Η τηλεόρασή μου πέθανε!

Reaction score
4.383
Εκεί, λοιπόν, που βλέπαμε...μαυρίζει η οθόνη και φαίνεται στο μέσον της μια οριζόντια γραμμή χρωματιστή. Με μερικά κοπανήματα επανερχόταν. :138:

Μετά από λίγες μέρες η εικόνα εξαφανίστηκε πλήρως και κάναμε μαθήματα listening...μετά από λίγες μέρες δεν την ξανανοίξαμε.

Καμιά ιδέα;

Από κει και πέρα κάποια πρόταση για αγορά. Το budget δεν (θέλω να) είναι υψηλό και ο χώρος είναι τέτοιος (πολύ μικρή απόσταση απ'τον καναπέ και έπιπλο τηλεόρασης -δίπλα στην μπαλκονόπορτα- που δεν επιτρέπει να υπάρχει η τηλεόραση "απλά" πάνω του διότι θα φάει σκούντημα σίγουρα και θα την χάσουμε :141:. Να τρυπηθεί ο τοίχος και να μπει βάση...δεν ξέρω πως θα ακουστεί στους άλλους...:121::125:

Reaction score
14
CRT ηταν η μακαρίτισα...

Αρα πάς για LCD/TFT/PLASMA???

Μέτρα διαστάσεις όπως μέγιστο πλάτος ώστε να δούμε τι χωράει στο χώρο που κάθεται η μακαρίτισσα, καθως και την απόσταση θέασης σε μέτρα ή εστω στο περιπου.

Επίσης το μπάτζετ θα εξαρτηθεί απο την διαγώνιο που θα σου επιτρεπει να πάρεις.

Reaction score
1.213
Στοιχεια :

1.Δεν ξερουμε απακριβως το budget

2.Δεν ξερουμε τι ειδους τηλεοραση ειχε και τι θελει να παρει .

3.Δεν θελουμε σκουντηματα (στη τηλεοραση...)

Χμμ.........:431:

Reaction score
1.213
CRT ηταν η μακαρίτισα...

Αρα πάς για LCD/TFT/PLASMA???

Μέτρα διαστάσεις όπως μέγιστο πλάτος ώστε να δούμε τι χωράει στο χώρο που κάθεται η μακαρίτισσα, καθως και την απόσταση θέασης σε μέτρα ή εστω στο περιπου.

Επίσης το μπάτζετ θα εξαρτηθεί απο την διαγώνιο που θα σου επιτρεπει να πάρεις.

Με προλαβες ρε dream αμαν !! :138:

Reaction score
14
Στο fnac έχει μια plasma 42" lg 689 ευρώ και όπως παίζει μου φάνηκε μια χαρά...Βέβαια μάλλον μεγάλη είναι για τον χώρο σου αλλά πάλι είναι καλή η τιμή της για αυτά που προσφέρει...

Reaction score
4.383
Στο fnac έχει μια plasma 42" lg 689 ευρώ και όπως παίζει μου φάνηκε μια χαρά...Βέβαια μάλλον μεγάλη είναι για τον χώρο σου αλλά πάλι είναι καλή η τιμή της για αυτά που προσφέρει...

Κάτι άλλο εκτός από LG; Δεν μου έκατσε καλά αυτή η μάρκα ποτέ...κακώς ίσως αλλά...

Πολύ ενδιαφέρουσα η Panasonic...η SONY αποκλείεται...; :116:

Reaction score
164
Εγώ θα σου έλεγα, μιας και χάλασε η τηλεόραση, ευκαιρία να κάνεις κανένα παιδί! :142:

Plasma και από εμένα. Με μια 37ρα νομίζω ότι θα είσαι μια χαρά!

Reaction score
4.383
Εγώ θα σου έλεγα, μιας και χάλασε η τηλεόραση, ευκαιρία να κάνεις κανένα παιδί! :142:

Απ'ό,τι βλέπω τον τελευταίο καιρό, μάλλον, πολλών η τηλεόραση χάλασε :138:

Reaction score
20.859
Απάντηση: Re: Η τηλεόρασή μου πέθανε!

Όντως! (ή ήθελαν και να χαλάσει :126: ).

Στα 650€ πάρε την panasonic 37PX8E που αναφέρθηκε ήδη!

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Η τηλεόρασή μου πέθανε!

Ή μπορεί να μη γουστάρανε τα προγράμματα των καναλιών. Επίσης, αν υπολογίσεις τις ημερομηνίες, το "μοιραίο" ετελέσθη το χειμώνα, οπότε, με το κρύο, που να τρέχεις για πσάρεμα! :142:

Μένει να πεις διαθέσιμο ποσό, χρήση της τηλεόρασης (π.χ κυρίως θέαση τηλεοπτικού προγράμματος) και απόσταση θέασης. Τα υπόλοιπα θα βγούνε αυτόματα. :107:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv