S60 Touch UI

Reaction score
7
Re: Απάντηση: S60 Touch UI

επειδη λοιπον εισαι ψαγμενος να σου πω πως το N95 δειχνει ανετα ολες τις σελιδες και υποστηριζει Flash 9 με φουλ youtube playback.
:142: Μάλλον δεν έχεις κάνει ποτέ browsing σε iPhone...δεν εξηγείται αλλιώς...πήγαινε δες κανένα n95 vs. iphone στο Youtube τουλάχιστον μπας και δείς πώς φαίνονται οι σελίδες στο ένα και το άλλο...για Youtube δε σου μίλησα αλλά και εκεί τα τρώει στη μάπα κανονικά το Nokia με τη φοβερή εφαρμογή Youtube....αλλά μάλλον επιμένω ότι δεν έχεις χειριστεί ποτέ iPhone
Το Route 66 δεν ειναι προγραμα της νοκια αλλα third party προσωπικα δεν το δοκιμασα ποτε μιας και το nokia maps 2,0 ειναι κατα πολυ καλυτερο και γρηγοροτερο προσφεροντας σου χαρτες σε ολες τις ηπειρους.
Πολλοί χρήστες n95 έψαχναν απεγνωσμένα να βρούν έκδοση του Route 66 που να παίζει σε n95....δεν ξέρω ρώτα τους. Εξάλλου σιγά μην ασχοληθώ...το τετραετίας Qtek S100 (416MHz Xscale...το n95 τι CPU έχει...μπου χα χα..και είναι κινητό του 2007) που έχω με Destinator 7 τα σπάει στην πλοήγηση και κάνει το Nokia Maps και τα άλλα προγραματάκια για Symbian να φαίνονται λίγα...
μιλας για επιτυχια του iphone και για το πως σκεφτονται οι ελληνες

να σου πω πως η νοκια εχει παντου το 40%+ απο τις πωλησεις handset εκτος της αμερικης λογο blackberry(που οι περισσοτεροι ουτε καν ξερουν τι ειναι) και τωρα πια λογο iphone.
ειναι τυχαιο αυτο?
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θές να πείς με το σκεπτικό των Ελλήνων που ανέφερα, αλλά ξέρω ότι το iPhone στην Ελλάδα ποτέ δεν κυκλοφόρησε επίσημα...όταν έρθει τα λέμε...και επίσης μιλάμε για Hi-End Smartphones και όχι γενικά Handset που όπως είπα και πριν σε αυτή την κατηγορία παίζει δυνατά η Nokia...
με το music player τι ακριβως εχεις? παιζει πιο καθαρα τα mp3 το iphone??? για να μη μιλησω για το κλειδωμα itunes μη δυνατοτητα αναπαραγωγης wma etc...
Είναι ιεροσυλία να συγκρίνεις τον Music Player κινητού τηλεφώνου με ένα iPod...και μη μου πείς για ποιότητα ήχου...το iPhone έχει και ένα Wolfson DAC...το N95 τι έχει; Όσο για το κλείδωμα itunes...τι ενοείς; Για το Store; Λογικό να είναι κλειδωμένο ότι κατεβάζεις....αλλά και πάλι τι να σου πώ...εγώ τη μουσική μου συλλογή την έχω κατεβάσει όλη επίσημα όπως όλοι μας ...χα χα Για τα WMA τι να σου πώ αν έχεις πολλά κομάτια σε τέτοια μορφή...OK είναι λόγος να μην πάρεις iPhone :142:...προσωπικά από τα 200GB μουσικής που έχω τα 0.5GB είναι WMA
οταν βγει mac τηλεφωνο που θα στηριζεται σε ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ και οχι σε φρουφρου και αρωματα για εφετζηδες ισως το αγορασω. σιγα μην δωσω λευτα για handset το 2008 που δεν μπορει να επεξεργαστει word & excel...

μην μιλησουμε για καμερα, video playback(avi,wma,mpeg,flv) και τα τοιαυτα...
Το Lag-free interface και η χρηστικοτητά του είναι για εφετζήδες ε; χα χα χα.... τελικά σίγουρα δεν έχεις χρησιμοποιήσει iPhone... Αν όμως δεν θες iPhone λόγω δυνατοτήτων πάρε συσκευή HTC με WM να δείς λίγη χαρά....το Symbian δεν έχει κάτι ιδιαίτερο που να το προτιμήσει κάποιος...Δεν μπορέι να σταθεί δίπλα σε WM και iPhone OS

Επίσης το iPhone έχει ελάχιστο χρόνο στην αγορά...με το Final SDK και το τελευταίο Firmware να περιμένεις πολλές εφαρμογές...Αλλά όμως εκτός από εφαρμογές θα έχει και πολύ καλά παιχνίδια στην αγορά επιπέδου DS/PSP.... Εσύ πήγαινε να παίξεις με το N-Gage...LOL...άλλη μια επιτυχία της Nokia...

Reaction score
0
ρε ξαδερφε ειλικρινα βαριεμαι να κανω quotes...

ναι δεν εχω δουλεψει iphone εχει η φιλη μου ομως ipod touch δλδ ακριβως την ιδια συσκευη και την εχω τεσταρει πληρως....

route 66 ηταν και ειναι απλα τζαμπα για αυτο και ολοι οι κομουνιστες χρηστες του Ν95 το ηθελαν:142:

υπαρχει τροπος να αλλαξεις το browser του Ν95 για να φαινεται στο νετ σαν iphone και να σου φορτωνουν ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ οι ειδικα διαμορφωμενες και πιο ευχρηστες σελιδες για το iphone μπορω να σου βρω και πως αν σε ενδιαφερει.(οποτε καταλαβαινεις πως δεν ειναι ουτε θεμα τσι πι γιου ουτε θεμα browser)

και ξανα δεν εχει σχεση ποσα wma κομματια εχεις... το θεμα ειναι οτι δεν στο παρεχει χωρις καμια εξηγηση.

τωρα αν εσυ καταλαβαινεις διαφορα στα ακουστικακια σου των 20-50 ευρω που υποτιθεται ακους μουσικη τι να σου πω...εγω ακουω μουσικη στο αμαξι και στο σπιτι.]

κατι τελευταιο πουθενα δεν ειπα πως η νοκια ειναι γ*μ*τη και η mac γτπ... ουτε ανεφερα επιτυχιες και αποτυχιες εταιριων εξεφρασα απλα την γνωμη μου. οι εταιριες ειναι ολοκληροι κολοσοι και δεν χρειαζονται προστατες του τυπου σου. καλο ειναι να μιλαμε και να συγκρινουμε συσκευες αλλα εσυ ριχνεις το επιπεδο σε στυλ ο μπαμπας μου ειναι πιο δυνατος απο το δικο σου...

στα καλαμπαλικια μου λοιπον ποσα λευτα θα βγαλει η νοκια και η mac.

Reaction score
7
υπαρχει τροπος να αλλαξεις το browser του Ν95 για να φαινεται στο νετ σαν iphone και να σου φορτωνουν ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ οι ειδικα διαμορφωμενες και πιο ευχρηστες σελιδες για το iphone μπορω να σου βρω και πως αν σε ενδιαφερει.(οποτε καταλαβαινεις πως δεν ειναι ουτε θεμα τσι πι γιου ουτε θεμα browser)
Καλά είσαι σοβαρός; συγκρίνεται η μεγάλη οθόνη, η μεγαλύτερη ανάλυση και το Multitouch με το n95 που δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω; Έλεος :142:

τωρα αν εσυ καταλαβαινεις διαφορα στα ακουστικακια σου των 20-50 ευρω που υποτιθεται ακους μουσικη τι να σου πω...εγω ακουω μουσικη στο αμαξι και στο σπιτι.
Τι λές ρε μεγάλε σοβαρά; Ξέρεις και με τι ακουστικά ακούω σπίτι μου έ; χα χα... Ακούω που λές με ένα ζευγάρι Sony MDR-EX90 και ναι ακουστικά της τάξης από 50 ευρώ και πάνω κάνουν τρελή διαφορά και μπορείς να αξιοποιήσεις καλύτερα την ποιότητα ήχου ενός Player.
κατι τελευταιο πουθενα δεν ειπα πως η νοκια ειναι γαματη και η mac γτπ... ουτε ανεφερα επιτυχιες και αποτυχιες εταιριων εξεφρασα απλα την γνωμη μου.
όχι αλλά έκανες άκυρες συγκρίσεις...άκου εκεί το n95 ισάξιο σε browsing με το iPhone... :143: ...Α! και εννοείς η Apple όχι η Mac... LOL

οι εταιριες ειναι ολοκληροι κολοσοι και δεν χρειαζονται προστατες του τυπου σου. καλο ειναι να μιλαμε και να συγκρινουμε συσκευες αλλα εσυ ριχνεις το επιπεδο σε στυλ ο μπαμπας μου ειναι πιο δυνατος απο το δικο σου...
στα καλαμπαλικια μου λοιπον ποσα λευτα θα βγαλει η νοκια και η mac.
Δεν προστατεύω καμία εταιρία...τη γνώμη μου είπα και την υποστήριξα...εσύ με τα τελευταία σου λόγια δείχνεις ότι έχασες τη μπάλα και άρχισες τα άκυρα σχόλια...αντί για επιχειρήματα.

Reaction score
0
ωραια ειπες την γνωμη σου δεν ειπα εγω το αντιθετο αλλα παραλληλα χωρισες τον εαυτο σου απο τους χωριατες ελληνες και γενικα το υφακι σου ηταν καπως...

start conversing and stop preaching

το κοβω εδω για τα ''επιχειρηματα'' γιατι πρωτον οπως ειπα και πριν βαριεμαι ανουσιες συζητησεις παραθεσεων επι παραθεσεων. και δευτερον γιατι δεν θα οδηγηθουμε πουθενα

Reaction score
7
ωραια ειπες την γνωμη σου δεν ειπα εγω το αντιθετο αλλα παραλληλα χωρισες τον εαυτο σου απο τους χωριατες ελληνες και γενικα το υφακι σου ηταν καπως...
Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Μια νοοτροπία εξέφρασα που έχουν ομολογουμένως πολλοί και πιστεύουν ότι αυτό που έχουν επιλέξει και τους ικανοποιεί είναι και το καλύτερο χωρίς να έχουν ασχοληθεί να δοκιμάσουν κάτι άλλο. Για πιο υφάκι μου μιλάς μωρέ...εσύ άρχισες επίθεση με ειρωνείες απλά κάπου το έχασες στο τέλος και το παράτησες. Από την άλλη τι να συνεχίσεις...δεν σε παίρνει...είναι δύσκολο ακόμα και ο καλύτερος χειριστής του γραπτού λόγου να υπερασπιστεί ένα Symbian :142: μπροστά σε ένα WM/iPhone

το κοβω εδω για τα ''επιχειρηματα'' γιατι πρωτον οπως ειπα και πριν βαριεμαι ανουσιες συζητησεις παραθεσεων επι παραθεσεων. και δευτερον γιατι δεν θα οδηγηθουμε πουθενα
Αυτό πες το στον εαυτό σου...που από τα πρώτα σου Post στο Forum φάνηκαν οι προθέσεις σου.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Υπάρχει πραγματικά λόγος γι' αυτόν τον τόνο?

VirusSnake, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός... δεν νομίζω ότι προκλήθηκες για ν' αρχίσει η αντιπαράθεση...

Reaction score
0
Υπάρχει πραγματικά λόγος γι' αυτόν τον τόνο?

VirusSnake, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός... δεν νομίζω ότι προκλήθηκες για ν' αρχίσει η αντιπαράθεση...
ας το αφησουμε στον καθενα να κρινει με τι προσβαλεται και με τι οχι

Αυτό πες το στον εαυτό σου...που από τα πρώτα σου Post στο Forum φάνηκαν οι προθέσεις σου.

Reaction score
7
ας το αφησουμε στον καθενα να κρινει με τι προσβαλεται και με τι οχι
Ok, προσβλήθηκες...συγνώμη αλλά δεν ήθελα να πληγώσω ένα τόσο ευαίσθητο άτομο με τέτοια δείγματα σοβαρότητας.....
τζουσου μπρουτσου

Reaction score
0
εκτος απο κουραστικος τωρα καταντησες και γραφικος

η φορουμιακη τυπικοτητα σου δεν εχει οριο, δεν εχω αλλη επιλογη απο το να σε αγνοω στο μελλον...

το ξερω πως δεν θα χασεις τον υπνο σου

επισης εχεις καθε δικαιωμα να νοιωθεις πως κερδισες αυτη την ''μαχη'' (γιατι ετσι το βλεπεις), πως με αποστομωσες και πως γενικα η γ****συνη σου ειναι μεγαλητερη απο τη δικη μου

Reaction score
51
Απάντηση: S60 Touch UI

Παιδιά.....
Αφήνω στην άκρη την πλάκα.....
Αν δεν ηρεμήσετε ΤΩΡΑ θα συνεχίσω όπως με αναγκάζετε εσείς να προχωρήσω!!

ΕΛΠΙΖΩ στις κατανόησή σας.

Reaction score
175
Απάντηση: S60 Touch UI

Κυριοι παρακαλω πολυ αν δεν εχετε κατι αλλο να γραψετε για το θεμα αυτο να σταματησετε την αντιπαραθεση.Κουραζει τα υπολοιπα μελη.
Ευχαριστω

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.470
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO