Με τί κάνετε ατμόσφαιρα?

Reaction score
59
χμμμμ !!!

Αν τις πειτε πχ ελα σπιτι μου να δεις της συλλογη με τα cd αισθησιακης μουσικης που εχω και αν δεν σ αρεσουν ΝΤΥΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ τι λετε να κανει ???

:126:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.041
Έχετε παλαβώσει τελείως. Δηλαδή, τί πρέπει να κάνω ρε; Μόλις περάσει την πόρτα, να τη βουτήξω απ' το μαλλί και να της πω "ίσα μωρή, γδύσου και ξάπλωσε"; Καλά, όχι ότι δεν θα βρεθεί και καμιά που να γουστάρει τέτοια φάση. Ποτέ δεν πρόκειται να τις καταλάβω εντελώς...

Reaction score
5
Έχετε παλαβώσει τελείως. Δηλαδή, τί πρέπει να κάνω ρε; Μόλις περάσει την πόρτα, να τη βουτήξω απ' το μαλλί και να της πω "ίσα μωρή, γδύσου και ξάπλωσε"; Καλά, όχι ότι δεν θα βρεθεί και καμιά που να γουστάρει τέτοια φάση. Ποτέ δεν πρόκειται να τις καταλάβω εντελώς...
Εεε ναι... έτσι πρέπει. Αν το μελετάς πολύ, χάνεις χρόνο και η γυναίκα βαριέται

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.927
Απάντηση: Re: Με τί κάνετε ατμόσφαιρα?

Αφού και οι 2 αυτό θέλουν, άσχετα με το τι λένε (ιδιαίτερα οι γυναίκες), προς τι τα φρου-φρου;;;
Άσε που μπορεί στο τέλος να μη σου αρέσει η εξέλιξη και να σιχτιρίζεις για το χαμένο χρόνο και κόπο.
Εκτός κι αν μιλάμε για μακροχρόνιες σχέσεις όπου προσπαθεί το ζευγάρι να βρει τρόπους "αναζωπύρωσης" της σχέσης τους.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Βρε σεις... έτσι είναι τα πράγματα; Ή ατμόσφαιρα με μουσικές και κεράκια, ή ρόπαλο και άρπαγμα από το μαλλί; Χάθηκε η στάση "αυτός/ή είμαι εγώ και αυτός είναι ο χώρος μου όπως τον βιώνω κάθε μέρα, χαίρομαι αν αισθάνεσαι άνετα εδώ μαζί μου"; Αν πετύχει αυτό, κάνεις έρωτα, διαφορετικά απλώς **δάς...

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Με τί κάνετε ατμόσφαιρα?

Αφού και οι 2 αυτό θέλουν, άσχετα με το τι λένε (ιδιαίτερα οι γυναίκες), προς τι τα φρου-φρου;;;
Άσε που μπορεί στο τέλος να μη σου αρέσει η εξέλιξη και να σιχτιρίζεις για το χαμένο χρόνο και κόπο.
Εκτός κι αν μιλάμε για μακροχρόνιες σχέσεις όπου προσπαθεί το ζευγάρι να βρει τρόπους "αναζωπύρωσης" της σχέσης τους.
Αν στο τέλος δεν αρέσει σε εσένα αλλά αρέσει σε αυτήν και δεν φεύγει ???????:137:

Αλλάζουμε το cd που έχουμε βάλει με το τελευταίο live των Ματθαίου Γιαννούλη / Λευτέρη Βαζαίου στο τέρμα και χορεύουμε γυμνοί βλαχονησιώτικα τσιφτετέλια δαγκώνωντας παράλληλα ένα μαραμένο γαρύφαλλο...

Αν δεν φύγει και τότε...άστα να πάνε...πέσαμε σε απελπισμένη..
:138::138::138:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.927
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Με τί κάνετε ατμόσφαιρα?

Αλλάζουμε το cd που έχουμε βάλει με το τελευταίο live των Ματθαίου Γιαννούλη / Λευτέρη Βαζαίου στο τέρμα και χορεύουμε γυμνοί βλαχονησιώτικα τσιφτετέλια δαγκώνωντας παράλληλα ένα μαραμένο γαρύφαλλο...

Με αυτό το CD θα φύγω πρώτα εγώ! :111:

Reaction score
7
Mή θέσω που πέσαμε σε όλους τους lovermanes...Ναι ρε λαμόγιο.Όταν έρχεται γκομενικό σπίτι σας όλοι βάζετε Έφη Θώδη υποθέτω γιατί δεν μασάτε και η δουλειά είναι στρωμένη....

Αααα! Άντε γιατί τα πήραααα!!!! Που μου το παίζετε όλοι υπεράνω...'Ηθελα να σας έβλεπα από μια γωνία τί προετοιμασίες κάνατε όταν ερχόταν γυναίκα σπίτι...

Εξαιρείται ο Jim και ο Ανδρέας...Στην εποχή τους το πολύ πολύ να μίσθωναν κανένα ραψωδό να παίζει ...λύρα...:143::143::135::125:

Reaction score
4
Απάντηση: Με τί κάνετε ατμόσφαιρα?

"By the time, . . . "
Μια ιστορία αγάπης είναι ότι πρέπει.

Reaction score
4.398
Πέρα από την πλάκα το θέμα είναι να ξέρεις τι ανάβει τον άλλο.

Εμένα π.χ. με "φτιάχνουν" οι ροκιές. Και μιλάω για συγκεκριμένα τραγούδια. :139:

Reaction score
8

Εμένα π.χ. με "φτιάχνουν" οι ροκιές. Και μιλάω για συγκεκριμένα τραγούδια. :139:

όπως?

Reaction score
1.213

Παρε μια ροκια...να δεις πως λαλαει το ''πουλακι'' :125:

http://www.maniacworld.com/Singing_Bird.htm

:137:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.927
Απάντηση: Re: Με τί κάνετε ατμόσφαιρα?

...'Ηθελα να σας έβλεπα από μια γωνία τί προετοιμασίες κάνατε όταν ερχόταν γυναίκα σπίτι...
Η αρχή μου ήταν να μην καλώ στο σπίτι μου γυναίκα, άλλα να πηγαίνω εγώ στο δικό της ή σε ουδέτερο χώρο.
Είναι πιο εύκολο να φύγεις (έστω και στα μουλωχτά) αν κάτι δεν πάει καλά από το να τη διώξεις (με συνοδεία κουβέντας).
Βέβαια δεν είμαι κι ο πιο ρομαντικός άνθρωπος στη Γη, ούτε πιστεύω σε έρωτες και τα τοιαύτα... :144:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll