Το πρώτο error code!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Άντε μεγειά μου μετά το κρέμασμα στο ταβάνι του G70 μου, και ενώ στο πάτωμα έπαιξε, περιμένοντας τον Βαγγέλη για την ρύθμιση, ήρθε το πρώτο error code!, μου λέει ότι κάποιος fan εσωτερικός δεν λειτουργεί, και έτσι μπαίνει σε stanby, ο Βαγγέλης δεν το ξέρει ακόμη σήμερα έγινε! Να δω πότε θα δω εικόνα!!!!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.140
Απάντηση: Το πρώτο error code!

Ωχ, άντε καλό κουράγιο.
Από τα χειρότερα και σπαστικότερα πράγματα είναι να στήνεις κάτι και να μην δουλεύει σωστά.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ευτυχώς που είμαι μεγάλο μαστόρι! δεν θέλω γέλια! άνοιξα λοιπόν τα δύο καπάκια, και φάτσα κάρτα οι τρεις ανεμιστήρες, οι δύο ήταν ακλόνητοι στην θέση τους αλλά ο μεσαίος πήγαινε πέρα δώθε, φαίνεται με το τουμπάρισμα έφυγε από την θέση του! τον ξεβιδώνω τον βάζω στην θέση του και βουαλά! το εργαλείο πυροβολεί ακάθεκτο!!! τώρα περιμένω τον Βαγγέλη να ρίξουμε και ένα ρύθμισμα και πιστεύω όλα να πάνε καλά!!!!

Reaction score
15.548

Καλοριζικος.....

Πως και δεν πηρες τον G90....!!!!!!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Τον έφτιαξα, έπαιξε λίγο και τον έκλεισα, όταν τον ξανά άνοιξα έβγαλε πάλι το ίδιο μήνυμα, τηλέφωνο στον Βαγγέλη και περιμένω τον τεχνικό δυστυχώς!!! Επειδή όμως Βαγγέλης είναι μόνο ένας, ο τεχνικός θα έρθει σήμερα, αυτό είναι εξυπηρέτηση, τι να πω, να μην το πω ο άνθρωπος?

Reaction score
1

Καλορίζικος κι από εμένα!

Ελπίζω το πρόβλημα να μην είναι σοβαρό. :121:

Ότι κι αν είναι, θα το αναλάβει ο γιατρός-Βάγγος!... :126:

Reaction score
1.031
Τι νούμερο λάθους βγάζει ο G70; Είναι ανάποδα ,άρα διάβασε ανάποδα το νούμερο.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Error 37, εντάξει το βρήκα, ένας ανεμιστήρας τα έπαιξε! όλα καλά, τώρα ευκαιρία αλλάζω και τους 3 με άλλους αθόρυβους!!!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Οι καινούριοι ανεμιστήρες δεν ταίριαζαν, έτσι παρήγγειλα έναν δικό του και ξεμπέρδεψα!
Το εργαλείο σεταρίστηκε στα 1080p 60hz, και έβγαλε 120' εικόνα! βέβαια για τα μάτια μου τα DVD δείχνουν αλλιώς τώρα!! όμως αυτό που με ταρακούνησε ήταν όταν έκανα σύνδεση
SDI !! άλλη εικόνα, τουλάχιστον 25% βελτίωση στην λεπτομέρεια, στα χρώματα, παντού!!!
Αυτό που δεν έλυσα ακόμα είναι γιατί ο DVDO VP30 δεν βγάζει σωστή ανάλυση στα 75hz, Ούτε στα 1080i, ούτε κάν στα 720p!
κάνει την εικόνα πολύ μικρή και δεν έρχεται μετά στην οθόνη!!! Ίσως με βοηθήσει ο Τηλέμαχος από τον Ορφέα που έχει την αντιπροσωπεία!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.460
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO