ISTARHD 1.3 vs. Popcorn Hour A-110

Reaction score
1
Παρόμοια στη φιλοσοφία μηχανήματα, ποιο απ' τα δύο νομίζετε ότι παράγει καλύτερη ποιότητα εικόνας και χωρίς σπασίματα στα "δύσκολα" mkv και στην ποιότητα εμφάνισης των υποτίτλων; :111:

Να προσθέσω απλά ότι σκέφτομαι να πάρω ένα από τα δύο για να το συνδέσω μαζί με έναν USB 2.0, 2.5" μικρό εξωτερικό δίσκο σε μια HD ready τηλεόραση 32 ιντσών προκειμένου να βλέπω μερικά divx/mkv που βαριέμαι να επεξεργάζομαι για να τα κάνω DVD.

Reaction score
164
Καλωσήλθες στην παρέα μας. :107:

Και εγώ μεταξύ των δύο είμαι...
Αν δεν κάνω λάθος έχουν το ίδιο chipset και παρόμοια firmware. Οπότε, μπορείς να υποθέσεις πως ό,τι προβλήματα θα έχει το ένα, παρόμοια θα έχει και το άλλο. Πάντως "σπασίματα" στην εικόνα δεν έχω ακούσει να έχουν.
Ελληνικούς υπότιτλους το A-100 παίζει, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα παίζει και το A-110. Το Istar είναι γνωστό ότι παίζει.
Το Α-110 παίρνει πλέον εσωτρικό SATA δίσκο. Επιπλέον, απ' ό,τι είδα δεν έχει σύνδεση για εξωτερικό SΑΤΑ, όπως το Istar, το οποίο δεν παίρνει καθόλου εσωτερικό δίσκο.
Το Α-110 μπορεί να συνδεθεί με το PC μέσω USB για να γίνει γρήγορη μεταφορά αρχείων. Το Istar κάνει την μεταφορά μέσω ftp και αργεί αρκετά.
Το Α-100 είχε USB σύνδεση για εξωτερικό σκληρό. Υποθέτω ότι θα έχει και το Α-110.
Αυτά σε γενικές γραμμές είναι όσα έχω βρει. Δυστυχώς το Α-110 είναι πολύ καινούριο και υπάρχουν ακόμη απορίες σχετικά. Προσωπικά, βλέπω να το παραγγέλνω.

Reaction score
173
Απάντηση: ISTARHD 1.3 vs. Popcorn Hour A-110

Οχι ακομη Βασιλη. Ο πολεμος μολις αρχισε. Για την ωρα το Α-110 εχει το προβαδισμα.

Reaction score
164
Και τι να περιμένω Φάνη; Να τελειώσει ο πόλεμος; :136:
Σε αυτές τις περιπτώσεις ο πόλεμος τελειώνει όταν πεθάνουν όλοι. Και τότε πάμε για άλλα.

Σοβαρά τώρα. Ως πιο έμπειρος, βλέπεις κάποια χτυπητή αδυναμία σε αυτές τις συσκευές για τις οποίες θα άξιζε κάποιος να περιμένει να λυθούν; HDMI 1.3 έχουν, Mkv 1080p παίζουν χωρίς πρόβλημα, υπότιτλους Ελληνικούς εσωτερικόυς και εξωτερικούς παίζουν. Τι τους λείπει;

Reaction score
173
Απάντηση: Re: ISTARHD 1.3 vs. Popcorn Hour A-110

Αν έχει πάρει κάποιος το ISTAR μπορεί να μου πει σε πόσες μέρες του ήρθε?
Σ'ενα φιλο εκανε 3 εβδομαδες.

Βασιλη παρε το 110 μια χαρα ειναι. Το 100 που το ειχα εδω μου αρεσε πολυ. Το μεγαλο ατου των ποπκορν ειναι η μεγαλη υποστηριξη που εχουν. Λυνουν τα προβληματα του στο τσαφ παφ.

Reaction score
164
Kοιτάζω το Google Checkout γιατί δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει. Γίνεται κάποια επαλήθευση μέσω τηλεφώνου; Πώς;

Άντε γιατί είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία! :136:

Reaction score
1
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Κι εγώ προς το Popcorn γέρνω. Απλά με προβληματίζει η διαδικασία της παραγγελίας από εξωτερικό καθώς και κάποια σχόλια που έχω διαβάσει για μέτρια ως κακή απεικόνιση των υποτίτλων. :121:

Βέβαια για την τιμή που έχουν....

Reaction score
164
Ποιο eshop έχει σε καλή τιμή το Popcorn A-110 και στέλνει Ελλάδα?
Μόνο μέσω της επίσημης σελίδας μπορείς να το πάρεις. Με αναμονή αρκετών εβδομάδων. Πχ εγώ το παρήγγειλα 5/8 και μάλλον θα ταχυδρομηθεί 10/9

Reaction score
164
Αν είναι να πληρώσεις τα διπλάσια σου βρίσκω και εγώ! :136:
Στην Ελλάδα πχ έχουν το 100, στα 220€...:141:

Reaction score
0
www.popcornhour.gr

Δεν ειναι φτηνά (240 Ευρώ το 110 για οσους δηλώσουν ενδιαφέρον) αλλά ειναι μια εναλλακτική λύση χωρις ρισκο τελώνων και φαρισαίων...

Reaction score
0
Τελικά ποιο αγόρασες? Εντυπώσεις? Για το Α-100 σκέφτομαι εγώ γιατί είναι στα χρήματα που διαθέτω και γιατί το Istar θέλει να συνδέσεις και εξωτερικό δίσκο...Εκτός και αν τώρα που κυκλοφορήσει το Β-110 πέσει το Α-110 και πάρω αυτό...

Reaction score
0
Τελικά ποιο αγόρασες? Εντυπώσεις? Για το Α-100 σκέφτομαι εγώ γιατί είναι στα χρήματα που διαθέτω και γιατί το Istar θέλει να συνδέσεις και εξωτερικό δίσκο...Εκτός και αν τώρα που κυκλοφορήσει το Β-110 πέσει το Α-110 και πάρω αυτό...
Καμία σχέση. Το Β-110 δεν αντικαθιστά το Α-110 και τα δύο κυκλοφόρησαν μαζί. Εϊναι ένα Home Theater Motherboard. Επί της ουσίας όμως έχουν τις ίδιες δυνατότητες. Απλά το Β-110 δέχεται 2 δίσκους SATA και ένα IDE αν θες π.χ. να βάλεις και DVD ROM. Πρέπει όμως να πάρεις κουτί χωριστά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7