση.
Το θέμα δεν είναι σοβαρό, άρχισε να αποκτά κάποια σοβαρότητα, όταν έπαψε να δίνεται απάντηση.

Τώρα ξεσοβάρεψε! :107:

Υ.Γ. : Ωστόσο δεν κατάλαβα την παράθεση της ιδιότητάς σου στο τέλος. Λες να την έχω ξεχάσει; :403:

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Κατάργηση τυπογραφικών bbcodes

Κι' εγώ ευχαριστώ για την απάντηση.
Το θέμα δεν είναι σοβαρό, άρχισε να αποκτά κάποια σοβαρότητα, όταν έπαψε να δίνεται απάντηση.

Τώρα ξεσοβάρεψε!

Υ.Γ. : Ωστόσο δεν κατάλαβα την παράθεση της ιδιότητάς σου στο τέλος. Λες να την έχω ξεχάσει;
Εχουν αλλαξει τα πραγματα....

...... δεν ειδες πως απο 18 χρονων πιτσιρικας εγινε σε μια μερα πουρο ? :138:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: Κατάργηση τυπογραφικών bbcodes

Από που την δανείστηκες μαρή?
Απ' τα πσάρια!

Στο θέμα, όπως είπα και πιο πίσω, καλή η οικονομία αλλά όταν ανεβάζω εικόνες κατά συρροή, τα φατσουλάκια είναι που ρίχνουν τον "προϋπολογισμό";

Δεν νομίζω.

Είμαι σχεδόν βέβαιος πως είναι μια βιαστική απόφαση που χρήζει αναθεώρησης. Και όσο πιο γρήγορα καταργηθεί, τόσο πιο γρήγορα θα ξεχαστεί.

Αν μάλιστα επιμένετε, ζητώ τα στατιστικά στοιχεία της επιβάρυνσης. Με τα νούμερα θα λάμψει η πραγματικότητα και θα παραμεριστούν οι όποιες υποκειμενικές γνώμες.

Επαναλαμβάνω, δεν είναι σοβαρό το θέμα του τόσο αυστηρού περιορισμού των emoticons, όσο η τόσο εσφαλμένη διαχείρισή του. Γιατί πάρθηκε η απόφαση βιαστικά και

χωρίς την πρεπούμενη δημοκρατική διαδικασία!

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Κατάργηση τυπογραφικών bbcodes

Επιτρέπει μόνο 2 smilies στο μήνυμα. Φτώχεια καταραμένη! :108:
Μα και δυο(μονο) που βαζω..πολλες φορες δεν τα εμφανιζει..:203:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κατάργηση τυπογραφικών bbcodes

Απ' τα πσάρια!

Στο θέμα, όπως είπα και πιο πίσω, καλή η οικονομία αλλά όταν ανεβάζω εικόνες κατά συρροή, τα φατσουλάκια είναι που ρίχνουν τον "προϋπολογισμό";

Δεν νομίζω.

Είμαι σχεδόν βέβαιος πως είναι μια βιαστική απόφαση που χρήζει αναθεώρησης. Και όσο πιο γρήγορα καταργηθεί, τόσο πιο γρήγορα θα ξεχαστεί.

Αν μάλιστα επιμένετε, ζητώ τα στατιστικά στοιχεία της επιβάρυνσης. Με τα νούμερα θα λάμψει η πραγματικότητα και θα παραμεριστούν οι όποιες υποκειμενικές γνώμες.

Επαναλαμβάνω, δεν είναι σοβαρό το θέμα του τόσο αυστηρού περιορισμού των emoticons, όσο η τόσο εσφαλμένη διαχείρισή του. Γιατί πάρθηκε η απόφαση βιαστικά και

χωρίς την πρεπούμενη δημοκρατική διαδικασία!
Έτσι έτσι, stick it to the man ανέμελε!

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κατάργηση τυπογραφικών bbcodes

Έτσι έτσι, stick it to the man ανέμελε!

:204:

Kαλα καλα..σας τρωει ο π@πος σας να τα ακουσετε..!! :138:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Να ρωτήσω κάτι? Στο ποστ #35 υπάρχουν 4 emoticons ενώ επιτρέπονται μόνο 2. Πώς γίνεται αυτό?

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.627
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger