ΚΡΑΣΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ FIREFOX

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Και ξαφνικα ο Firefox 3.0 κρασσαρει ξαφνικα και χωρις λογο, συμφωνα και με το DFP των Vista. Μπας και ξερετε κανενα γιατρικο;

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.917

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: ΚΡΑΣΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ FIREFOX

Τωρα δουλευει, αλλα επεφτε οταν εβαζα αναζητηση στον γκουγκλη. Με την ιδια αναζητηση ειναι ΟΚ. Περιεργο ασφαλως

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: ΚΡΑΣΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ FIREFOX

Τωρα δουλευει, αλλα επεφτε οταν εβαζα αναζητηση στον γκουγκλη. Με την ιδια αναζητηση ειναι ΟΚ. Περιεργο ασφαλως
Εδώ και 4-5 μέρες, έχω ακούσει και από άλλα 2 άτομα ότι τους κολλάει ο browser κατά την αναζήτηση στο google. Στη μία περίπτωση μάλιστα, δεν πρόκειται για το Firefox, αλλά για τον ΙΕ. Όντως περίεργο.

Reaction score
2
τι είναι το DFP των vista??
περιέργως, το ίδιο κάνει και σε μένα ο Firefox τον τελευταίο μήνα, μετά από κάποια ώρα κολλάει και θέλει restart ο υπολογιστής σε σημέιο να νομίζω μήπως φταίει κάποια μνήμη ή κάποιο core του επεξεργαστή (Q6600)...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Re: ΚΡΑΣΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ FIREFOX

τι είναι το DFP των vista??
περιέργως, το ίδιο κάνει και σε μένα ο Firefox τον τελευταίο μήνα, μετά από κάποια ώρα κολλάει και θέλει restart ο υπολογιστής σε σημέιο να νομίζω μήπως φταίει κάποια μνήμη ή κάποιο core του επεξεργαστή (Q6600)...
DEF ειναι - σορι λαθος- στα W. Vista που επεμβαινει για επιδιορθωση οταν σε ενα προγραμμα κατι δεν παει καλα. Αυτο με τον F. συμβαινει στην εκδοση 3,0

Reaction score
2
σορρυ αλλά ούτε DEF βρίσκω στο google....
διάβαζα ότι κάποια προβλήματα του δημιουργεί το immunize του spybot s&d ή και κάποια sites με javascripts...
τεσπά μάλλον θα του κάνω ένα clean install, αλλιως θα ξαναγυρίσω στον Firefox 2...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.362
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel