Κατάργηση τυπογραφικών bbcodes

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Κατάργηση τυπογραφικών bbcodes

Να ρωτήσω κάτι? Στο ποστ #35 υπάρχουν 4 emoticons ενώ επιτρέπονται μόνο 2. Πώς γίνεται αυτό?
Μαρτυριάρα :604: :604:

Reaction score
3
Απάντηση: Κατάργηση τυπογραφικών bbcodes

Κάνε ένα δεξί κλικ πάνω στις φατσούλες βρε _αμένε και δες τα πουρόπερτισε!!!!

Reaction score
3

Κάνε αυτό που σου λέω εκεί που βλέπεις περισσότερες από 2 και θα δεις!!!

Reaction score
1.844

Να ρωτήσω κάτι? Στο ποστ #35 υπάρχουν 4 emoticons ενώ επιτρέπονται μόνο 2. Πώς γίνεται αυτό?
Με λάδωσε η διαχείριση, για να μου κλείσει το στόμα! :142:

Είναι από εξωτερική σελίδα και μια απόδειξη πως ότι λέω στοχεύει στη διαδικασία και όχι στο ζουμί, που το ξεπερνάω πανεύκολα! :125:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Παιδιά, δεν δεν ξέρω πόσο νόημα έχει αυτή η συζήτηση, ειδικά μετά την τοποθέτηση που έκανα. Τα ξαναγράφω συνοπτικά.

1. Το site διαχειρίζεται τους πόρους του όπως μπορεί.
2. Το site είναι forum και όχι chatroom και συνεπώς η αισθητική του πρέπει να είναι η ανάλογη.

Η αλόγιστη χρήση φατσούλας, δίνει ένα εντελώς αντιαισθητικό αποτέλεσμα. Επίσης δείχνει ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε το θέμα επαρκώς, δηλαδή κάνουμε άσκοπη χρήση. Δεν είναι δυνατόν σε ένα κείμενο τεσσάρων γραμμών να έχουμε 15 φατσούλες. Είναι μια μεγάλη υπερβολή. Τρόποι να παρακάμψει κάποιος μια διαδικασία υπάρχουν πολλοί. Όμως καλύτερα να μην μπούμε σε τέτοιες διαδικασίες, και λογικές ποντικιού και γάτας. Δεν έχει κανένα νόημα.

Τέλος, ξαναλέω ότι το θέμα είναι ακόμη ανοιχτό και συζητιέται μεταξύ της Σ.Ο. Δεν νομίζω να πεθάνουμε από έλλειψη άνω των δύο smilleys/post, μέχρι να ληφθεί η απόφαση, τόσο για τον επιτρεπτό αριθμό όσο και για τον τρόπο διαχείρισης που θα ακολουθήσουμε.

...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Κατάργηση τυπογραφικών bbcodes

Παιδιά, δεν δεν ξέρω πόσο νόημα έχει αυτή η συζήτηση, ....
1. Το site διαχειρίζεται τους πόρους του όπως μπορεί.
2. Το site είναι forum και όχι chatroom και συνεπώς η αισθητική του πρέπει να είναι η ανάλογη.

Η αλόγιστη χρήση φατσούλας, δίνει ένα εντελώς αντιαισθητικό αποτέλεσμα ....
Τέλος, ξαναλέω ότι το θέμα είναι ακόμη ανοιχτό και συζητιέται μεταξύ της Σ.Ο .... ...
Μια και είμαι ο "υποκινητής", να επανατοποθετηθώ.

Δεν είναι η αντίρρησή μου η χρήση πόσων emoticons θα επιτρέπεται. Αλλά πως η πραγματικά αλόγιστη χρήση τους, έφερε το "πονάει χέρι, κόψει χέρι". Χωρίς να γίνει μια συζήτηση μεταξύ των "αρμοδίων". Δεν είναι απαραίτητο να είμαι μπροστά για να υποψιάζομαι πως έγινε με συνοπτικές διαδικασίες, στο Θερινό τμήμα της Βουλής. :137:

Επίσης χωρίς τη χρήση τους είναι δύσκολο να δείξεις πως κάνεις χιούμορ, πως είσαι εκνευρισμένος, στενοχωρημένος κ.λ.π. Άρα δεν είναι περιττή, ούτε παραπέμπει σε τσατάδικο. Απλά χρειάζεται μέτρο, π.χ. 4-5 ανά μήνυμα.

Και σε καμμιά περίπτωση διπλά ή τριπλά!

Και με το ένα το ίδιο πράγμα γίνεται.

Τέλος, ότι απόφαση πάρετε, θα είναι σεβαστή. Σιγά μη σκάσουμε για τα φατσουλάκια.
Ότι κάνω, είναι για να μπείτε στον ίσιο δρόμο (επί της διαδικασίας), να γίνετε καλοί άνθρωποι! :119:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μια ερώτηση, εδώ γιατί εμφανίζεται η τοποθεσία (και μάλιστα όχι clickable) και όχι το smiley? Έχει κάνει κάποιο λάθος ο poster?

Reaction score
1
Ο περιορισμός των δύο μονάχα φατσούλων σε κάθε μήνυμα, με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, η λογική του «πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι», σπανίως βοηθάει. Σε αρκετά δικά μου μηνύματα, παρόλο που προσέχω τώρα πια να βάζω μόνο δύο φατσούλες, δεν μπαίνουν ούτε αυτές!

Θεωρώ ότι η εκφραστικότητα των μηνυμάτων μας περιορίζεται δραματικά, αλλά φυσικά η διαχειριστική ομάδα θα πάρει την τελική απόφαση.

Reaction score
1.213
Ο περιορισμός των δύο μονάχα φατσούλων σε κάθε μήνυμα, με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, η λογική του «πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι», σπανίως βοηθάει. Σε αρκετά δικά μου μηνύματα, παρόλο που προσέχω τώρα πια να βάζω μόνο δύο φατσούλες, δεν μπαίνουν ούτε αυτές!

Θεωρώ ότι η εκφραστικότητα των μηνυμάτων μας περιορίζεται δραματικά, αλλά φυσικά η διαχειριστική ομάδα θα πάρει την τελική απόφαση.
+1000

Και αρχισα να νομιζω οτι εχω παραισθησεις !!

Λεω δεν μπορει..το ενεφερα μια δυο τρεις φορες και κανεις δεν λει τιποτα...αρα αγορι μου οι φατσουλες υπαρχουν..εσυ δεν τις βλεπεις !!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Παιδιά, τα quotes που κάνετε να προσέχετε. Το ξαναείπαμε, εκεί είναι συνήθως το πρόβλημα. Ένα στο quote, δύο εσείς, ίσον κανένα στο τέλος. Στην ανάγκη, σβήστε από το quote τη φατσούλα του προηγούμενου.

Reaction score
1.213
Παιδιά, τα quotes που κάνετε να προσέχετε. Το ξαναείπαμε, εκεί είναι συνήθως το πρόβλημα. Ένα στο quote, δύο εσείς, ίσον κανένα στο τέλος. Στην ανάγκη, σβήστε από το quote τη φατσούλα του προηγούμενου.
Ρε Μαρια αμαν με το quote :138:...

Yπαρχει προβλημα πολλες φορες και στα μηνυματα τα ιδια.Βαζεις δυο φατσουλες και δεν στις εμφανιζει !!! Και ΔΕΝ μιλαμε για quote..

Reaction score
1.844

Φαίνεται πως εκτίμησα λάθος, πως δηλ το θέμα με τα φατσουλάκια είναι επουσιώδες. Απόδειξη πόσες συνεδριάσεις έχει κάνει η Ο.Δ. και δεν μπορεί να πάρει απόφαση.
Εκτός και γίναμε Δημόσιο εδώ μέσα, οπότε άντε να πετύχεις απαρτία!

Επίσης, δεν μου έχει διαφύγει το πως έγινε κάποιο σκριπτάκι, που έκοψε το holinking σε κάποιες σελίδες με emoticons, αμέσως μετά το μήνυμα 46.

Αυτό μπορείς να το πεις και κίνηση κάτω απ' το τραπέζι. :125:

Απόδειξη

Attachments

Reaction score
1.844

Που πήγε το emoticon, οέο; :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members