Ποια είναι η καλύτερη στις 37' ?

Reaction score
0
κάτι άκουσα ότι οι Plasma ξεθωριάζουν.... ισχύει ή λαλακίες?
την ψάχνω για δώρο όπως είπα, αλλά αρχίζω να ψήνομαι να πάρω μία και για μένα... με 24 άτοκες δόσεις πάει 35 € το μήνα η panasonic

Reaction score
14
κάτι άκουσα ότι οι Plasma ξεθωριάζουν.... ισχύει ή λαλακίες?
την ψάχνω για δώρο όπως είπα, αλλά αρχίζω να ψήνομαι να πάρω μία και για μένα... με 24 άτοκες δόσεις πάει 35 € το μήνα η panasonic
Ας μου συγχωρεθεί η γλώσσα...

Ας μην τρώμε αμάσητες ότι μ@λ@κίες γράφονται από τον κάθε ασόβαρο στο Internet....

Σιγά μην ''μπαίνουν'' κιόλας... :136:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ποια είναι η καλύτερη στις 37' ?

Ας μου συγχωρεθεί η γλώσσα...

Ας μην τρώμε αμάσητες ότι μ@λ@κίες γράφονται από τον κάθε ασόβαρο στο Internet....

Σιγά μην ''μπαίνουν'' κιόλας...
-:138::138:

Reaction score
0
κάτσε βρε preve, όταν ακούω, ακόμα και εδώ, ότι θέλει "στρώσιμο" για να δείξει όσο καλά μπορεί και ότι η εικόνα μπορεί να κολλήσει (έστω και για 1 δευτερόλεπτο), είναι παράλογο να ρωτάω κάτι τέτοι για τα χρώματα και αν αυτά ξεθωριάζουν? εξάλλου ερώτηση έκανα, δεν είπα ότι συμβαίνει έτσι... τι να κάνω, σε θέματα τηλεοράσεων δεν είμαι και ειδικός...

Reaction score
0
κάτσε βρε preve, όταν ακούω, ακόμα και εδώ, ότι θέλει "στρώσιμο" για να δείξει όσο καλά μπορεί και ότι η εικόνα μπορεί να κολλήσει (έστω και για 1 δευτερόλεπτο), είναι παράλογο να ρωτάω κάτι τέτοι για τα χρώματα και αν αυτά ξεθωριάζουν? εξάλλου ερώτηση έκανα, δεν είπα ότι συμβαίνει έτσι... τι να κάνω, σε θέματα τηλεοράσεων δεν είμαι και ειδικός...
Ούτε στρώσιμο θέλει (έλεος με τις υπερβολές, δεν το λέω για σένα αλλά έχουν γεμίσει τα forum υστερικούς και παντογνώστες που όλως τυχαίως έχουν μείνει με CRT γιατί η μία τους ξινίζει και η άλλη τους βρωμάει) ούτε η εικόνα κολλάει. Αν μείνει ακίνητη εικόνα για ώρες υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί ένα αχνό είδωλο που φεύγει σε λίγα δευτερόλεπτα αφού η τηλεόραση παίξει κάτι άλλο.

Το "ξεθωριάζουν" αφορά σε πτώση της φωτεινότητας απ' ό,τι καταλαβαίνω που ήταν πρόβλημα των plasma πριν χρόνια. Σήμερα ακόμα και η πιο ξεφτυλισμένη plasma δίνει εγγύηση λειτουργίας 60.000 ωρών, ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι η φωτεινότητα πέφτει σε μη αποδεκτό επίπεδο στις 30 χιλιάδες μιλάμε για πολλά χρόνια λειτουργίας.

Reaction score
14
Κανείς μας δεν είναι ''ειδικός''.

Μην στραβώνεις.

Η τηλεοράσεις δεν θέλουν στρώσιμο.
Κάποιοι, (ψυχαναγκαστικοί για εμένα- sorry guys) τις στρώνουν.
Εγώ δεν τις στρώνω. Θεωρώ πολύ μικρη την ζωή μου για να ασχολούμαι ...και με αυτό.
Ούτως ή άλλως αν είναι να στρώσει ...θα στρώσει παιζοντας.
Κι αν δεν στρώσει....πάλι το ίδιο θα παίζει.
Ούτε λάδια θα κάιει, ούτε στην εθνική οδό θα σε αφήσει, ούτε θα ζήσει λιγότερο από ότι της έχει προδιαγραφεί.

Είναι θέμα (κοινής) λογικής.
Έχω διαπιστώσει ότι στα φόρα αυτή δεν είναι κτήμα όλων.

Reaction score
0
συμφωνω με preve σαν κατοχος px80 ουτε στρωσιμο θελει ουτε ρυθμισεις και δεν παρουσιασει προβλημα burn in.
Μιση μερα την ξεχασα ανοιχτη να παιζει νετ δεν αφησε το παραμικρο αποτυπωμα.
Βεβαια οι περισσοτεροι γραφουν χωρις να εχουνε την παραμικρη ιδεα απο πλασμα και την εχουν δαιμονοποιησει αδικα

μια καλη πλασμα εχει πολυ καλλιτερη ποιοτητα εικονας απο την ακριβοτερη Lcd δεν παιζει ρολο η τιμη οσο η τεχνολογια που χρησιμοποιειται
Φυσικα 1080p ειναι μη ορατο σε μικρες διαγωνιους >50 τυπικα πεταμενα λεφτα ειναι αν δεν εχεις μεγαλο δωματιο και βιντεοπροβολεα.

http://www.google.com/translate?u=h...acts.eu/facts/size/&hl=el&ie=UTF8&sl=en&tl=el

Reaction score
0
έχω βρει την philips την 9732 στα 999 €.
υπάρχει κάτι καλύτερο στις 37 ίντσες έστω και ακριβότερο? (μέχρι 1500 € εννοώ....)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.922
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv