Βλέπετε το Euro 2008 σε HD?

Βλέπετε το Euro 2008 σε HD?

• ΝΑΙ

Votes: 47 53,4%
  • ΟΧΙ δεν έχω την δυνατότητα

Votes: 38 43,2%
  • ΟΧΙ γιατί δεν με ενδιαφέρει να το δω σε HD

Votes: 3 3,4%

• Total voters
    88
  • Poll closed .

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βλέπετε το Euro 2008 σε HD?

Γιατί εμένα μου λέει η Skystar ότι το ORF είναι 1920χ1080 και εσείς λέτε ότι είναι 720?
Χάνω τίποτε...????? Οχι ότι έχει διαφορά, μιας και ο Epson 720άρης είναι ο κακόμοιρος :(

Ποιός καλός άνθρωπος θα μου πεί και εμένα πως να βλέπω το Ελβετικό ? Το Αυστριακό είναι απλό, φροντίζει γιαυτό το κατάλληλο plugin... Το Ελβετικό?

Για το συγχρονισμό ήχου και εικόνας (επειδή δεν έχω δεύτερο δέκτη) έλεγα να πιάσω απο το USB tuner είτε απο το ιντερνετ stream κάποιον Έλληνικό αθλητικό (πχ sportfm) και με κάποιο προγραμαμτάκι να βάλω 2-3 (όσα χρειάζετε) δευτερα delay για να συγχρονίζει με την εικόνα.... Ξέρει κανείς κάποιο τετοιο πρόγραμμα? Σε συνδιασμό με τον 5.1 ήχο του Ελβετικού θα είναι όνειρο!!!

Καλές θεάσεις!
Νικο το ελβετικο μονο με οριγκιναλ καρτα προς το παρον

Reaction score
1
ORF 1 HD από FireDTV S2 με streaming(ελέι SageTV) σε όλες τις TV και τον PJ.

Εξαιρετική κάλυψη όπως είπε o ΠΒ πιο πάνω.

Σε άμεση αντιπαραβολή με τα κατά τα άλλα απλό ORF και ZDF διερωτούμαι τι βλέπαμε μέχρι τώρα.

Reaction score
4.909
Και απο την επίγεια ΝΕΤ με λίγα ειδωλάκια...ειναι ακόμη πιο συγκλονιστική εμπειρία!

Reaction score
2

Κάνω λίγο zapping με την ΝΕΤ από ΝΟVA και αισθάνομαι προνομιούχος...

Είναι ναρκωτικό το ποδόσφαιρο σε HD!!!
Δεν μας ειπες απο πιο καναλι βλεπεις.
Και εγω μια απο τα ιδια ,ORFHD με τον χθεσινο αγωνα στον προβολεα , σημερα ομως συμβατικα απο την lcd.

Οσο σκεφτομαι οτι αν το προσπαθουσαμε νωριτερα υπηρχε περιπτωση να βλεπαμε HD με ελληνικη περιγραφη.....:141:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: Βλέπετε το Euro 2008 σε HD?

Δεν μας ειπες απο πιο καναλι βλεπεις.
Και εγω μια απο τα ιδια ,ORFHD με τον χθεσινο αγωνα στον προβολεα , σημερα ομως συμβατικα απο την lcd.

Οσο σκεφτομαι οτι αν το προσπαθουσαμε νωριτερα υπηρχε περιπτωση να βλεπαμε HD με ελληνικη περιγραφη.....:141:
ΟΡΦ φυσικά...

Ακούω όμως ΝΕΤ με αυτό τον τρόπο http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=51434

Όσο για το HD με ελληνική περιγραφή, δεν ήταν θέμα χρόνου... ήταν πρόβλημα νομικό... άρα και από το 2007 να ξεκινούσαμε πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε...

Reaction score
14
δεν εχει σημασια πότε ξεκινάς την προεργασία αλλά σε ποιόν τοίχο θα βρείς που ετσι και αλλιώς θα ήταν αξεπέραστος...

ΝτΟυΒΑρι τοίχος ο κερατάς....

Reaction score
2

δεν εχει σημασια πότε ξεκινάς την προεργασία αλλά σε ποιόν τοίχο θα βρείς που ετσι και αλλιώς θα ήταν αξεπέραστος...

ΝτΟυΒΑρι τοίχος ο κερατάς....
Tι ; Αυτο εφταιγε;Απο εκει ηταν τα εμποδια;

@Ναι βρε Χρηστο , δεν θα βρισκοταν καποια φορμουλα ωστε να ξεπεραστουν τα οποια προβληματα αν ειχαν αρκετο χρονο;
Ναι την ειδα την λυση που προτεινεις, πριν λιγο, καλος και σωστος
τροπος , μπραβο:615:.

Reaction score
1
Απάντηση: Βλέπετε το Euro 2008 σε HD?

HD SUISSE στον Αγγλικό ήχο χωρίς σπηκάζ!!!
Απίστευτη εικόνα με ήχο που σε μεταφέρει ΜΕΣΑ στο γήπεδο,χωρίς τις μπαρούφες του Θεοφιλόπουλου.

Υ.Γ.
Το σπηκάζ είναι για όσους δεν έχουν πάει ποτέ στο γήπεδο.

Reaction score
0
Κι εγω απο ORF HD !Με JVC HD1. Τελεια εικονα τους ευχαριστω! Ηχος απο την τηλεοραση - ΝΕΤ ,φωτεινοτητα κοντραστ στο 0 .Ο ηχος προηγειται ελαχιστα ομως .Χωρις προβλημα !

Reaction score
1
Απάντηση: Βλέπετε το Euro 2008 σε HD?

Αύριο μπαίνουν δύο Gibertini
Η ελβετίδα είναι στη μοντούλα της και ο Humax 2000 έτοιμος.
Ήρθε την Παρασκευή και η 37ΡΧ80, οπότε αν όλα πάνε καλά bye bye NET...

Reaction score
620
Re: Απάντηση: Βλέπετε το Euro 2008 σε HD?

Αύριο μπαίνουν δύο Gibertini
Η ελβετίδα είναι στη μοντούλα της και ο Humax 2000 έτοιμος.
Ήρθε την Παρασκευή και η 37ΡΧ80, οπότε αν όλα πάνε καλά bye bye NET...
Προτίμησε το ORF. Στην θέμα εικόνα τους έφαγαν στην τελική ευθεία τους Ελβετούς. Το πλεονέκτημα των Ελβετών είναι η επιλογή στο θέμα ήχου (χωρίς σπηκάζ).

Reaction score
0
Μετά την αποτυχία του νεογιάπη -στο project για το πειραματικό κανάλι του υπουργείου μεταφορών, πουλησα την 36αρα CRT, και με τα λεφτά αυτά καθώς και όσα είχα βαλει στην μπαντα για δορυφορικό δέκτη, πιατο και lnb, και αγόρασα μια 15αρα CRT 100Hz με 2+2W ηχεία (50€), μια καρέκλα γραφείου με μανιβέλα για ρύθμιση πανω-κατω (600€) και μια κεραία VHF (50€) μαζί με δικλωνο πλακέ καλώδιο κεραίας της 10ετίας του '70.

Η κεραια ρυθμιστηκε να βλέπει καρφι στον Υμητό και συγκεκριμένα τον αναμεταδότη της ΝΕΤ

Εβαλα το κάθισμα της καρέκλας στο υψος ακριβώς του μπράτσου του καναπέος και τη δεκαπεντάρα απάνω της

Οταν έχει γιουρο, πινω 3 μπυρες και 2 ουισκάκια και έπειτα ξαμπλώνω μπρούμητα επι του καναπεος.
Με ένα μαξιλάρι κολλάω τη μουρη μου (σχεδόν) πανω στην καμπύλη οθονη της οθονάρας μου και ανοιγω τη φωνή στο μαξιμουμ.

Τοτε....

...τοτε η εικόνα απογειώνεται.... και ο ήχος τριγυρνα στα αυτιά μου...

ουτε ειδωλα, ουτε γκοστιν, ουτε τιποτα....

Αυτο είναι True ΝD... και τρου σαραουντ.

Reaction score
0
Βλεπω HD SUISSE με DREAMBOX 800.
Απλα μαγευτικη εικονα σε PHILIPS LCD 9732 .
Τελειες 42 ιντσες ,να ειναι καλα οι ανθρωποι.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Βλέπετε το Euro 2008 σε HD?

Προτίμησε το ORF. Στην θέμα εικόνα τους έφαγαν στην τελική ευθεία τους Ελβετούς. Το πλεονέκτημα των Ελβετών είναι η επιλογή στο θέμα ήχου (χωρίς σπηκάζ).
Ότι πεις Γιώργο!
Θα το δοκιμάσω αύριο :107:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος