xbox360 +connection

Reaction score
1
πολυ καλησπερα σας παιδες!θα εκτιμουσα οποιος μπορει να δωσει καμια λυση για τα ερωτηματα μου
εχω tv lcd lg 32
xbox 360
kai simera agorasa home cinema samsung z315
καλωδια 1 hdmi , 1 xbox component
λοιπον για να παιξει η κοσνολα πολυκαναλο πειτε μου αν ειναι σωστο αυτο που καταλαβα
TV - XBOX360 (HDMI)
XBOX360-AV(OPTICAL) KAI STA 2?(OPTICAL SE OPTICAL?)
TV - AV (2PLO RCA)

αν αυτα ειναι σωστα μετα τι κανω?ανοιγω την τηλεοραση στο hdmi για να δω εικονα xbox
και στον ενισχυτη τι παταω για να ακουσω πλεον πολυκαναλο?το aux?η λεω βλακειες?

Reaction score
26
Απάντηση: xbox360 +connection

Δεν σου έφταναν αυτά που σου είπα στο τηλέφωνο;
τς τς τς η σημερινή νεολαία εντελώς δυσπιστη.
Κέρνα καφέ -όχι χειροποίητο- και θα στο φτιάξω.
(btw HDMI από Xbox-TV και άλλο ένα TV-AV γιατί δεν θέλεις είπαμε?)

Πάντως τα παιδιά εδώ θα σε βοηθήσουν και ίσως γλυτώσεις το κέρασμα...

Reaction score
150
Με το HDMI δεν χρειάζεσαι άλλα καλώδια. Από XBOX με HDMI στο HDMI IN του AV και από το HDMI OUT του AV ----> HDMI Καλώδιο στην TV.

Αυτά αν έχει HDMI IN & OUT το Home Cinema. Αν όχι XBOX --HDMI --TV και XBOX optical out στο optical in του AV. Αν δεν έχει και optical ανοιγεις το παράθυρο και πετάς τον AV.

Reaction score
4
Το 360 απο οτι ξερω θελει εξτρα καλωδιο της MS για να βγαλει ταυτοχρονα οπτικη με οποιαδηποτε αλλη συνδεση.

Reaction score
1
to AV εχει ενα hdmi kai 1 optical
δεν ειμαι σιγουρος για το αν εχει η κονσολα δικο της optical η πρεπει να παει μεσω του component kalwdioy(πανω στο component in tou xbox καλωδιου εχει θυρα για το οπτικο σιγουρα)
τι κανω στη τελευταια περιπτωση?

Reaction score
290
to AV εχει ενα hdmi kai 1 optical
δεν ειμαι σιγουρος για το αν εχει η κονσολα δικο της optical η πρεπει να παει μεσω του component kalwdioy(πανω στο component in tou xbox καλωδιου εχει θυρα για το οπτικο σιγουρα)
τι κανω στη τελευταια περιπτωση?

Έχεο δίκιο ο sayian παίδες. Kι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο ηχοσύστημα και αναγκάζομαι να αλλάζω τα components του Nova και να βάζω του XBOX για να παίζω και με ήχο. Το ΧΒΟΧ απ ότι είδα δεν έχει optical υποδοχή αλλα έχω πάρει αυτό http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00218 με το οποίο έχω μεν εικόνα, έχει υποδοχή για optical αλλά πήρα optical cable , το συνδεώ με τον ΑV μου και πάλι δεν βγάζει ήχο.Και επειδή είναι λίγο εκνευριστικό κάθε φορά να αλλάζω τα components (αν και δεν είναι τπτ το φοβερό 10 δεύτερα δουλειά είναι) σε κάθε περίπτωση όμως... μπορείτε να προτείνετε κάποια λύση?

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Για να χρησιμοποιείτε την Optical σε συνδυασμό με την HDMI χρειάζεστε αυτό το οποίο αν δεν κάνω λάθος (έχω την έκδοση χωρίς HDMI ακόμα) υπάρχει μέσα στην συσκευασία του XBox 360 που διαθέτει HDMI.

Reaction score
1
Απάντηση: xbox360 +connection

Tον ανταπτορα που εχει βαλει σε link ο morfeus παραπανω εχω και γω για το 360. Τον δινει η M$ δωρεαν με ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων για το 360. Απο κει και περα τωρα αν εχεις και αλλες συσκευες που συνδεονται με οπτικη ινα και θες να τις χρησιμοποιησεις με τον ενισχυτη, πχ laptop, αγοραζεις και ενα switcher για οπτικη ινα [3 σε 1 εχω εγω] και τελειωσες!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.472
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO