Ubisoft - Haze

Reaction score
60

To νεο παιχνιδι απο την UDISOFT λεγεται ΗΑΖΕ και η εταιρεια ανεθεσε στο συγκροτημα ΚΟRN να γραψει το τραγουδι του παιχνιδιου το οποιο μπορειτε να δειτε στο παρακατω λινκ !!

Το videoclip περιεχει πολλες σκηνες απο το παιχνιδι !!

korn-haze-x264-2008-nif.mkv

http://www.uploadjockey.com/download/2992040/korn-haze-x264-2008-nif.mkv

http://www.uploadjockey.com/redirec...rb3JuLWhhemUteDI2NC0yMDA4LW5pZi5ta3YuaHRtbA==

http://hazegame.uk.ubi.com/

:126:

Reaction score
4
Το παιχνιδι ειναι δυστυχως απο μετριο εως καλο ενω ειχε ολες τις προδιαγραφες να ειναι top.
Με μεγεθος περι των 8gb σημαινει οτι η φημολογια για time exclusive μαλλον ηταν αληθινη οπου και κοστισε τελικα σε ποιοτητα.

Reaction score
4
Ξερω παιχνιδι παρομοια φολα που πηρε 9.5 και κανανε ουρες να το αποκτησουν :142:

Reaction score
0
Ξερω παιχνιδι παρομοια φολα που πηρε 9.5 και κανανε ουρες να το αποκτησουν :142:
πραγματικα ο φανμποϊσμος εδω μεσα κουραζει... no offense αλλα ελεος

Reaction score
4
πραγματικα ο φανμποϊσμος εδω μεσα κουραζει... no offense αλλα ελεος
Γιατι βρε Δημητρη ?
Πειραζει που προσωπικα το κατατασσω στην ιδια κατηγορια φολας?
Εχουν πολλα κοινα σημεια οπως ακριβως ιδια αναλυση , ιδιο παρωχημενο gameplay , και τα δυο FPS ειναι , και φυσικα τι γνωμη να εχεις για ενα παιχνιδι που κραταει 5.5 ωρες για να το τελειωσεις και εχει παρει αριστα σε βαθμολογιες.

Reaction score
0
Γιατι βρε Δημητρη ?
Πειραζει που προσωπικα το κατατασσω στην ιδια κατηγορια φολας?
Εχουν πολλα κοινα σημεια οπως ακριβως ιδια αναλυση , ιδιο παρωχημενο gameplay , και τα δυο FPS ειναι , και φυσικα τι γνωμη να εχεις για ενα παιχνιδι που κραταει 5.5 ωρες για να το τελειωσεις και εχει παρει αριστα σε βαθμολογιες.
Υπερβάλλεις. Ούτε εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα το Halo 3 (σε σχέση με αυτά που περίμενα τουλάχιστον) αλλά σε σχέση με το demo του Haze ήταν κλάσεις επάνω.

Reaction score
0
γιατι εδω μιλαμε για το haze και οχι για το halo...

οποιαδηποτε συγκριση ειναι παρωχημενη και περιττη, μαγκια σου αν δεν σαρεσει αλλα αυτο δεν σημαινει πως θα το συγκρινουμε με καθε σουτερ του ps3 1 χρονο σχεδον μετα το release του.

οσο για τον φανμποϊσμο που προανεφερα δεν ενοουσα εσενα απλα τον λιγο καιρο που ειμαι εδω εχω καταλαβει πως αν μιλησεις για xbox, windows & nokia chances are οτι θα πεσουν πεντε εξι κορακια να σε φανε...

για το halo η προσωπικη μου αποψη ειναι απλη... απλα ειναι το πρωτο σουτερ που προσεφερε σωστο multiplayer στο xbox1 το 2004 και αυτη ηταν και η συνταγη της επιτυχιας του. το halo3 επεσε στα ρηχα λογο cod4, οι βαθμολογιες δεν λενε τπτ γιατι και το gta το αφησαμε ολοι στην ακρη μετα απο τον τερματισμο του και ας πηρε 17 10αρια...

προσωπικα εχω περασει πολυ ωραιες ωρες gaming στο halo2 και λιγοτερο στο halo3, ωστοσο ειμαι ευγνωμων μιας και το current 360 μου το εχω κερδισει σε τουρνουα halo3 που διοργανωσε το πλαισιο :126:

τωρα για την κριτικη σου, οσο και αν σου φανει παραξενο δεν τερματισα ουτε το 2 ουτε το 3 μονο το πρωτο και αυτο δεν με τρελανε κι ολας... τα σουτερ ειναι για online play... ακομα και το cod4 που ειναι και αυτο μικρο και εχει κατα πολυ καλυτερο campaign δεν το εχω τερματισει. για καποιο λογο με κουραζει να παιζω σουτερ μονος μου απο την στιγμη που μπορω να παιξω multi

Reaction score
0
τωρα για την κριτικη σου, οσο και αν σου φανει παραξενο δεν τερματισα ουτε το 2 ουτε το 3 μονο το πρωτο και αυτο δεν με τρελανε κι ολας... τα σουτερ ειναι για online play... ακομα και το cod4 που ειναι και αυτο μικρο και εχει κατα πολυ καλυτερο campaign δεν το εχω τερματισει. για καποιο λογο με κουραζει να παιζω σουτερ μονος μου απο την στιγμη που μπορω να παιξω multi
Χρωστάς στον εαυτό σου να παίξεις την campaign του CoD4 έστω μία φορά. Μπορεί να είναι πολύ σύντομη αλλά περιέχει τόσες αξιομνημόνευτες στιγμές όσο τρία shooters (καλά shooters, όχι Haze). Τουλάχιστον παίξε ως το flashback στο Τσέρνομπιλ που είναι περίπου στη μέση του παιχνιδιού. Είναι ένα από τα καλύτερα levels που έχω παίξει ποτέ σε οποιοδήποτε παιχνίδι.

Reaction score
4
Προσωπικα ηθελα να θιξω τις απλοχερες βαθμολογιες που δινουν και τα 10ρια απο εδω και απο εκει και παιρνει μπαλα και το Halo 3 και το GTA και οχι το 360.
Δεν μπορει το GTA να εχει εμφανως προβληματα αλλα επειδη ειναι το GTA να παιρνει 10αρια ετσι.
Δεν μπορει το Halo3 που το εφτιαχναν 3 χρονια να εμφανιζεται με sub-hd (600p) αναλυση και με 5.5 ωρες single player και να παιρνει 10 απο ολους.
Σαν λατρης της σειρας και επειδη εχω λιωσει το 1 και το 2 περιμενα αλλα πραγματα στο 3 κατι που φυσικα δεν ειδα ποτε αλλα οι βαθμολογιες ολες κορυφη.
Το 3 το τελειωσα σε 1μιση μερα κατι που με εξοργισε αφανταστα.

Ποσο μας δουλευουν τελικα?

Reaction score
0
με το gta δεν ειχα προβλημα μου προσφερε μια ολοκληρομενη εμπειρια με αρκετα καλο story. μακαρι να βγαιναν συνεχεια παιχνιδια στο ιδιο μηκος κυματος...

ΑΛΛΑ ΠΟΥ???

να δουμε τωρα τι θα κανουμε που τελειωσαμε και το MGS4----σκοτεινο το τοπιο

Reaction score
4
με το gta δεν ειχα προβλημα μου προσφερε μια ολοκληρομενη εμπειρια με αρκετα καλο story. μακαρι να βγαιναν συνεχεια παιχνιδια στο ιδιο μηκος κυματος...

ΑΛΛΑ ΠΟΥ???

να δουμε τωρα τι θα κανουμε που τελειωσαμε και το MGS4----σκοτεινο το τοπιο
Συμφωνω για το GTA οτι ηταν οντως πολυ καλο παιχνιδι αλλα διαφωνω με τα ευκολα 10ρια.
Για το MGS που με εκπλησει καθε φορα που το πιανω στα χερια μου με το βαθος του στο gameplay και την ιστορια του και το κλιμα που εχεις οταν παιζεις θα μπορουσα να συμφωνησω σε μια βαθμολογια αναμεσα στο 9.5 και στο 10.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ubisoft - Haze

οσο για τον φανμποϊσμο που προανεφερα δεν ενοουσα εσενα απλα τον λιγο καιρο που ειμαι εδω εχω καταλαβει πως αν μιλησεις για xbox, windows & nokia chances are οτι θα πεσουν πεντε εξι κορακια να σε φανε...
Χαχαχαχα βρε πως αλλαζουν οι καιροι...:103:

Reaction score
1
Τα καλυτερα που εχω παιξει σ'αυτη τη γενια ειναι το MGS4, το COD4, το Bioshock, το GTA4, το Uncharted, το Motorstorm και το Gears of War. Ειναι μακραν τα πιο πορωτικα και εθιστικα παιχνιδια που εχω παιξει γενικα, και οχι μονο στις νεες κονσολες. Αξιζουν το hype που εχουν αποκτησει και με το παραπανω! Μακαρι να ειναι ολα τοσο ποιοτικα.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale