Πως παει το θεμα με τα πετρελαιοκινητα αυτοκινητα

Reaction score
264
Απάντηση: Πως παει το θεμα με τα πετρελαιοκινητα αυτοκινητα

Λενε οτι οι ξενοι που μπαινουν στην εθνικη Πατρα-Αθηνα, αρνουνται να πληρωσουν διοδια γιατι δεν καλυπτει τις ασφαλεις συνθηκες κυκλοφοριας, συμφωνα με τις απαιτησεις της Ε.Ε. Μηπως ξερει κανεις τη σχετικη διαταξη-οδηγια της Ε.Ε.; Οχι τιποτα αλο αλλα θελω να κανω θεμα για τη διαδρομη διοδιων απο Τεμπη εως Λεπτοκαρυα που ο δρομος ειναι σκοτωστρα. Αν θες να πας απο Λαρισα - Λεπτοκαρυα- Λαρισα κλπ πληρωνεις 2Χ1,30 + 2Χ2,20= 7,00€ για μια επικινδυνη διαδρομη 40 περ. χλμ!!! Βεβαια, θα μου πειτε μετα τα διοδια Λεπτοκαρυα ειναι η νεα Ε.Ο. - ενταξει, ας βαλουν διοδια εκει μονο. Στο κομματι Τεμπη- Λεπτοκαρυα τι πληρωνουμε; τον δρομο του '60 με τα χαλια του και τα μποτιλιαρισματα των 2 ωρων;
Λοιπον, ξερει κανεις;
Ενας φιλος μου εδωσε το αυτοκινητο του σε καποιον για 2 μερες.Εκεινος περασε απο τα ΤΕΟΠΑΣ,χωρις να το παρει πρεφα φυσικα και σε 2 μηνες το φιλαρακι μου παρελαβε ενα χαρτακι με 2 φωτογραφιες του αυτοκινητου του οπου φαινοτανε πεντακαθαρα ο αριθμος κυκλοφοριας και μια μικρη παραγραφο που εγραφε να πληρωσει 40 ευρω ετνος 20 ημερων

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Πως παει το θεμα με τα πετρελαιοκινητα αυτοκινητα

Ενας φιλος μου εδωσε το αυτοκινητο του σε καποιον για 2 μερες.Εκεινος περασε απο τα ΤΕΟΠΑΣ,χωρις να το παρει πρεφα φυσικα και σε 2 μηνες το φιλαρακι μου παρελαβε ενα χαρτακι με 2 φωτογραφιες του αυτοκινητου του οπου φαινοτανε πεντακαθαρα ο αριθμος κυκλοφοριας και μια μικρη παραγραφο που εγραφε να πληρωσει 40 ευρω ετνος 20 ημερων
Αυτα ειναι για τους ντοπιους τα κορόιδα. Στους ξενους στελνουν;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962