Diamond ετοιμοπαραδοτο!

Reaction score
1
Το taskbar τοχουν καπως συμμαζεψει, αλλα αυτο το start με το σημαιακι πανω αριστερα του χαλαει ολο το image. :138:

Reaction score
11
Bασικα εγω που δεν πολυασχολουμε και με προγραμματα κτλ (εγω βαλει μονο destinator 7 και mobile shell - δεν μου εχει ζητησει ποτε hard reset), δεν τρελαινομαι να δωσω το Touch Cruise για αυτο. Για μενα το μονο παραπανω που προσφερει ειναι τα 4gb internal storage. Ετσι και αλλιως θα βαλω μια 8αρα sd τωρα στο Cruise οποτε ουτε αυτο ειναι ουσιαστικο πλεονεκτημα.

Reaction score
3
Απάντηση: Diamond ετοιμοπαραδοτο!

αυτοί που το αγόρασαν πάντως δεν είναι ευχαριστημένοι από πολλά και πρώτο πρώτο την μπαταρία

Reaction score
11
Eιναι και τι προσδοκιες εχεις. Και εγω ακουω ολο το κοσμο που κραζει το Touch Cruise αλλα εμενα δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα. Μονο δυο hard reset σε 5μηνες, και αυτα στην αρχη πριν καταληξω στα προγραμματα που θελω.

Reaction score
3
Απάντηση: Diamond ετοιμοπαραδοτο!

φίλε μου μιας και απαντάω κάτω από το δικό σου πόστ και εγώ το ίδιο πιστεύω την συσκευή την θέλω για τηλέφωνο κατά δεύτερο λόγο και για πρώτο internet και email αν τα κάνει όλα αυτά εύκολα no promblem δεν ψάχνομαι ποτέ για word excel κλπ

Reaction score
175
Απάντηση: Re: Diamond ετοιμοπαραδοτο!

Eιναι και τι προσδοκιες εχεις. Και εγω ακουω ολο το κοσμο που κραζει το Touch Cruise αλλα εμενα δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα. Μονο δυο hard reset σε 5μηνες, και αυτα στην αρχη πριν καταληξω στα προγραμματα που θελω.

Το θεμα hard reset δεν εχει να κανει με τη συσκευη αλλα με τη rom που φοραει αυτη.
Οποτε και 40 hard reset να ειχες κανει αυτο δεν θα σημαινε οτι το Touch Cruise δεν ειναι καλο.
Για μενα, μεχρι να δω το επομενο μοντελο, αυτο ειναι κορυφαιο!

Reaction score
26.508
ναι για!
ετουνο
το ειδε ενας συναδελφος και ειπε την θεικη ατακα:
" με τουτο δω πας στο αεροδρομιο, το βγαζεις εξω να τηλεφωνησεις , σταματανε ολα γυρω σου και ακουγονται απο τα μεγαφωνα αγαπητοι επιβατες παρακαλω περιμενεται να τελειωσει ο κυριος τοτηλεφωνημα του"
πολυ εργαλειο δειχνει
βεβαια 18χιλιοστα παχος (και αντιστοιχη μπαταρια)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.471
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO