Wipeout HD

Reaction score
62
Απο τα παιχνίδια που περιμένω πως και πως. Όποιος έχει κατεβάσει το βίντεο απο το PSstore, σίγουρα έχει εντυπωσιαστεί!! Το παιχνίδι α υποστηρίζει 1080p ανάλυση, 60fps και θα εκμεταλλεύεται το sixaxis σε κάποια σημεία. Ετοιμαστείτε για τρελλά γραφικά και ταχύτητες!!!

Attachments

Reaction score
0
Διάβαζα για πρίν το τέλος του χρόνου. Επομένως κοντά στα χριστούγεννα το κόβω...
Εγώ για Q2 είχα διαβάσει, μπορεί να βγει και νωρίτερα.

Reaction score
0
Ειναι πραγματικα εκπληκτικα τα γραφικα του. Εκεινο που με παραξενεψε και δεν μου πολυαρεσε ειναι που αναφερει για οκτω πιστες. Δεν καταλαβα εγω καλα? Νομιζω γραφει καθαρα total 8 tracks. Ειναι δυνατο??

Reaction score
0
Ειναι πραγματικα εκπληκτικα τα γραφικα του. Εκεινο που με παραξενεψε και δεν μου πολυαρεσε ειναι που αναφερει για οκτω πιστες. Δεν καταλαβα εγω καλα? Νομιζω γραφει καθαρα total 8 tracks. Ειναι δυνατο??
Θα το βγάλουν σε μορφή download μόνο και η τιμή του θα είναι χαμηλότερη από ενός πλήρους παιχνιδιού. Κρίνοντας από το Warhawk και το GT5P μπορούμε να υπολογίζουμε γύρω στα 30-40€.
Στη συνέχεια είναι βέβαιο ότι θα βγάλουν και άλλες πίστες στο store επί πληρωμή, όπως έγινε με το Motorstorm - που για να μην ξεχνιόμαστε είχε και εκείνο μόλις 8 πίστες στο BD και κόστιζε 60€ :445:

Reaction score
0
Αραγε θα συνεχισει ο κοσμος να αγοραζει απο το PS Store μετα το προχθεσινο ρεζιλικι, που τους πηρανε στοιχεια πιστωτικων καρτων ?? :107:

Reaction score
62
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το παιχνίδια θα περιλαμβάνει συνολικά 8 tracks. 6 απο το Wipeout Pure και 2 απο το wipeout Pulse. Ενώ οι διαδρομές έχουν παραμείνει ίδιες, έχουν προστεθεί πολλά και εντυπωσιακά οπτικά εφέ, πράγμα λογικό, εφόσον το ps3 έχει τη δύναμη για κάτι τέτοιο. Το παιχνίδι υποστηρίζει 1080p και 60fps. Θα υποστηρίζει και το sixaxis εναλλακτικά για στροφές, αλλά απ' ό,τι διάβαζα, δεν βολεύει και ιδιαίτερα, επομένως οι περισσότεροι θα επιλέξουν να το απενεργοποιήσουν. Όσον αφορά τον ήχο, θα περιλαμβάνει παλιά και γνώριμα μουσικά κομμάτια απο τις παλιότερες σειρές, καθώς και νέα. Φυσικά θα υπάρχει υποστηριξη online!!

Reaction score
0
Το περιμένω πως και πως.. Είναι σίγουρο ότι θα βγει σε download μόνο; Γιατί κάπου, θυμάμαι, είδα ότι θα είναι BD.

Reaction score
0
Αραγε θα συνεχισει ο κοσμος να αγοραζει απο το PS Store μετα το προχθεσινο ρεζιλικι, που τους πηρανε στοιχεια πιστωτικων καρτων ?? :107:
Τι έγινε;; Έχω αγοράσει και εγώ από εκεί.

Reaction score
0
Πριν δυο τρεις εβδομαδες καποιοι καταφεραν να υποκλεψουν στοιχεια πιστωτικων καρτων χρηστων του PSN. Η sony το ανακοινωσε και συμβουλευει να την ελεγξει ο κοσμος αυτην την πιθανοτητα με καποιο τροπο που δεν θυμαμαι καλα ομως, νομιζω αν μπορεις να ξαναμπεις κανονικα στο PSN. Εκει στο information board δεν εχει μια ειδηση που ξεκινα με " attention to all psn users...." ?

Reaction score
4
Wipeout HD delayed due to technical issue

Αργει ακομη και δεν ξερουν για ποσο....

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Wipeout HD

Το περιμένω πως και πως.. Είναι σίγουρο ότι θα βγει σε download μόνο; Γιατί κάπου, θυμάμαι, είδα ότι θα είναι BD.

Wipeout HD delayed due to technical issue

Αργει ακομη και δεν ξερουν για ποσο....

Κώστα, αν έχεις νέο για κυκλοφορία του WipeOut ενημέρωσέ με (πμ, sms, σήματα καπνού κλπ :139:)
Πρέπει να το αγοράσω.....
Ο Δημήτρης από πάνω σου (amiga115) θέλει να λιώσει άλλη μια οπτική ίνα στο PS3 και πρέπει να τον βοηθήσω!! :138: :126:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Wipeout HD

Κώστα, αν έχεις νέο για κυκλοφορία του WipeOut ενημέρωσέ με (πμ, sms, σήματα καπνού κλπ :139:)
Πρέπει να το αγοράσω.....
Ο Δημήτρης από πάνω σου (amiga115) θέλει να λιώσει άλλη μια οπτική ίνα στο PS3 και πρέπει να τον βοηθήσω!! :138: :126:
Συντομα θα ξερουμε γιατι θα το ανακοινωσουν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.338
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades