www.carada.com

Reaction score
1.441
τα μεταφορικα απο οτι μου ειπαν για μια 125" 2.35:1 ειναι 350us dollars
οποτε κανε τις αναγογες...
και οι τιμες των οθονων ειναι πολυ λογικες και συμφερουσες αν λαβεις υποψην σου τη σχεση ευρο δολαριου

Reaction score
1
....αν λαβεις υποψην σου τη σχεση ευρο δολαριου
Με την ισοτιμία όπως είναι τώρα, όντως αξίζει.....

Σου είπαν αν στέλνουν με USPS η με courier;

Γιατί αν είναι με courier, αστα να πάνε με τα εκτελωνιστικά!

Reaction score
1.441
ειμαι σε επαφι μαζι τους,μολις μαθω θα ενημερωσω.
με usps δεν εχει εκτελωνιστικα?????

Reaction score
1
ειμαι σε επαφι μαζι τους,μολις μαθω θα ενημερωσω.
με usps δεν εχει εκτελωνιστικα?????
Με USPS έρχεται από ΕΛΤΑ. Αν τα ΕΛΤΑ θυμιθούν ότι πρέπει να περάσει τελωνείο, τότε και μόνο τότε θα πληρώσεις τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή το λογικό.

Με couriers, σίγουρα θα το περάσουν τελωνείο για να εισπράξουν κανένα 200ευρω παραπάνω για τον "κόπο" τους.:141:

Reaction score
1.441
εχεις υπολογισει για ενα τετοιο δεμα που θα φτανει τα 3μ και.... στο μηκος και θα κοστιζει γυρω στα 1100 δολλαρια,ποσο τελωνειο θα πληρωσει καποιος?

Reaction score
1
Πριν μερικούς μήνες έκανα έναν εκτελωνισμό για κάποιον φίλο για ένα πακέτο από Κορέα, που νομίζω ότι υπάγεται στο ίδιο καθεστώς με τις Ηνωμένες Πολιτείες, όσον αφορά τους δασμούς που μπαίνουν στο τελωνείο.

Αν θυμάμαι καλά, το χειρότερο σενάριο είναι να επιβληθεί φόρος γύρω στο 30-35% της αξίας των τιμολογίων που θα συνοδεύουν το πακέτο, αλλά νομίζω ότι έχουν και κάποιους δικούς τους πίνακες που κοιτάνε.

Πάντως αν αποφασίσεις να φέρεις την οθόνη και χρειαστείς εκτελωνισμό, μόνο μία συμβουλή έχω να σου δώσω: να πας μια μέρα που θα είσαι όσο πιο ήρεμος γίνεται και με τη καλύτερη δυνατή διάθεση, γιατί αλλιώς σε βλέπω να βουτάς κανέναν τελωνειακό από το λαιμό και μετά άντε να ξεμπερδέψεις! :111:

Reaction score
1.441
ΧΑΧΑΧΑΧ
εχω πιασει ηδη ενα τελωνιακο φιλο μου ..οποτε μαλλον θα τη γλειτωσω τι διαδικασια,,,,
απο οτι μου ειπε γυρω στο 25% επιβαρηνεται...το οποιο ελπιζω να γλιτωσω...¨)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463