Χαιρετω τα μελη του φορουμ.
Βγαινω στην αγορα για μια 50" και θα'θελα την βοηθεια σας...
Αποσταση θεασης: 4.60m
χρηση: τηλεοπτικο σημα και dvd (τιποτα σε blue ray η games)
budget: 1700€ ισως και κανα 100ρικο παραπανω
Κλεινω προς "plasma" μιας και απ'οτι εχω διαβασει σε διαφορα νηματα εχει καλυτερη εικονα με τηλεοπτικο σημα και προς Panasonic γιατι εχω διαβασει τα καλυτερα και εντυπωστιαστει μ'αυτο που ειδα (ειδα την 50PΧ7).
Αυτο που θα'θελα να μαθω ειναι εαν το προβλημα που'χαν οι 42px70 υφισταται και στην συγκεκριμενη 50αρα (η μηπως αλλο πραγμα το 7 αλλο το 70 οπως και αλλο το 42" και αλλο 50") ?
β) μιας και ειναι στην τιμη που θετω ως οριο, να πηγαινα προς 50PZ70, που'ναι 1080p και fullhd η ειναι περιττο λογο "μεγαλης" αποστασης ?
γ) (και βασικοτερο) Μηπως εχει κανεις να προτεινει κατι αλλο?
Ευχαριστω.
Βγαινω στην αγορα για μια 50" και θα'θελα την βοηθεια σας...
Αποσταση θεασης: 4.60m
χρηση: τηλεοπτικο σημα και dvd (τιποτα σε blue ray η games)
budget: 1700€ ισως και κανα 100ρικο παραπανω
Κλεινω προς "plasma" μιας και απ'οτι εχω διαβασει σε διαφορα νηματα εχει καλυτερη εικονα με τηλεοπτικο σημα και προς Panasonic γιατι εχω διαβασει τα καλυτερα και εντυπωστιαστει μ'αυτο που ειδα (ειδα την 50PΧ7).
Αυτο που θα'θελα να μαθω ειναι εαν το προβλημα που'χαν οι 42px70 υφισταται και στην συγκεκριμενη 50αρα (η μηπως αλλο πραγμα το 7 αλλο το 70 οπως και αλλο το 42" και αλλο 50") ?
β) μιας και ειναι στην τιμη που θετω ως οριο, να πηγαινα προς 50PZ70, που'ναι 1080p και fullhd η ειναι περιττο λογο "μεγαλης" αποστασης ?
γ) (και βασικοτερο) Μηπως εχει κανεις να προτεινει κατι αλλο?
Ευχαριστω.