Lan και PS3

Reaction score
173
Αυτες τις μερες εχω την τιμη να φιλοξενω ενα ps3 καποιου φιλου του γιου μου που ειναι σε διακοπες.Επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου με την κονσολα θελω να ρωτησω το εξης.

Βαζω την κονσολα στο τοπικο δυκτιο μου και θελω να δω ενα δισκο που ειναι σε κοινη χρηση.Δεν τα εχω καταφερει προς το παρον.Ενω ψαχνει μου λεει οτι δεν βρησκει κατι.
Για πειτε...

Reaction score
4
Αυτες τις μερες εχω την τιμη να φιλοξενω ενα ps3 καποιου φιλου του γιου μου που ειναι σε διακοπες.Επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου με την κονσολα θελω να ρωτησω το εξης.

Βαζω την κονσολα στο τοπικο δυκτιο μου και θελω να δω ενα δισκο που ειναι σε κοινη χρηση.Δεν τα εχω καταφερει προς το παρον.Ενω ψαχνει μου λεει οτι δεν βρησκει κατι.
Για πειτε...
Πες οτι τα ειδες τα αρχεια του δισκου.
Τι θελεις να κανεις ακριβως ?

Reaction score
164
Χωρίς media share (πχ Windows Player 11, Tversity κτλ) δεν νομίζω ότι μπορείς να δεις δικτυακό δίσκο...

Reaction score
4
Υπαρχει και το Ps3Portal που ειναι ενα προγραμμα για δικτυωση του ps3 με το pc αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε.
Googlare το και θα βρεις πολλες πληροφοριες.

Reaction score
173
Απάντηση: Lan και PS3

Ολα μου τα ειπε ''Ο'' συντονιστης της κατηγοριας τηλεφωνικα.

Ευχαριστω δεν θα παρω:142: σε αυτον τον τομεα.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Lan και PS3

Παρέχω υπηρεσίες ποιότητας και άμεσες :138:

Reaction score
0

Το Tversity δουλεύει συμπαθητικά πάντως.

Reaction score
49

Συγχαρητήρια Γιάννη!!
Πολύ καλή δουλειά. :107:

Οι συντονιστές καλό θα ήταν να το κάνουν sticky

Reaction score
4
ΟΔΗΓΟΣ - Linux PS3 και Windows (Δείτε μήπως χρησιμέψει)
Με αφορμή το thread σχατικά με το Linux στο PS3....
έγραψα (σε άλλο forum) έναν οδηγό στα ελληνικά σχετικά με τη "μετά την εγκατάσταση" αξιοποίηση του Linux στο δίκτυο.
Δηλ. οκ, βάλαμε Linux, τώρα τι κανουμε με το δίκτυό μας, που έχει υπολογιστές με Winows? (Εμένα μάλιστα έχει και Windows 2000 Server σαν Domain Controler).
Σας πληροφορώ ότι το PS3 παίζει μουσική απ' τον Windows server (σε flac format) μέσω δικτύου, απροβλημάτιστα!
Τον δημοσιεύω κι εδώ κι ελπίζω να φανεί χρήσιμος σε αρκετούς. Δυστυχώς το forum δεν επιτρέπει αρχεία 1.5 Mb, οπότε μπορείτε να το πάρετε από εδώ.

http://ya-home.ath.cx/files/PS3_YDL6_Client_Windows.pdf
:607: :607: :607:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Παιδες, ως πανασχετος με το PS3 (απλα γιατι δεν με ενδιαφερουν τα παιγνιδια) μια ερωτηση εντος θεματος: Μπορεις μεσω ενσυρματου δικτυου να τραβηξεις αρχεια εικονας και ηχου απο το πισι σου και να τα παιξεις ΣΩΣΤΑ σε προβολικο ή ηχητικο μεσο; Δηλ πχ εχω (ΘΑ...) εχω μια συλλογη ταινιων στο σκληρο, μπορω να επιλεξω μεσω μενου ποια θα παιξω; Και: δεχεται εξωτερικο σκληρο (εκει θα ειναι τα αρχεια) και με τι συνδεση (ελπιζω οχι μονο usb). Απο οτι πηρε το ματι μου καπου ιντερνετ ραδιο δεν παιζει - ναι; (κριμα!)
Κι αν αναρωτιεστε γιατι δεν ψαχνω σε αλλα "μερη", εεεε χμμμ, αφου εχουμε εσας!

Reaction score
0

Παιδες, ως πανασχετος με το PS3 (απλα γιατι δεν με ενδιαφερουν τα παιγνιδια) μια ερωτηση εντος θεματος: Μπορεις μεσω ενσυρματου δικτυου να τραβηξεις αρχεια εικονας και ηχου απο το πισι σου και να τα παιξεις ΣΩΣΤΑ σε προβολικο ή ηχητικο μεσο; Δηλ πχ εχω (ΘΑ...) εχω μια συλλογη ταινιων στο σκληρο, μπορω να επιλεξω μεσω μενου ποια θα παιξω; Και: δεχεται εξωτερικο σκληρο (εκει θα ειναι τα αρχεια) και με τι συνδεση (ελπιζω οχι μονο usb). Απο οτι πηρε το ματι μου καπου ιντερνετ ραδιο δεν παιζει - ναι; (κριμα!)
Κι αν αναρωτιεστε γιατι δεν ψαχνω σε αλλα "μερη", εεεε χμμμ, αφου εχουμε εσας!
Μιλάς για ps3 με το δικό του OS ?

Reaction score
4
Mε εξωτερικο δισκο μπορεις να εχεις και φωτος και μουσικη και ταινιες αλλα δυστυχως χωρις υποτιτλους και οχι μεγαλυτερα αρχεια απο 4 gb.
Αν θες να προσπερασεις αυτους τους περιορισμους τοτε μπορεις να χρησιμοποιησεις το tversity ενα προγραμματακι που μπαινει στο pc σου και κανει streaming τα παντα στο ps3.

Εδω ενας μινι οδηγος.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=43046&highlight=tversity

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Lan και PS3

Μιλάς για ps3 με το δικό του OS ?
Με...οτι ναναι! Αρκει να δουλευει:107:

pseiras ταινιες απο "κανονικα":126: dvd και οχι mkv κλπ

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Lan και PS3

Με...οτι ναναι! Αρκει να δουλευει:107:

pseiras ταινιες απο "κανονικα":126: dvd και οχι mkv κλπ
Μια χαρα τα παιζει ολα και μονο του. :615:

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Lan και PS3

Mε εξωτερικο δισκο μπορεις να εχεις και φωτος και μουσικη και ταινιες αλλα δυστυχως χωρις υποτιτλους και οχι μεγαλυτερα αρχεια απο 4 gb.

Κωστάκη μέσω εξωτερικού σκληρού (σε FAT32) μπορείς να δεις και .avi (& .divx & .xvid) με υπότιτλους (μέσω του πολύ απλού Avisub21 ή AVIaddXSubs) αλλά και υλικό HD σπασμένο σε αρχεία των 4GB (πχ .mkv) που φροντίζει να μετατρέψει στα κατάλληλα αρχεία για PS3 (.vob) το προγραμματάκι mkv2vob. Και τα HD βεβαίως με υπότιτλους!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Lan και PS3

Κωστάκη μέσω εξωτερικού σκληρού (σε FAT32) μπορείς να δεις και .avi (& .divx & .xvid) με υπότιτλους (μέσω του πολύ απλού Avisub21 ή AVIaddXSubs) αλλά και υλικό HD σπασμένο σε αρχεία των 4GB (πχ .mkv) που φροντίζει να μετατρέψει στα κατάλληλα αρχεία για PS3 (.vob) το προγραμματάκι mkv2vob. Και τα HD βεβαίως με υπότιτλους!!
Kι αυτα τα ξερεις; αμαν βρε Γιαννη. Απορω ποτε προλαβες να κανεις την κορακλαΜεσα στην Αlfa; Βρε συ, μεγαλωσε και σε ...(ανα)γνωριζει;

Βοηθειααα! δεν μου βγαινουν οι φατσες και θα δημιουργηθει καμια...παραξηγα! Υπαρχει λυσις;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas