ΣΚΑΙ HD

Reaction score
0
Την Πέμπτη θα γίνει δοκιμαστική εκπομπή υψηλής ευκρίνειας (High Definition) από την τηλεόραση του Σκάϊ. Η μετάδοση (14.30) θα γίνει μέσω Hellas Sat (συχνότητα 12606 Η)
Πηγη Satleo

Reaction score
1
Ο ΣΚΑΙ απο συμπαθητικο καναλι σιγα-σιγα παει να γινει κορυφη αποδεικνύοντας οτι τηλεοραση δεν σημαινει μονο εκβιασμος,διαπλοκη και εκπτωση του πολιτιστικου επιπεδου.

Reaction score
0
Ο ΣΚΑΙ από συμπαθητικό κανάλι σιγά-σιγά πάει να γίνει κορυφή αποδεικνύοντας ότι τηλεόραση δεν σημαίνει μόνο εκβιασμός,διαπλοκή και έκπτωση του πολιτιστικού επιπέδου.
:607:

Reaction score
6
Μιλάμε για ιστορικό γεγονός στην ελληνική τηλεόραση... η πρώτη ελληνική HD εκπομπή!!!!
Κάποιος να το γράψει ρε παιδιά, εγώ δεν προλαβαίνω , θα είμαι στη δουλειά εκείνη την ώρα...

Reaction score
1
Να δουμε τωρα πως θα αντιδρασουν αυτοι που δαπανάνε εκατομμυρια για τις Δρουζες και τους Εισαγγελάτους και μηδεν ευρω για συγχρονο εξοπλισμο

Reaction score
3
Απάντηση: Re: ΣΚΑΙ HD

Να δουμε τωρα πως θα αντιδρασουν αυτοι που δαπανάνε εκατομμυρια για τις Δρουζες και τους Εισαγγελάτους και μηδεν ευρω για συγχρονο εξοπλισμο
Ναι αλλά η ΔρουζοΤατιανοΛαμπίρη είναι πολύ πιο εύκολα € από ότι άλλο. :144:

Reaction score
0
Ο ΣΚΑΙ απο συμπαθητικο καναλι σιγα-σιγα παει να γινει κορυφη αποδεικνύοντας οτι τηλεοραση δεν σημαινει μονο εκβιασμος,διαπλοκη και εκπτωση του πολιτιστικου επιπεδου.
Βέβαια, αποδεικνύει οτι τηλεόραση σημαίνει και εκβιασμος, διαπλοκη κτλ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως άδειες για δορυφορικές πλατφόρμες και κανάλια δεν δίνονται πια νύχτα...

Όπως πήρε άδεια δορυφορικής πλατφόρμας η Intersat του Μπατατούδη με υπογραφή του τότε Υπουργού Πρωτόπαπα στις 10 το βράδυ, την παραμονή της παραίτησής του από Υπουργός Τύπου λόγω εκλογών...

Reaction score
6
Φαντάζεστε Ευαγγελάτο σε HD;

Να δούμε κι εκείνα τα μικρόβια επιτέλους ρε παιδί μου... !

Reaction score
14
Έχεις αντίρρηση σύντροφε στο ότι αυτή τη στιγμή ο ΣΚΑΙ είναι το σοβαρότερο κανάλι που έχει να επιδείξει η Ελληνική τηλεόραση;

Reaction score
14
Π
Όπως πήρε άδεια δορυφορικής πλατφόρμας η Intersat του Μπατατούδη ....
Axxxx...ωραίες μέρες τότε....

Αγόραζες Παρασκευή...έσπρωχνες Τρίτη...και ούτω καθ' εξής...τι ωραία λεφτάκια που είχαμε βγάλει.... :136: :144:

Reaction score
2
Συγγνωμη, η ωρα ειναι 14:43 και εγω δεν βλεπω καποιο HD καναλι στην 12606. Εκτος και εαν καταλαβα λαθος και δεν μιλαμε για σημερα.

Reaction score
20.891
Απάντηση: ΣΚΑΙ HD

Έγινε μια μικρή δοκιμή πριν από λίγο, μέχρι τις 14:30 (αφού διακόπηκε η ροή του κανονικού προγράμματος του Σκάι από τον Hellas sat), αλλά δεν έβαλαν καθόλου εικόνα (δεν είχε καν video pid)! Είχε μόνο ήχο και ακουγόταν απλά ένα διαφημιστικό/παρουσίαση στα Αγγλικά των μηχανημάτων της Sony που χρησιμοποιούν στον Σκάι για τις μεταδόσεις τους.

Reaction score
20.891
Απάντηση: ΣΚΑΙ HD

Χρήστο ξαναέβαλαν την κανονική ροή, οπότε δεν θα βρεις τίποτα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Βέβαια γνωρίζοντας ότι ο Hellas Sat αυτή την στιγμή είναι σε διαδικασία αγορά mpeg 4 encorder μου φαινόταν πολύ δύσκολο να μπορούμε εμείς να δούμε hd...

Προφανώς μεταξύ τους έκαναν την δοκιμή για να δουν πως φτάνει το σήμα στον Hellas Sat...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas