ISTAR-POPCORN-TVΙX 7000 η HTPC ??? ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

Reaction score
0
Οτι λέει και ο τίτλος .
Ποιός πιστεύετε οτι βγαίνει νικητής απο αυτή την σύγκριση??

Reaction score
173
Απάντηση: ISTAR-POPCORN-TVΙX 7000 η HTPC ??? ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

Αναλογα Λευτερη τι θελεις να κανεις.

Το popcorn το εχω στα χερια μου για τεστ.Ειναι τιμιο με τα πλυν και τα συν το.

Το HTPC ειναι αλλα κολπα αλλα με το κοστος αυτο αγοραζεις 120 κιλα ποπκορν:137:

Το istar λενε οτι ειναι καλο (θα το εχουμε απο βδομαδα)

Το TVΙX 7000 δεν το ξερω ακομη...

Reaction score
0

Εχω πάρει απόφαση για το tvix 7000.
Eλπίζω να μην το μετανιώσω , μου αρκεί να πάιζει τα υπάρχον φορματ και να μην έχω πρόβλημα με τους υποτίτλους

Reaction score
77

Για να δούμε και κανένα συγκριτικό.
Είμαι σε αναμονή...

Reaction score
0
Επειδή έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση για popcorn και για tvix 5100-6500-7000 κλπ, θα ήθελα να μου λύσει κάποιος μια αποροία.
Εδώ και λίγο καιρό είμαι κάτοχος ενός Popcorn το οποίο δουλεύει πολυ καλά, και μου κόστισε 145 ευρώ,και αφού απο οτι έχω διαβασει έχουν όλα αυτα τον ιδιο επεξεργαστή(sigma),πως δικαιολογείται η μεγάλη διαφορά στην τιμή????????????????
Ειδικά στο tvix 7000 (462euro)????????????
Οσοι τελοσπάντων έχουν αυτα τα μοντέλα της tvix είναι ευχαριστημένοι ,υπαρχει όντως λόγος να πάρει κανεις τέτοιο μηχάνημα,αξίζουν τα περισσότερα χρήματα που θα έδινε κάποιος για αυτα?

Reaction score
173

Μα δεν ειναι θεμα μονο επεξεργαστη.
Εγω πχ. που εχω το mediabox 200(που εχει πανω απο 500 ευρω) και ειχα και το popcorn διπλα διπλα κατασκευαστικα δεν ειχε καμια σχεση το ενα με το αλλο.Το mediabox 200 ηταν σκαλες ανωτερο.
Στο πισω μερος του ηταν και η μεγαλη διαφορα.

Οτι πληρωνεις παιρνεις:126:

Reaction score
0
Δηλαδή η ποιότητα των επαφών στο πίσω μέρος είναι αυτό που κάνει τη διαφορά ?
Η ποιότητα εικόνας/ήχου έχει κάποια διαφορά ?

Αν το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο δεν βρίσκω κάποιο λόγο να έχω καλύτερης ποιότητας επαφών και να έχω δώσει τόσα χρήματα παραπάνω (280 euro).

Το ότι πληρώνεις παίρνεις δεν ισχύει πάντα στα ηλεκτρονικά.

Reaction score
0
Εχω το popcorn και ειμαι ξετρελαμένος. Μεχρι και ενισχυτές και woofer αγόρασα εξαιτίας του. Θα ήθελα να ήξερα τι παραπάνω προσφέρουν τα άλλα media streamers.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: ISTAR-POPCORN-TVΙX 7000 η HTPC ??? ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

Εχω το popcorn και ειμαι ξετρελαμένος. Μεχρι και ενισχυτές και woofer αγόρασα εξαιτίας του. Θα ήθελα να ήξερα τι παραπάνω προσφέρουν τα άλλα media streamers.
Μα αν δεν αγοραζες ενυσχητη πως θα ακουγες το dts της ματροσκας;

Να λοιπον κατι που κανουν τα αλλα και δεν κανει αυτο:126:

Reaction score
0
Υπάρχουν αρκετές λύσεις...
1. Κάνεις το DTS -> AC3
2. Στέλνεις τον ήχο σε κάποιο παλίο dvd player που έχει coaxial in (τύχαινε να έχω ένα). H βρίσκεις κάπoiο φτηνό DTS decoder.
3. Ερμ, αποφεύγεις ταινίες που είναι DTS. Εξάλου δεν είχα σκοπό στην αρχή να ακούω dts, αλλά μετά γλυκάθηκα.
4. H καλυτερη λύση (ήταν η δεύτερη επιλογή μου) ήταν να αγοράσω τα ηχεία της logitech z-5500 που κάνουν decoding.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: ISTAR-POPCORN-TVΙX 7000 η HTPC ??? ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

Το popcorn το εχω στα χερια μου για τεστ.Ειναι τιμιο με τα πλυν και τα συν το.

Το istar λενε οτι ειναι καλο (θα το εχουμε απο βδομαδα)

Το TVΙX 7000 δεν το ξερω ακομη...
Φάνηηηηη... έχεις άποψη για το istar vs popcorn ή ακόμα έρχεται; :142:

Reaction score
173

Περασε καιρος απο τοτε που το ειδα.Απλα δεν εγραψα αποψη γιατι μου ειπαν οτι θα γινει μια κοντρουλα.

Αν διαλεγα ενα απο τα δυο αυτο θα ηταν το popcorn λογω τιμης.

Reaction score
164
Α, σε ευχαριστώ.
Το μόνο θέμα ανησυχίας με το Popcorn είναι η έλλειψη hdmi 1.3. Και αυτό, όχι γιατί θα μου λείψει από τις ματρόσκες το HD Audio, αλλά επειδή φοβάμαι ότι στο άμεσο μέλλον όλο και περισσότερες θα έχουν τέτοιο ήχο. Και αν, απλά, ο ήχος "υποβιβάζεται", έχει καλώς, Αν όμως δεν παίζει καθόλου, τότε έχουμε θέμα... :133:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ISTAR-POPCORN-TVΙX 7000 η HTPC ??? ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

Φάνηηηηη... έχεις άποψη για το istar vs popcorn ή ακόμα έρχεται; :142:
Το popcorn δεν το εχω δει αλλα μπορω να σου πω για το istar
μιας και το εχω.
Συγριτικα το istar υπερτερει στις εξοδους
ομως το popcorn εχει καλυτερο support στα firmware updates.
(Του istar ειναι τα ζωα μας αργα )
Θα προτεινα να ριχνες ενα βλεφαρο (και 2 και 3 ) ΕΔΩ
για να δεις διαφορες ,bugs, support ,και τα λι μπαν και τα λι μπαν
για τις 2 συσκευες και τα ...λεμε παλι. :615:

Reaction score
0

Εδώ και λίγο καιρό έχω παραλάβει και λειτουργώ το Media player Dvico Tvix 6600n που μαζί με την PVR 441 κάρτα τηλεόρασης ονομάζεται 6640n. Αν και αρχικά είχα μικρο-προβλήματα όπως όταν έβαζα να παίζει κάτι απο το youtube το μηχάνημα έκανε restart. Αλλά μετά απο την εγκατάσταση του νεου firmware όλα τα προβλήματα λυθήκανε. Το μόνο πρόβλημα που απο βιασύνη μου δεν έδωσα σημασία είναι ότι η κάρτα τηλεόρασης είναι dvb. Δηλαδή αναγνωρίζει μόνο ψηφιακά κανάλια όπως της Digea. Καθότι στην Κρήτη που μένω δεν έχει έρθει ακόμα η ψηφιακή τηλεόραση, είμαι στην αναμονή. Κατά τα άλλα το μηχάνημα είναι ΑΨΟΓΟ!!! Και παίζει τα πάντα και δεν κολλάει πουθενά ακόμα και όταν κάνω forward X32. Eπίσης έχει πολλές ευκολίες που ακόμα ανακαλύπτω!! Όπως συγχρονισμός υποτίτλων κλπ. Ήταν πολλοί οι λόγοι που επέλεξα το συγκεκριμένο Media player. Αρχικά μου άρεσε οπτικά, τα παίζει πραγματικά όλα, και "Όταν" αποκτήσουμε στην περιοχή μου Mpeg4 σήμα η κάρτα DVB που διαθέτει μπορεί να γράψει απο την τηλεόραση 2 κανάλια συγχρόνος. Το παλιό θέμα των Ελληνικών υπότιτλων λύθηκε εύκολα με μια απλή εγκατάσταση μιας ελληνικής γραμματοσειράς. Η τιμή είναι λίγο τσουχτερή στα 250 ευρώ αλλά κάνει όλα αυτά που ζητούσα απο ένα media player και πολλά ακόμα.Το αγόρασα 250 + 90 την κάρτα τηλεόρασης απο την Γερμανία. Το site είναι το εξής http://www.hd-mediaplayer.de/ Το site έχει πάρα πολλές φωτογραφίες και πλήρη ανάλυση του media player και στα Αγγλικά. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Reaction score
0

Το tvix 7000 έχει δυνατότητα streaming από shoutcast? Και τι ποιότητα είναι ο ήχος που βγάζει γενικά?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas