Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

(A...μην ξεχάσω. Τώρα που έστρωσε το site...μήπως να επαναφέραμε μερικά ...smilies; Πέντε ας πούμε; ) ;-)
Eπιτελους ..και καποιες προτασεις !!! :602:

Αλλα ξερω.....θα το συνηθισουμε ...:138:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

Χαλια εγεινε το site.H προηγουμενη μορφη του ητανε πολυ καλητερη.Η τωρινη ειναι χαλια μαυρα.Να εχουμε να λεμε οτι καναμε μια ανανεωση και μονο ....
Τάκη, υπάρχει διπλανό θέμα, όπου αρκετοί έχουν γράψει πως τους αρέσει. Και κάποιοι πως οι κατηγορίες είναι πολλές. Δεν συμφωνεί επομένως η γνώμη σου με όλους.
.... να ετσι ξεκιναει το πραγμα...και μετα διαμαρτυρεστε για την Τηλο !!!
Μελέτη ζωγράφισες! :142:
Eπιτελους ..και καποιες προτασεις !!!

Αλλα ξερω.....θα το συνηθισουμε ...
Τα δυό εικονίδια δεν συνηθίζονται. Φτάνει ρε παίδες η δίαιτα, ο μισός έχω μείνει! :137:

(Ο Marvin είναι που το λέει στην υπογραφή του;)

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ EMOTICONS!

(φωνάζω)

Reaction score
0
Πάνω που ερχόμουν να θάψω :116:
Ευχαριστούμε :107::107::107:

Να σημειώσω κάτι: τα περισσότερα μπράβο στο άλλο θέμα αφορούν το όντως εξαιρετικό portal και όχι τη νέα δομή του forum.
Η γνώμη μου είναι ότι θέλει συμμάζεμα, αλλά δεν καίγομαι κιόλας γιατί πάντα από τα unread ξεκινάω.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

Άντε ...τσιμπήστε άλλα 2 smileys, να πάρετε λίγο τα πάνω σας!
:143: :135: :143: :135:
Ευχαριστούμε θείο Νίκο...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Αν γίνει η απαραίτητη τακτοποίηση, θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Προς το παρόν είναι λίγο χαώδες. Πρέπει οι κατηγορίες στην αρχική σελίδα να μπουν σε φακέλους ως υποφάκελοι. Για παράδειγμα οι αγγελίες μπορούν να έχουν ένα φάκελο στην αρική σελίδα με το όνομα "Μικρές Αγγελίες" και πατώντας τον να ανοίγουν οι υποκατηγορίες. Φανταστείτε να ανοίγαμε τον Windows explorer και να ψάχναμε κάποιο αρχείο που μας ενδιαφέρει μεσα από τα 5.000.000 χύμα αρχεία!!!
Σωστος!

Reaction score
1.844
Απάντηση: Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

-Τώρα που τα δίνεις δεν τα θέλω! :125:
(το κακομαθημένο τσογλάνι, ο ανέμελος) !
-Βάνε άλλο ένα μάνα μου, δε βγαίνω σου λέω, τα κοστολόγια.
(ο γύφτος άμα δεν κάνει παζάρι, δεν μπορεί)
.... Τα δυό εικονίδια δεν συνηθίζονται. Φτάνει ρε παίδες η δίαιτα, ο μισός έχω μείνει! :137: ....
Έπρεπε να κάνω το joker για να τσιμπήσει ο zoglair. Τελικά το αίμα νερό δεν γίνεται! :119:

Όσο για την αναλυτική εμφάνιση του φόρουμ, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Μπαίνω από τα αδιάβαστα, συνέχεια. Αλλά, έχω να παρατηρήσω, πως οι αγγελίες δεν φαίνονται εκεί, περιγράφεται μόνο η υποκατηγορία. Δεν μπορείς να καταλάβεις αν το θέμα είναι ερώτημα ή πώληση. :402:

Reaction score
6

Δεν είναι ακριβώς έτσι Νικόλα.
Αν διαβάσουμε τα θέματα που ανοίχτηκαν, θα δεις ότι είναι σαφώς περισσότεροι όσοι δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο νέο look. Το ίδιο συμβαίνει και με την συντονιστική ομάδα, η ο οποία μάλιστα αποφάσισε μεταξύ τριών επιλογών.
.
Νίκο παρουσιάζεις μια μαγική εικόνα που δεν υπάρχει
Τα μέλη που μεχρι σημερα εχουν εκφράσει τις ενστάσεις τους για την νεα δομή του φορουμ είναι πολυ περισσότερα , και αυτό μπορει να διαπιστωθεί πανεύκολα ( κάπου εδώ είναι όλα γραμμένα)

Εχουν ξαναγινεί στο παρελθόν Lifting στην εμφάνιση του forum και ποτέ κανεις δεν ασχολήθηκε η ενοχλήθηκε από αυτές .
Αντιθέτως αυτό που συμβαινει σημερα είναι πρωτοφανες καθως εχουν περάσει τοσες μερες από την αλλαγή και βλεπω ακομα μελη που έχουν το θάρρος και συνεχίζουν να εκφράζουν τις ενστάσεις τους για την αλλαγή αυτή.

Έχουν γινει θέματα επι θεμάτων για το πρόβλημα των πολλών και κάποιον ανούσιων κατηγοριών και εσυ αναφέρεσαι στις τρεις επιλογές του look ( ασχετο με τις ενστάσεις )

Οι προτάσεις και οι απόψεις που αναφέρονται δεν εχουν σχέση με το look αλλα με το χαλί των κατηγοριών και την επιλογή τους
Συνεπώς όταν γινετε αναφορά σε αυτες μην μπλέκεις στην μεση την επιλογή που εκανε η συντονιστική ομάδα μεταξυ των τριων look γιατι πολύ απλα είναι παντελώς άσχετο με το θέμα.
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά και δεν μου αρέσει καθόλου που έρχομαι στην δυσάρεστη θεση να επαναλαμβάνομαι .

Reaction score
427
Re: Απάντηση: Re: Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

Οι προτάσεις και οι απόψεις που αναφέρονται δεν εχουν σχέση με το look αλλα με το χαλί των κατηγοριών και την επιλογή τους.
Καλοκαίριασε, δεν μαζεύουμε λίγο τα χαλιά.:116:
Πολλά κλικ ρε παιδιά.

Reaction score
0
Και εμένα η γνώμη μου είναι ότι τον απλώσατε πάρα πολύ τον τραχανα. Ηταν ήδη απλωμένος πολύ για τα γούστα μου τώρα έγινε...

Reaction score
1

Επιτέλους βρε Νικόλα, αυτό θα χαροποιήσει πολύ κόσμο! :114: Αλλά και πάλι με το σταγονόμετρο μας τα δίνεις, οι γκρίνιες θα συνεχιστούν, άκου εκεί μόνο τέσσερις φατσούλες! :122:

Για το άπλωμα των κατηγοριών δεν έχω άποψη, θετική ή αρνητική, μια και το 99,9% του χρόνου μου στο φόρουμ είναι στη κατηγορία των προβολέων! :116: Αυτό που με ενόχλησε ελαφρά, είναι ότι στην αρχική σελίδα όταν περνάει ο κέρσορας του ποντικιού πάνω από μια κατηγορία στο πάνω μέρος της σελίδας σε πηγαίνει αυτόματα στα περιεχομένά της!

Φαντάζομαι όμως ότι κι αυτό είναι θέμα συνήθειας, αρχικά με μπέρδευε λιγάκι, τώρα το βρίσκω λειτουργικό…

Reaction score
1

Αυτος που το εκανε σε αφτα τα χαλια, πρεπει να τα ηχε κοπανησει τα τσιπουρακια του μαλον!:101:
Μου κανει εντυπωση το λεξιλογιο και ο τροπος γραφης μερικων. Τουλαχιστον ας σεβαστουμε την προσπαθεια των παιδιων για να μας προσφερουν κατι καλυτερο.

Η αποψη μου ειναι, οτι το avsite εχει περασει σε ενα επιπεδο πιο επαγγελματικο σε σχεση με πριν, εξου και η δομη των κατηγοριων. Φυσικα διορθωτικες κινησεις παντα χρειαζονται, τιποτα δεν ειναι τελειο.

Reaction score
14
Tο προηγούμενο ήταν "συνοικιακό μαγαζί".
Αυτό είναι "superstore"..

Δεν μπορώ να βλέπω έξυπνους ανθρώπους να έχουν πρόβλημα προσαρμογής σαν κάτι γριές που χάνονται στους διαδρόμους του Βασιλόπουλου..

Το να μην αρέσει κάτι είναι ΟΚ αλλά η άρνηση στις επιπλέον επιλογές δεν "κολλάει " με την "hitech" αίσθηση των χρηστών του site..

just my opinion..

Reaction score
6

Tο προηγούμενο ήταν "συνοικιακό μαγαζί".
Αυτό είναι "superstore"..

Δεν μπορώ να βλέπω έξυπνους ανθρώπους να έχουν πρόβλημα προσαρμογής σαν κάτι γριές που χάνονται στους διαδρόμους του Βασιλόπουλου..
.
Είναι αποδεδειγμένο αυτό;;;
Όσοι δεν συμφωνούν με τα γουστα σου Γιώργο είναι γριές χαμένες στον Βασιλόπουλο;
Είναι επιχείρημα τωρα αυτό;;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89