42-47PFL9703D/10(ποια η γνωμη σας;)

Reaction score
0
Καλημερα και γεια σε ολους.Ενδιαφερομαι για την Philips 47PFL9703D και θελω να μαθω την γνωμη σας.Την εχει δει κανεις;.Φοβαμαι λιγο τις lcd για την κινηση στο πανελ στην πραξη (οχι στα χαρτια -2ms-) λογο του οτι βλεπω πολυ ποδοσφαιρο,και επισης την καθαροτητα στα καναλια(μεγα-αντ1 κλπ).Ο φοβος μου πιστευω ειναι δικαιολογημενος αν σκεφτη κανεις οτι η tv κανει 3100 ευρω περιπου.Εχω Philips 32 crt 100hz με pixel plus 7 χρονια τωρα και ημουν απολυτα ικανοποιημενος,οποτε δεν κοιταω αλλη μαρκα,ασε που εχει και το Ambilight Spectra 3 .Πιστευετε οτι αξιζει τα λεφτα της;Δεν ασχοληθηκα με την 42αρα (αν και πιστευω ειναι ιδιες) διοτι εχω 4.3 μετρα θεασης.Ευχαριστω και περιμενω τις δικες σας γνωμες.

Reaction score
0
Φίλε η TV ειναι πολυ καλη, αγορασε ο Γαμπρος μου την 42αρα... πραγματικα με εντυπωσιασε η κινηση στην εικονα της ... δεν το περιμενα απο LCD. Μαλλον εχει καλο επεξεργαστη εικονας , μιλαω για τηλεοπτικο σημα. Για ποδοσφαιρο ειναι super ... και να σκεφτεις οτι ειμαι fan των πλασμα τηλεορασεων. Αν εχεις τη διαθεση να δωσεις αυτα τα χρηματα δεν θα το μετανιωσεις, θα τη χαρεις με το παραπανω. Σε σημα υψηλης αναλυσης αστα να πανε φοβερη εικονα... αλλα λιγο πολυ οι περισοτερες TV σε καλα σηματα τα πανε ωραια.. η μαγκια ειναι σε χαλια τηλεοπτικο σημα... η PHILIPS τα παει υπεροχα, αυτα.

Reaction score
0
Φίλε η TV ειναι πολυ καλη, αγορασε ο Γαμπρος μου την 42αρα... πραγματικα με εντυπωσιασε η κινηση στην εικονα της ... δεν το περιμενα απο LCD. Μαλλον εχει καλο επεξεργαστη εικονας , μιλαω για τηλεοπτικο σημα. Για ποδοσφαιρο ειναι super ... και να σκεφτεις οτι ειμαι fan των πλασμα τηλεορασεων. Αν εχεις τη διαθεση να δωσεις αυτα τα χρηματα δεν θα το μετανιωσεις, θα τη χαρεις με το παραπανω. Σε σημα υψηλης αναλυσης αστα να πανε φοβερη εικονα... αλλα λιγο πολυ οι περισοτερες TV σε καλα σηματα τα πανε ωραια.. η μαγκια ειναι σε χαλια τηλεοπτικο σημα... η PHILIPS τα παει υπεροχα, αυτα.
Ευχαριστω φιλε για την απαντηση

Reaction score
0
Καλημερα και γεια σε ολους.Ενδιαφερομαι για την Philips 47PFL9703D και θελω να μαθω την γνωμη σας.Την εχει δει κανεις;.Φοβαμαι λιγο τις lcd για την κινηση στο πανελ στην πραξη (οχι στα χαρτια -2ms-) λογο του οτι βλεπω πολυ ποδοσφαιρο,και επισης την καθαροτητα στα καναλια(μεγα-αντ1 κλπ).Ο φοβος μου πιστευω ειναι δικαιολογημενος αν σκεφτη κανεις οτι η tv κανει 3100 ευρω περιπου.Εχω Philips 32 crt 100hz με pixel plus 7 χρονια τωρα και ημουν απολυτα ικανοποιημενος,οποτε δεν κοιταω αλλη μαρκα,ασε που εχει και το Ambilight Spectra 3 .Πιστευετε οτι αξιζει τα λεφτα της;Δεν ασχοληθηκα με την 42αρα (αν και πιστευω ειναι ιδιες) διοτι εχω 4.3 μετρα θεασης.Ευχαριστω και περιμενω τις δικες σας γνωμες.

Δεν αξιζει τα λεφτα της με τιποτα με λιγοτερα λεφτα χτυπας Pionner Kuro http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=27145&prid=27822 η καλυτερη τηλεοραση παγκοσμιως και φυσικα η παραπανω Philips σε συγκριση μπροστα της ειναι μηδενικο.
2ms ειναι πολλα το Ghosting δεν το γλυτωνεις απο καμια lcd αν σκεφτεις η δικια μου Panasonic px80 εχει 00,1 ms και η κινηση ειναι ομαλοτατη.

Reaction score
0
Δεν αξιζει τα λεφτα της με τιποτα με λιγοτερα λεφτα χτυπας Pionner Kuro http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=27145&prid=27822 η καλυτερη τηλεοραση παγκοσμιως και φυσικα η παραπανω Philips σε συγκριση μπροστα της ειναι μηδενικο.
2ms ειναι πολλα το Ghosting δεν το γλυτωνεις απο καμια lcd αν σκεφτεις η δικια μου Panasonic px80 εχει 00,1 ms και η κινηση ειναι ομαλοτατη.
Τι μας λες ωρε παλικαρι ????
συγκρινεις το ΜΠΑΖΟ του ...
XGA 1366 x 768
με την ΘΕΑ του ...
Full HD W-UXGA Act. matrix 1920x1080p
Τραβα δες την για να μην ονειρευεσαι καρβελια
κι οταν γυρνας πλευρο ...να προσεχεις το κομοδινο !!!
Οσο για το παλικαρι που 'καμε την ερωτηση,
ενα θα σου πω:
αν η δικη μου 47PFL9632D.
ΓΑ..ΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ (που και γ...ει και δερνει!!!)
αυτη πρεπει να...
BIAZEI KAI NA ΣΚΟΤΩΝΕΙ !!!
Αν τα 'χεις, παρτη με κλειστα ματια.
Θα σου πεταχτουν εξω οταν δεις κανα Blu-Ray σ'αυτη.
η απλα, τα ψηφιακα της EPT.

Reaction score
0
Εγώ έχω παραγγείλει και ξοφλήσει την 9603 στις 47 από αρχές Μαίου και μέχρι σήμερα τίποτε.

Reaction score
0
XGA 1366 x 768
με την ΘΕΑ του ...
Τραβα δες την για να μην ονειρευεσαι καρβελια
κι οταν γυρνας πλευρο ...να προσεχεις το κομοδινο !!!
Οσο για το παλικαρι που 'καμε την ερωτηση,
ενα θα σου πω:
αν η δικη μου 47PFL9632D.
ΓΑ..ΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ (που και γ...ει και δερνει!!!)
αυτη πρεπει να...
BIAZEI KAI NA ΣΚΟΤΩΝΕΙ !!!
Αν τα 'χεις, παρτη με κλειστα ματια.
Θα σου πεταχτουν εξω οταν δεις κανα Blu-Ray σ'αυτη.
η απλα, τα ψηφιακα της EPT.

Καταλαβα μιλησε ο ειδημων αν κρινω και απο τον τροπο που μιλας εισαι πειστικοτατος , αφου βαζεις lcd πανω απο πλασμα εισαι σχετικος οπως η γιαγια μου με την αστροφυσικη μερικα ριξε καμια ματια

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=699393&postcount=14

Reaction score
0
XGA 1366 x 768
με την ΘΕΑ του ...

koyro μπαζο??? πως δεν τον εχει κραξει κανενας mod η admin απο τις φωτοβολιδες που πεταει
Μην πιανεις καθολου στο στομα σου προιοντα που δεν ξερεις θα σε παρουν με τις ντοματες.
Για ρωτα ολους εδω μεσα να σου πουν τι εστι κουρο

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/HomeEntertainment/PlasmaTVs+Monitors
http://www.apothema.gr/default.asp?pid=5&itmId=10742&catId=176&la=1

Reaction score
0
Φιλε μου τις εχεις δει και τις δυο μαζι που τα λες αυτα; Ο καθενας υπεραμυνεται της επιλογης στην αγορα της tv που εχει κανει για προφανεις λογους(ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ,ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ,ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ).Επιμενω σε fhilips λογω ποιοτητας κατασκευης,χαρακτηριστικων,servis,και 1080p.Μην μηδενιζεις τις επιλογες και τα γουστα των αλλων γιατι σιγουρα θα λαβεις μια ιδια απαντηση(βλεπε teirecias).Oποιος εχει αντικειμενικη αποψη για την εν λογω tv ας απαντησει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.928
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv