SOS-Bοηθεια για SAMSUNG LE46A656

Reaction score
0
Παιδια ζηταω βοηθεια .
Αγόρασα το παραπανω μοντελο της SAMSUNG και διαπίστωσα μολις την εγκατεστησα πως δεν μπορω να αποθηκευσω τις ρυθμισεις της Εικονας. Μολις δηλαδη την ρυθμισω και μετα την κλεισω και την ανοιξω επανερχεται στις προεπιλογες που εχει απο το εργοστασιο (ΔΥΝΑΜΙΚΗ - ΤΥΠΙΚΗ - ΚΙΝ.ΤΑΙΝΙΑ).
Θελω να πιστευω πως κανω καποιο λάθος ή οτι ισως παρουσιάζει καποιο προβλημα.
Δεν ειναι επιτρεπτο καθε φορα που θα ανοιγω την τηλεοραση να κανω και τις ρυθμισεις για την εικόνα.

(Τα καναλια και τον ηχο τον αποθηκευει κανονικα με την ενδειξη ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ). Η εικόνα δεν εχει ενδειξη προσωπικη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ζητω ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΜΜΕΣΑ γιατι αρχιζω να ξενερωνω με την εν λογω τηλεοραση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων.

Reaction score
73
OK, βρηκα πως ρυθμιζεται τελικα.
Αφου τ' ανοιξες που τανοιξες το τοπικ ... δεν γραφεις και τη λυση μπας και βοηθησεις και κανεναν αλλον
που θα μπλεχτει σαν και σενα με το συγκεκριμενο μοντελο..??:121:

Reaction score
0
Αφου τ' ανοιξες που τανοιξες το τοπικ ... δεν γραφεις και τη λυση μπας και βοηθησεις και κανεναν αλλον
που θα μπλεχτει σαν και σενα με το συγκεκριμενο μοντελο..??:121:
ΣΩΣΤΑ!!!!

Λοιπον παιδια οταν πρωτοανοιξετε την τηλεοραση ή και αφου την εγκαταστησετε και αρχισετε να ψαχουλευετε τις ρυθμίσεις...... Προσεξτε μην βάλετε επίδειξη αλλα ΟΙΚ ΧΡΗΣΗ. Τόσο απλο.!!!!!!!

Reaction score
0
Καλησπερα με την σειρα μου και εγω ειμαι κατοχος μιας SAMSUNG LE46A656 αυτο που με προβληματιζει ειναι οταν διχνει καποιες σκηνες σκοτεινες .. εκει η οθονη ενω σε μερικα σημεια ειναι πολυ καλη σε αλλα σημεια φωτιζεται απο τις λαμπες τις περισοτερο με αποτελεσμα εκει που πρεπει κατι να ειναι σκοτεινο , διχνει μια ασπριλα ... οχι πολυ εντονη αλλα φενετε ..

Επισης αν αλλαχεις εισοδο και βαλεις ας πουμε hdmi 1 στο οποιο δεν εχεις κατι να διχει , εκει ειναι που φενετε το προβλημα ... σε μερικες μεριες ειναι μαυρη και σε αλλη προς το γκρι ... Δικαιολογητε αυτο σαν προβλημα οι ολλες ετσι ειναι ??

Reaction score
0
Εννοεις οταν εισαι HDMI 1 χωρις να εχεισ συνδεσει καμια συσκευη?
Σε εμενα ετσι παιζει γκρι ομοιομορφο σε ολη την οθονη και οχι με πιτσιλιες οπως λες. Ισως θελει βεβαια καλυτερες ρυθμισεις. Οταν θα την ψαξω καλυτερα θα σου πω, γιατι δεν μενω ακομα στο σπιτι που την εγκατεστησα και λιγο την εχω ψαχουλεψει.

Βεβαια αν καποιος ξερει να μας πει, ποιες ειναι οι ιδανικες ρυθμισεις με τα χαρας να τις ποσταρει, οπως ειχε γινει και με την 40αρα.
Δεν γνωριζω αν κατα ποσο θα κανουν και στην δικια μας οθονη εκεινες οι ρυθμισεις!!!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo