Βλέπετε το Euro 2008 σε HD?

Βλέπετε το Euro 2008 σε HD?

• ΝΑΙ

Votes: 47 53,4%
  • ΟΧΙ δεν έχω την δυνατότητα

Votes: 38 43,2%
  • ΟΧΙ γιατί δεν με ενδιαφέρει να το δω σε HD

Votes: 3 3,4%

• Total voters
    88
  • Poll closed .

Reaction score
14
πείτε πως !! Τι χρειάζεται αν κάποιος δεν έχει τίποτα από εξοπλισμό ?
Από το μηδέν.
:)

Reaction score
0
full....
και μάλιστα από 2 κανάλια
το ένα το hd suisse, για να εξασκώ τα γερμανικά και γαλλικά μου

το άλλο, όταν θέλω να ακούω και ελληνική περιγραφή, το κανάλι του υπουργείου μεταφορών...ο υπουργός του forum μας με τους ανθρώπους του τα κατάφερε και τον ευχαριστούμε...η άοκνες προσπάθειες πάντα φέρνουν θετικά αποτελέσματα...λίγες ακόμα εξαγγελίες του μένουν και θα έχει ολοκληρώσει το έργο του επιτυχώς...

καλό γιούρο

Reaction score
0
και για τους ορθογράφους του φόρουμ......οι άοκνες προσπαθειες είναι με "οι".

Reaction score
0
βλεπω απ τους ελβετους. εχω βεβαια και την δυνατοτητα του ορφ χαντε.

Reaction score
164
Εγώ όχι, μιας και δεν έχω τη δυνατότητα... Η αγορά νέας τηλεόρασης ξαναματααναβλήθηκε πάλι για μια ακόμη φορά, ο προβολέας μας άφησε χρόνους, οπότε δεν...

Reaction score
14
οχι γιατί δεν εχω ακόμα δέκτη σε HD. Αν δεν ερθει κάποιος dreambox που να τα παίζει όλα δεν επενδύω!!!

Αλλά το είδα και θα τα δώ όλα απο το Polsat Sports Extra σε 16:9 με εικόνα όσο ποιό κοντά σε HD γίνεται... εχει επίσης το μεγαλύτερο bitrate απο όλα τα κανάλια. Επίσης το βασικότερο που το κάνει ακόμα σημαντικότερο είναι οτι η εικόνα του και η ψηφιακή καθυστέρηση είναι συγχρονισμένη ακριβώς με την ΝΕΤ απο την ΝΟΒΑ οπότε εχω βάλει στο surround τον ήχο απο ΝΟΒΑ και στον dreambox 7000 να παίζει ο Πολωνός με εικόνα όπως είπα 100% για SD

Reaction score
1
Ευτυχώς, πρόλαβα τελευταία στιγμή και αναβάθμισα την T-Rex και έτσι βλέπω το ORF1 HD. Η εικόνα του αν και 720p, είναι άριστη. Η μετάδοση των αγώνων είναι άψογη, με φανταστικά ριπλέι και άψογη ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων στο ημίχρονο ή μετά το τέλος κάθε αγώνα, με άψογα γραφικά από κομπιούτερ, σκέτο κόλλημα.

Είδα και τα δύο σημερινά ματς στον BenQ 8700 και ήταν σκέτη κ@βλα! Οι διαφορές στην ποιότητα της εικόνας που γίνονται δύσκολα αντιληπτές στις τηλεοράσεις μέχρι τις 42 ίντσες, στους προβολείς βγάζουν μάτια στη κυριολεξία! Το σήμα του ORF1 HD έπεσε από τον δορυφόρο για δέκα λεπτά περίπου στο ημίχρονο του αγώνα Πορτογαλίας – Τουρκίας, έτσι αναγκάστηκα να γυρίσω για λίγο στο ZDF. Η εικόνα του ZDF παρότι σε κάδρο 16:9 και ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη από την εικόνα της ΕΤ2, σε σύγκριση με την εικόνα του ORF1 HD φαινόταν στον προβολέα εντελώς για κλάματα! :111:

Το μόνο πρόβλημα είναι στον συγχρονισμό εικόνας – ήχου. Για σήμερα τουλάχιστον, επέλεξα να βλέπω εικόνα από το ORF1 HD, αλλά να ακούω τον ήχο της ΕΤ2. Το αποτέλεσμα ήταν να ακούω το «ΓΚΟΛ» από τον παρουσιαστή της ΕΤ2, αλλά να το βλέπω στον προβολέα 5-6 δευτερόλεπτα αργότερα! :116: Είναι λίγο ξενέρωμα αυτό, αλλά τι να κάνουμε, ποτέ δεν γίνεται να τα έχουμε όλα δικά μας!

Δεν το συζητώ καθόλου, ORF1 HD και ξερό ψωμί! Αν μας κάνουν δε τη χάρη και δεν αλλάζουν τα κλειδιά κάθε μέρα για τον ένα μήνα που διαρκεί το Euro, θα τους χρωστάμε μεγάλη ευγνωμοσύνη!

Reaction score
1
Με την απίστευτη εικόνα του HD Suisse και τελικά οι αθλητικές μεταδόσεις πιστεύω πως είναι καλύτερες σε 720!!!
Εκανα και κάποιες εναλλαγές στο ORF HD γιά άμεση σύγκριση και η εικόνα δεν υστερούσε σε τίποτα από την ελβετική, αλλά αφήσαμε το ελβετικό να παίζει λόγω της γλώσσας, η οποία ΔΕΝ είναι η ιδανική γιά αυτούς που θέλουν να φρεσκάρουν τα γερμανικά τους :616:

Reaction score
0
Τό βλέπω από 2 HD κανάλια.
Τό 1 ματς τό ειδα από SUISSE HD καί τό 2 από ORF HD,
Τό SUISSE HD εχει 4 επιλογες γλωσσας,στήν Αγγλική εχει μόνο τόν ηχο του γηπέδου φυσικά σε 5.1 χωρις σχολιασμο,εικόνα καί ηχος φοβερός σαν να εισαι εκεί.
Καί τά 2 κανάλια σέ 720p μέ την εικόνα του ORF νά υπερέχει λίγο σέ διαυγεια σέ σχέσει μέ τό Ελβετικό.Κρίμα που δέν μπορώ νά τά γράψω.

Reaction score
1
Απάντηση: Βλέπετε το Euro 2008 σε HD?

Οχι γιατί θα έπρεπε να ξοδευτώ αρκετά μόνο και μόνο για το euro2008 ... πιο φτηνά θα έβγαινε να πάω να δω τους αγώνες από κοντά ...

είναι και η Nova και το πακέτο του ΟΤΕ , οπότε είμαι στην αναμονή ...

Εαν είχα HD ready tv , τότε θα είχα προχωρήσει ...

Reaction score
0
Περιμένω πιάτο και κάρτα για το htpc που στήνω μέχρι Τρίτη μεσημερι (μπας και προλάβω την εθνική). Αν τα καταφέρω (θα κάνω μόνος την εγκατάσταση!!!!) θα ψηφίσω και εγώ.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.593
οχι γιατί δεν εχω ακόμα δέκτη σε HD. Αν δεν ερθει κάποιος dreambox που να τα παίζει όλα δεν επενδύω!!!

Αλλά το είδα και θα τα δώ όλα απο το Polsat Sports Extra σε 16:9 με εικόνα όσο ποιό κοντά σε HD γίνεται... εχει επίσης το μεγαλύτερο bitrate απο όλα τα κανάλια. Επίσης το βασικότερο που το κάνει ακόμα σημαντικότερο είναι οτι η εικόνα του και η ψηφιακή καθυστέρηση είναι συγχρονισμένη ακριβώς με την ΝΕΤ απο την ΝΟΒΑ οπότε εχω βάλει στο surround τον ήχο απο ΝΟΒΑ και στον dreambox 7000 να παίζει ο Πολωνός με εικόνα όπως είπα 100% για SD
Βασικά αυτό έκανα κι εγώ με ήχο απο ΝΕΤ(μέσω NOVA) και εικόνα μέσω hd suisse...Και κάπου εκεί μπήκε και ο in83 στο παιχνίδι και άρχισε το πάρτυ!!!:114:
Πάντως έχοντας συνδέσει τον 800άρη με 2 πιάτα στις 13 και 28.5 μοίρες, βλέπω τα πάντα απο hd.

Reaction score
4
Γιατί εμένα μου λέει η Skystar ότι το ORF είναι 1920χ1080 και εσείς λέτε ότι είναι 720?
Χάνω τίποτε...????? Οχι ότι έχει διαφορά, μιας και ο Epson 720άρης είναι ο κακόμοιρος :(

Ποιός καλός άνθρωπος θα μου πεί και εμένα πως να βλέπω το Ελβετικό ? Το Αυστριακό είναι απλό, φροντίζει γιαυτό το κατάλληλο plugin... Το Ελβετικό?

Για το συγχρονισμό ήχου και εικόνας (επειδή δεν έχω δεύτερο δέκτη) έλεγα να πιάσω απο το USB tuner είτε απο το ιντερνετ stream κάποιον Έλληνικό αθλητικό (πχ sportfm) και με κάποιο προγραμαμτάκι να βάλω 2-3 (όσα χρειάζετε) δευτερα delay για να συγχρονίζει με την εικόνα.... Ξέρει κανείς κάποιο τετοιο πρόγραμμα? Σε συνδιασμό με τον 5.1 ήχο του Ελβετικού θα είναι όνειρο!!!

Καλές θεάσεις!

Reaction score
1
Απάντηση: Βλέπετε το Euro 2008 σε HD?

Ας ειναι καλα το ORF HD και o VANTAGE 7100s...
Μια χαρα !! ;-)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll