Κατι σε 50" ?

Reaction score
0
Χαιρετω τα μελη του φορουμ.

Βγαινω στην αγορα για μια 50" και θα'θελα την βοηθεια σας...

Αποσταση θεασης: 4.60m
χρηση: τηλεοπτικο σημα και dvd (τιποτα σε blue ray η games)
budget: 1700€ ισως και κανα 100ρικο παραπανω

Κλεινω προς "plasma" μιας και απ'οτι εχω διαβασει σε διαφορα νηματα εχει καλυτερη εικονα με τηλεοπτικο σημα και προς Panasonic γιατι εχω διαβασει τα καλυτερα και εντυπωστιαστει μ'αυτο που ειδα (ειδα την 50PΧ7).

Αυτο που θα'θελα να μαθω ειναι εαν το προβλημα που'χαν οι 42px70 υφισταται και στην συγκεκριμενη 50αρα (η μηπως αλλο πραγμα το 7 αλλο το 70 οπως και αλλο το 42" και αλλο 50") ?

β) μιας και ειναι στην τιμη που θετω ως οριο, να πηγαινα προς 50PZ70, που'ναι 1080p και fullhd η ειναι περιττο λογο "μεγαλης" αποστασης ?

γ) (και βασικοτερο) Μηπως εχει κανεις να προτεινει κατι αλλο?

Ευχαριστω.

Reaction score
14
Εγώ για κάποιους λόγους ...προσδιορισμένης φοβίας, δεν θα διάλεγα τίποτε από την σειρά 70 της Panasonic.

Έχουν επιδείξει απίθανα μεγάλη συχνότητα ζημιών στα panels τους.

Αντιθέτως θα προτιμούσα να χάσω μερικές ίντσες και να πάρω μια σαφώς καλύτερη τηλεόραση και επόμενο μοντέλο.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1115146

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Κατι σε 50" ?

Εγώ για κάποιους λόγους ...προσδιορισμένης φοβίας, δεν θα διάλεγα τίποτε από την σειρά 70 της Panasonic.

Έχουν επιδείξει απίθανα μεγάλη συχνότητα ζημιών στα panels τους.

Αντιθέτως θα προτιμούσα να χάσω μερικές ίντσες και να πάρω μια σαφώς καλύτερη τηλεόραση και επόμενο μοντέλο.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1115146
Ξεφεύγει από το budget του όμως... συμφωνώ όμως μαζί σου...

Reaction score
0
Απάντηση: Κατι σε 50" ?

Υπάρχει αυτή την εποχή στα €1100 ± η 50ρα plasma της sumsung 50C96. Είναι βέβαια η περσινή σειρά (γι αυτό και η χαμηλή τιμή), αλλά έχει πολύ καλή εικόνα (καλύτερη των ΡΧ7 / 70, κατά την άποψή μου) και δεν έχω διαβάσει για σοβαρά προβλήματα.

Reaction score
152
το μοντελο 70 της πανασονικ ειναι περσινο ηδη κυκλοφορει το 80.
ρωτα τον κ.Αρβανιτακη που ειναι νεοκοπος κατοχος.

Reaction score
0

Ανακεφαλαιώνοντας:

Panasonik 50 ΡΧ7, €1350±
Panasonik 50 ΡΖ70, €1700±
Sumsung 50 C96, €1200±

Panasonik 50 ΡΧ8, €1600±
LG 50 PG6000, €1500±

Οι τρεις πρώτες περσινά μοντέλα, οι δύο τελευταίες καινούρια μοντέλα.

από τα περσινά προτείνω την C96
από τα καινούργια προτείνω την ΡΧ8
και συνολικά την C96, που είναι 400 ευρώ φθηνότερη (25%) και έχει πολύ καλή εικόνα. Πιστεύω ότι η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ καλή και στην C96 και στην PX8. Δεν εκφέρω γνώμη για καλύτερη ή χειρότερη γιατί δεν έχω δει την ΡΧ8. Η τιμή της C96 είναι τόσο κάτω γιατί απλά είναι περσινό μοντέλο!

Reaction score
0
Κατ'αρχην, συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση (ο σκληρός μας άφησε χρόνους ) και σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας..

πάμε πάλι..

Είδα την C96 αλλά και την pg6000 από κοντά (δυστυχώς διαφορετικά καταστήματα) και οι δυο πολύ καλές, και οι δυο πολύ προσιτές (αρκετά κάτω απ’το budget.. τόσο μάλιστα που είπα να κάνω την υπέρβαση και να χτυπήσω και έναν προβολέα … οκ αργότερα πες.. ας βρούμε TV πρώτα)..
η ερώτηση τώρα είναι ποια και γιατί?

Ποια τα συν και τα μείων ?

Μήπως να περίμενα κάποιο καινούργιο μοντελάκι ανεβαίνοντας σε χρήμα και αφήνοντας το όνειρο των πολλών ιντσών του προβολέα?

Και πάλι ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Κατι σε 50" ?

...
Είδα την C96 αλλά και την pg6000 από κοντά (δυστυχώς διαφορετικά καταστήματα) και οι δυο πολύ καλές, και οι δυο πολύ προσιτές (αρκετά κάτω απ’το budget.. τόσο μάλιστα που είπα να κάνω την υπέρβαση και να χτυπήσω και έναν προβολέα … οκ αργότερα πες.. ας βρούμε TV πρώτα)..
η ερώτηση τώρα είναι ποια και γιατί?

Ποια τα συν και τα μείων ?

Μήπως να περίμενα κάποιο καινούργιο μοντελάκι ανεβαίνοντας σε χρήμα και αφήνοντας το όνειρο των πολλών ιντσών του προβολέα?

Και πάλι ευχαριστώ
Το καινούργιο μοντελάκι έρχεται από την sumsung και είναι νομίζω στα €1800 ±, δηλαδή + 600 ευρώ από την απερχόμενη C96.
Αν αυτό το ποσό δεν σε απασχολεί, περίμενε, όλο και κάτι παραπάνω θα έχει η καινούργια (άλλωστε €600 δεν φτάνουν για σετάκι καλού προβολέα).
Αν όμως δεν θές να το δαπανήσεις και η "απερχόμενη" σου άρεσε τότε προχώρα και κάνε και κανένα παζάρι μια που είναι απερχόμενη!

Reaction score
0

50PG6000 ...αν δεν θες να το κουράζεις άλλο...
έχω την 42'αρα ...και σου λέω ότι είνα μια χαρά...

Reaction score
0
Απάντηση: σε λίγο έρεχεται και η 50PG7000

Προτείνω να περιμένεις να έρθουν οι καινούριες

LG 50PG7000
http://uk.lge.com/products/model/detail/plasmatv_50pg7000.jhtml#

και
Samsung PS50A656T Plasma TV 50'' Full HD

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1140825

εγώ αυτό θα κάνω :116:
+1 (ειδικα για την LG αν ειναι αρκετα φθηνοτερη απο την Samy).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.922
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv