Εγώ ακούω εσείς..?

Reaction score
3
Απευθύνομαι σε φίλους με πλάσμα τηλεοράσεις...
Από την αρχή που πρώτο μπήκε το πλάσμα 42” πλάσμα μου στο σπιτικό μου άρχισα να ακούω διάφορα μμπιιζζζζ και χριιιζζζζ(σαν παράσιτα που κάνουμε στα RCA όταν αυτά είναι συνδεδεμένα στον τελικό και τα ακουμπάμε με γυμνά χέρια) ,για να τα ακούσω βέβαια δεν πρέπει να ακούγεται τίποτα άλλο στο δωμάτιο.
Οι έντασή τους είναι ανάλογη με το πόσο άσπρο θα δείχνει η οθόνη,,αν δηλαδή το κάδρο είναι μια πολύ φωτεινή σκηνή τότε ακούω τον θόρυβο πιο δυνατό...βέβαια κανείς άλλος ούτε φίλος ούτε η γυναίκα μου έχει ακούσει ποτέ τίποτα τέτοιο.

Εσείς έχετε ακούσει ποτέ τίποτα τέτοιο?

Η τηλεόραση μου είναι Phillips pfl5532 μου φαίνεται....

Reaction score
0
Απάντηση: Εγώ ακούω εσείς..?

εγώ με πλάσμα LG 42PG600 δεν έχω ακούσει τίποτα...

Reaction score
14
Απευθύνομαι σε φίλους με πλάσμα τηλεοράσεις...
Από την αρχή που πρώτο μπήκε το πλάσμα 42” πλάσμα μου στο σπιτικό μου άρχισα να ακούω διάφορα μμπιιζζζζ και χριιιζζζζ(σαν παράσιτα που κάνουμε στα RCA όταν αυτά είναι συνδεδεμένα στον τελικό και τα ακουμπάμε με γυμνά χέρια) ,για να τα ακούσω βέβαια δεν πρέπει να ακούγεται τίποτα άλλο στο δωμάτιο.
Οι έντασή τους είναι ανάλογη με το πόσο άσπρο θα δείχνει η οθόνη,,αν δηλαδή το κάδρο είναι μια πολύ φωτεινή σκηνή τότε ακούω τον θόρυβο πιο δυνατό...βέβαια κανείς άλλος ούτε φίλος ούτε η γυναίκα μου έχει ακούσει ποτέ τίποτα τέτοιο.

Εσείς έχετε ακούσει ποτέ τίποτα τέτοιο?

Η τηλεόραση μου είναι Phillips pfl5532 μου φαίνεται....
Μάλλον ακούς το τροφοδοτικό της.

Reaction score
1
Απάντηση: Εγώ ακούω εσείς..?

Ούτε η 37ΡΧ80 βγάζει περίεργους ήχους...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv