Five Hot Projectors for PC Gaming

Reaction score
26
We took a look at three likely candidates for use with a PC- the Dell 1609WX, Hitachi CPX3, and Planar PR5030. All are native 1280x800, a common resolution in computing today. Also included are comments on the previously reviewed Epson PowerLite 400W and Panasonic's AX-200U, both unique 1280x800 projectors for unusual installation conditions.

Source: projectorcentral.com

Reaction score
150
Οι άνθρωποι στο θέμα PC Gaming είναι στον κόσμο τους η μάλλον στην προηγούμενη 10ετία. Άκου 1280χ800!! Σιγά μην παίζουμε και σε DOS σε 640χ480...

Reaction score
1
Απάντηση: Five Hot Projectors for PC Gaming

Jargon , αυτή είναι η ανάλυση στους συγκεκριμένους προβολείς ... τι θες να πεις ;

Reaction score
150
θέλω να πω ότι σαν ανάλυση για PC Games είναι τραγική και ειδικά σε μεγέθη προβολέα. Απορώ καν γιατί το προτείνουν αλλά δεν είναι και ειδικοί στα 3D Graphics οπότε δεν μου κάνει εντύπωση.

Τώρα αν πας μόνο για μέγεθος τι να πω, αλλά το έχω δοκιμάσει και ποιοτικά είναι χάλια μόνο και μόνο από την ανάλυση. Δες 2560X1600 4(+)xAA/16AF και θα δεις τι εννοώ.

Reaction score
1

Δλδ άμα βάλω σε αυτούς τους προβολείς αναλύσεις 2560x1600 θα δω καλύτερη εικόνα ...
να δω τι άλλο θα διαβάσω και θα πέφτω κάτω από τα γέλια ...

Reaction score
150
Τώρα θα μου το παίξεις και ειδικός στα PC games' resolutions? Εννοείται ότι θα δείς καλύτερη εικόνα κατά 10 φορές. Δεν είναι ταινία τα παιχνίδια και η ανάλυση μετράει και όχι λίγο πολύ! Πες το στο xtremesystems να σου πω ποιος θα σκάσει στα γέλια.

Επίσης σε πολλά games όπως Strategy για παράδειγμα η μεγαλύτερες αναλύσεις μεγαλώνουν από οπτικό παιδίο μεχρί περισσότερο χώρο για διάφορα άλλα Windows κάτι σαν το Desktop.

Παίζοντας σε 2560χ1600 μπορείς να έχεις πλεονέκτημα και οπτικά είναι ΑΝΩΤΕΡΟ. Δεν μιλαμε για Video 720p me 1080p εδώ. Να μην πω για input lag, refresh rates και άλλα. Μέγεθος θα πάρεις απόλυτη ποιότητα σε κανέναν προβολέα σε σχέση με reference monitors.

Reaction score
150
Συγνώμη μηπως κατάλαβες ότι εννοώ να βάλεις 2560Χ1600 σε ΑΥΤΟΥΣ τους συγκεκριμένους προβολείς? Γιατί από τα posts σου γενικά μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι απο Hardware ξέρεις πολλά και μου είναι αδιανόητο να πιστεύεις ότι το 2560Χ1600 δεν θα φαίνεται καλυτερο από 1280Χ800. Οχι βέβαια σε αυτούς τους προβολείς που δεν σηκώνουν τέτοια ανάλυση.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Five Hot Projectors for PC Gaming

Συγνώμη μηπως κατάλαβες ότι εννοώ να βάλεις 2560Χ1600 σε ΑΥΤΟΥΣ τους συγκεκριμένους προβολείς? Γιατί από τα posts σου γενικά μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι απο Hardware ξέρεις πολλά και μου είναι αδιανόητο να πιστεύεις ότι το 2560Χ1600 δεν θα φαίνεται καλυτερο από 1280Χ800. Οχι βέβαια σε αυτούς τους προβολείς που δεν σηκώνουν τέτοια ανάλυση.
Επιτέλους κατάλαβες ότι είσαι off topic και ότι το θέμα της ανάλυσης που λες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο ... όλοι ξέρουν όσο πιο μεγάλη ανάλυση τόσο πιο καθαρή εικόνα ... αλλά μην μπερδεύεις τον άσχετο λέγοντας του ότι με 480p φτηνιάρικο προβολέα μπορείς να βάλεις 2560x1600 και να δεις τέλεια εικόνα ...

Οπως λέει και στην αρχή , a common resolution today ( δλδ όλες οι οθονες Laptop πάνω κάτω και αρκετά tft οθόνες τις περασμένης πενταετίας , και η πιο προσιτή ανάλυση σε προβολείς HD )

Το λέω αυτό γιατί άμα μπλέξουμε με CRT προβολείς και αναλύσεις των 2560x1600 με ένα 100κιλο μπαούλο να κρέμεται πάνω από το κεφάλι σου σε σεισμογενή περιοχή , α πα πα πα , που λέει και η Βανδή ...

Θεωρώ πιο σημαντικό πάντως το input lag , ειδικά στο online ( γμ το CS μου γαμώ )

Reaction score
150
Αυτό που ήθελα να πω από την αρχή ήταν ότι αυτοί οι προβολείς είναι λίγοι για αυτά που μπορείς να πάρεις από PC όχι ότι μπορείς να βάλεις άλλη ανάλυση. Κοίτα θέμα που μάξεψε και posts (χαχαχα).

Είπα κι εγώ κάτι δεν μου κάθεται καλά με την απάντηση αλλά δεν έγινα κατανοητός. Τέλος πάντων τώρα συννενοηθήκαμε. Πάντως το μπαούλο θα ήταν ωραίο αλλά μάλλον θα έβαζα και κάνενα ατσάλινο κιόσκι μεταξύ αυτού και της κεφαλής μου.

Reaction score
1

Αυτοί είναι οι φτηνοί προβολείς , καλού κακού ...

Αμα είναι να πάμε σε εξεζητημένες λύσεις για να παίζουμε , δεν αγοράζω καλύτερα ένα κότερο ;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.140

Αυτοί είναι οι φτηνοί προβολείς , καλού κακού ...

Αμα είναι να πάμε σε εξεζητημένες λύσεις για να παίζουμε , δεν αγοράζω καλύτερα ένα κότερο ;
Να και μια καλή ιδέα!

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.460
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO