Re: Απάντηση: S60 Touch UI
Επίσης το iPhone έχει ελάχιστο χρόνο στην αγορά...με το Final SDK και το τελευταίο Firmware να περιμένεις πολλές εφαρμογές...Αλλά όμως εκτός από εφαρμογές θα έχει και πολύ καλά παιχνίδια στην αγορά επιπέδου DS/PSP.... Εσύ πήγαινε να παίξεις με το N-Gage...LOL...άλλη μια επιτυχία της Nokia...
:142: Μάλλον δεν έχεις κάνει ποτέ browsing σε iPhone...δεν εξηγείται αλλιώς...πήγαινε δες κανένα n95 vs. iphone στο Youtube τουλάχιστον μπας και δείς πώς φαίνονται οι σελίδες στο ένα και το άλλο...για Youtube δε σου μίλησα αλλά και εκεί τα τρώει στη μάπα κανονικά το Nokia με τη φοβερή εφαρμογή Youtube....αλλά μάλλον επιμένω ότι δεν έχεις χειριστεί ποτέ iPhoneεπειδη λοιπον εισαι ψαγμενος να σου πω πως το N95 δειχνει ανετα ολες τις σελιδες και υποστηριζει Flash 9 με φουλ youtube playback.
Πολλοί χρήστες n95 έψαχναν απεγνωσμένα να βρούν έκδοση του Route 66 που να παίζει σε n95....δεν ξέρω ρώτα τους. Εξάλλου σιγά μην ασχοληθώ...το τετραετίας Qtek S100 (416MHz Xscale...το n95 τι CPU έχει...μπου χα χα..και είναι κινητό του 2007) που έχω με Destinator 7 τα σπάει στην πλοήγηση και κάνει το Nokia Maps και τα άλλα προγραματάκια για Symbian να φαίνονται λίγα...Το Route 66 δεν ειναι προγραμα της νοκια αλλα third party προσωπικα δεν το δοκιμασα ποτε μιας και το nokia maps 2,0 ειναι κατα πολυ καλυτερο και γρηγοροτερο προσφεροντας σου χαρτες σε ολες τις ηπειρους.
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θές να πείς με το σκεπτικό των Ελλήνων που ανέφερα, αλλά ξέρω ότι το iPhone στην Ελλάδα ποτέ δεν κυκλοφόρησε επίσημα...όταν έρθει τα λέμε...και επίσης μιλάμε για Hi-End Smartphones και όχι γενικά Handset που όπως είπα και πριν σε αυτή την κατηγορία παίζει δυνατά η Nokia...μιλας για επιτυχια του iphone και για το πως σκεφτονται οι ελληνες
να σου πω πως η νοκια εχει παντου το 40%+ απο τις πωλησεις handset εκτος της αμερικης λογο blackberry(που οι περισσοτεροι ουτε καν ξερουν τι ειναι) και τωρα πια λογο iphone.
ειναι τυχαιο αυτο?
Είναι ιεροσυλία να συγκρίνεις τον Music Player κινητού τηλεφώνου με ένα iPod...και μη μου πείς για ποιότητα ήχου...το iPhone έχει και ένα Wolfson DAC...το N95 τι έχει; Όσο για το κλείδωμα itunes...τι ενοείς; Για το Store; Λογικό να είναι κλειδωμένο ότι κατεβάζεις....αλλά και πάλι τι να σου πώ...εγώ τη μουσική μου συλλογή την έχω κατεβάσει όλη επίσημα όπως όλοι μας ...χα χα Για τα WMA τι να σου πώ αν έχεις πολλά κομάτια σε τέτοια μορφή...OK είναι λόγος να μην πάρεις iPhone :142:...προσωπικά από τα 200GB μουσικής που έχω τα 0.5GB είναι WMAμε το music player τι ακριβως εχεις? παιζει πιο καθαρα τα mp3 το iphone??? για να μη μιλησω για το κλειδωμα itunes μη δυνατοτητα αναπαραγωγης wma etc...
Το Lag-free interface και η χρηστικοτητά του είναι για εφετζήδες ε; χα χα χα.... τελικά σίγουρα δεν έχεις χρησιμοποιήσει iPhone... Αν όμως δεν θες iPhone λόγω δυνατοτήτων πάρε συσκευή HTC με WM να δείς λίγη χαρά....το Symbian δεν έχει κάτι ιδιαίτερο που να το προτιμήσει κάποιος...Δεν μπορέι να σταθεί δίπλα σε WM και iPhone OSοταν βγει mac τηλεφωνο που θα στηριζεται σε ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ και οχι σε φρουφρου και αρωματα για εφετζηδες ισως το αγορασω. σιγα μην δωσω λευτα για handset το 2008 που δεν μπορει να επεξεργαστει word & excel...
μην μιλησουμε για καμερα, video playback(avi,wma,mpeg,flv) και τα τοιαυτα...
Επίσης το iPhone έχει ελάχιστο χρόνο στην αγορά...με το Final SDK και το τελευταίο Firmware να περιμένεις πολλές εφαρμογές...Αλλά όμως εκτός από εφαρμογές θα έχει και πολύ καλά παιχνίδια στην αγορά επιπέδου DS/PSP.... Εσύ πήγαινε να παίξεις με το N-Gage...LOL...άλλη μια επιτυχία της Nokia...