Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

Reaction score
264
Σημερα που ξαναμπηκα μεσα στο site(μετα απο περιπου 13 ημερες) παω να μπω στο διχως ορια και θεμα και εμεινα καγκελο.Πουθενα, ειχε εξαφανηστει.Θελω να εκφρασω την αρνηση μου στο νεο αυτο site που εγεινε αφου ολα ειναι πλεον πολυ μπερδεμενα.Σας χαλαγε η προηγουμενη μορφη του?

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

Γιατί οι "γενικές συζητήσεις" δε κάνουν?
Χαλια εγεινε το site.H προηγουμενη μορφη του ητανε πολυ καλητερη.Η τωρινη ειναι χαλια μαυρα.Να εχουμε να λεμε οτι καναμε μια ανανεωση και μονο?Αυτος που το εκανε σε αφτα τα χαλια, πρεπει να τα ηχε κοπανησει τα τσιπουρακια του μαλον!:101:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

Χαλια εγεινε το site.H προηγουμενη μορφη του ητανε πολυ καλητερη.Η τωρινη ειναι χαλια μαυρα.Να εχουμε να λεμε οτι καναμε μια ανανεωση και μονο?Αυτος που το εκανε σε αφτα τα χαλια, πρεπει να τα ηχε κοπανησει τα τσιπουρακια του μαλον!:101:
Είτε μας αρέσει, είτε όχι, την δουλειά και τις ώρες που κατανάλωσαν κάποιοι ανθρωποι για να γίνει το site έτσι όπως είναι τώρα νομίζω, πρέπει να τις σεβόμαστε περισσότερο και να μην λέμε για τσιπουράκια...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Κάθε αλλαγή θέλει την προσαρμογή της, Τάκη! Περίμενε λίγο κι ίσως το συνηθίσεις, ίσως σου αρέσει και περισσότερο :107:

Reaction score
1.213
Κάθε αλλαγή θέλει την προσαρμογή της, Τάκη! Περίμενε λίγο κι ίσως το συνηθίσεις, ίσως σου αρέσει και περισσότερο

:204:.......... να ετσι ξεκιναει το πραγμα...και μετα διαμαρτυρεστε για την Τηλο !!!

Ε ΟΧΙ !!! Εμεις ειμαστε τυποι παραδοσιακοι !!! :137:

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

Δυστυχως η πικρη αληθεια ειναι οτι εχει γινει χαλια.
Σε κανεναν δεν αρεσει,ολοι διαμαρτυρονται και ποια ειναι η καταληξη? Θα το συνηθισεις!

Reaction score
1

Δεν ξέρω ... εγώ πατάω unread και διαβάζω... δεν είμαι και topic poster από την άλλη ...

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

Δυστυχως η πικρη αληθεια ειναι οτι εχει γινει χαλια.
Σε κανεναν δεν αρεσει,ολοι διαμαρτυρονται και ποια ειναι η καταληξη? Θα το συνηθισεις!
Εμένα μου αρέσει και δε καταλαβαίνω, ποιό είναι το πρόβλημα
ειδικότερα και όχι γενικά.
Δηλαδή συγκεκριμένα τι σε χαλάει?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Υποθετω πως ολα αυτα ειναι υποκειμενικα και ειναι αδυνατον να βρει
καποιος,κατι που να αρεσει σε ολους.
Για την ιστορια και εμενα μου αρεσει πολυ!

Reaction score
3

Εμένα μου αρέσει και νομίζω ότι είναι καλύτερα αρχειοθετημένο.

Reaction score
14
Είναι μια χαρά.
Λίγο μάζεμα θέλουν οι κατηγορίες για να μην πλατυάζουμε.
Νομίζω.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Κάθε αλλαγή έχει την δυναμική της...

Δεν μπορείς από την πρώτη στιγμή να τα έχεις όλα τέλεια. Γι' αυτό άλλωστε το συζητάμε και δημόσια μιας και τελικά τα μέλη μας είναι αυτά που θα διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα...

Γενικά πιστεύω ότι έτσι είναι πιο λειτουργικό το site αλλά οι διορθωτικές κινήσεις θα συνεχιστούν μιας και μέρα με την μέρα ανακαλύπτουμε τις όποιες μικρές αδυναμίες μπορεί να υπάρχουν...

Reaction score
1.213
Κάθε αλλαγή έχει την δυναμική της...

Δεν μπορείς από την πρώτη στιγμή να τα έχεις όλα τέλεια. Γι' αυτό άλλωστε το συζητάμε και δημόσια μιας και τελικά τα μέλη μας είναι αυτά που θα διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα...

Γενικά πιστεύω ότι έτσι είναι πιο λειτουργικό το site αλλά οι διορθωτικές κινήσεις θα συνεχιστούν μιας και μέρα με την μέρα ανακαλύπτουμε τις όποιες μικρές αδυναμίες μπορεί να υπάρχουν...

Οι περισσοτεροι Χρηστο προτεινουν ενα μαζεμα στις κατηγοριες.

Αυτο ειναι που χαλαει το αισθητικο (κυριως ) του θεματος.Και απο κει και περα υπαρχουν και καποια σημεια που αφορουν τη λειτουργικοτητα . Οχι πολλα αλλα υπαρχουν.

Και τελικα αφου τα μελη θα διαμορφωσουν το τελικο αποτελεσμα γιατι δεν βαζουμε ενα poll :)137:)να δουμε ποια μορφη θελουν τα μελη.Την παλια , την καινουργια η κατι ενδιαμεσο (τις νεες κατηγοριες αλλα εστω ''συμμαζεμενες '' σαν υποκατηγοριες)

Αυτο το θα το συνηθισετε που διαβαζω...μου θυμιζει το μουρουνολαδο :139:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Σε κανεναν δεν αρεσει,ολοι διαμαρτυρονται...
Έλα ρε, έχεις μιλήσει με... όλους; :114:

...

NIX

Reaction score
0

Βεβαιως! Με καθενα ξεχωριστα. :136:

Παντως περα απο τη πλακα,οταν λεω ολους εννοω αυτους που γραφουν τη γνωμη τους.
Ελαχιστοι ειναι αυτοι που δηλωσαν οτι τους αρεσαν οι αλλαγες.
Καποια στιγμη Νικο θα πρεπει να λαβετε υποψη τις διαμαρτυριες και να κανετε καποιες αλλαγες.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Βεβαιως! Με καθενα ξεχωριστα.

Παντως περα απο τη πλακα,οταν λεω ολους εννοω αυτους που γραφουν τη γνωμη τους.
Ελαχιστοι ειναι αυτοι που δηλωσαν οτι τους αρεσαν οι αλλαγες.
Καποια στιγμη Νικο θα πρεπει να λαβετε υποψη τις διαμαρτυριες και να κανετε καποιες αλλαγες.
Ρε συ, τολμας και μιλας?
Εδω αρεσε στον Preve!!!
Ξερεις τι θα πει αυτο???
Τιποτα και ποτε δεν αρεσει στον Preve:142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν είναι ακριβώς έτσι Νικόλα.
Αν διαβάσουμε τα θέματα που ανοίχτηκαν, θα δεις ότι είναι σαφώς περισσότεροι όσοι δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο νέο look. Το ίδιο συμβαίνει και με την συντονιστική ομάδα, η ο οποία μάλιστα αποφάσισε μεταξύ τριών επιλογών.

Από την άλλη, καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται να κάνουμε το κέφι όλου του κόσμου. Βασικά, δεν είναι δουλειά μας να κάνουμε το κέφι κανενός. Δεν γίνονται με αυτό το κριτήριο οι επιλογές. Γίνονται μετά από πολύ ψάξιμο και συζητήσεις, συνολικά για το site.

Το μέλλον θα δείξει, άλλωστε τίποτε δεν θεωρείται μόνιμο σε αυτόν τον κόσμο.

...

Reaction score
0
Αν γίνει η απαραίτητη τακτοποίηση, θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Προς το παρόν είναι λίγο χαώδες. Πρέπει οι κατηγορίες στην αρχική σελίδα να μπουν σε φακέλους ως υποφάκελοι. Για παράδειγμα οι αγγελίες μπορούν να έχουν ένα φάκελο στην αρική σελίδα με το όνομα "Μικρές Αγγελίες" και πατώντας τον να ανοίγουν οι υποκατηγορίες. Φανταστείτε να ανοίγαμε τον Windows explorer και να ψάχναμε κάποιο αρχείο που μας ενδιαφέρει μεσα από τα 5.000.000 χύμα αρχεία!!!

Reaction score
14

Ρε συ, τολμας και μιλας?
Εδω αρεσε στον Preve!!!
Ξερεις τι θα πει αυτο???
Τιποτα και ποτε δεν αρεσει στον Preve
Κάνω πως μου αρέσει γιατί στεναχωριέμαι να σε στεναχωρώ. :136:

Πέρα απότην πλάκα η home page πλέον είναι...κόσμημα.
Οι κατηγορίες θέλουν λίγο μάζεμα....
Και τέλος....που είναι η High end; :-0
Που θα ξεκατινιαζόμαστε τώρα :p :142:

(A...μην ξεχάσω. Τώρα που έστρωσε το site...μήπως να επαναφέραμε μερικά ...smilies; Πέντε ας πούμε; ) ;-)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis