Μα για ποιον μιλουν?

Reaction score
384
Τελικα θα το γυρισω στο απλο Jim, αν και στο τελος θα με λενε Gym. Ικανους τους εχω!

Reaction score
0
Dimitris, ο επονομαζώμενος στις αποβάθρες του μεγάλου λιμανιού και ως demitris ή dmitris...

Respect και συγχαρητήρια.

Με την ευκαιρία, πριν αρκετό καιρό νομίζω ότι είχα δει στο site σας και τα προϊόντα της netstreams. Τώρα δεν βρίσκω κάτι. Λάθος θυμάμαι;

Reaction score
0
Aκομα εκει ειναι. http://www.vipcinemas.co.uk/homeautomation.html
Εχω 5 ζωνες Netstreams στο σπιτι, ωραιο πραγμα αλλα ακριβο!
Που κοίταζα; :109:

Ακριβότερο από αντίστοιχη λύση με naim, για τον ήχο τουλάχιστον;

Από ένα case study που έχω βρει σε ένα site -δεν έχω καταλάβει τι ρόλο παίζει και αν ισχύουν οι τιμές- είναι ένα κόστος συζητήσιμο.

Επίσης οι συνεργασίες που έχει ανακοινώσει τους τελευταίους μήνες, είναι ενδιαφέρουσες.

Το κοιτάω και από περιέργεια, αφού οι υλοποιήσεις real time εφαρμογών μέσω multicast, είχαν από την αρχή τα δικά τους θετικά σημεία αλλά και προκλήσεις.

Όπως και να έχει, το λογικό είναι ότι σιγά σιγά θα αρχίσουν συζητήσεις και γύρω από αυτά τα θέματα, οπότε νάμαστε καλά να τα λέμε.

Reaction score
384
Κανα 2000-αρο ανα δωματιο το θελεις, δεν το γλιτωνεις.

Θα μπορουσες βεβαια να εχεις ενα κεντρικο touch panel στο σαλονι, και στα υπολοιπα δωματια να χρησιμοποιεις web tablets οπως το Νοκια N800 που ειναι σε τιμη ξεφτιλα.

Πολυ φτηνη λυση ειναι τα προιοντα της Elan, αλλα μην περιμενεις να τα δουλευεις σε δικτυο.

Η Naim και η Arcam ειδαν οτι ο κοσμος θελει σκληρους δισκους, το γυρισανε κι αυτοι σε music servers...

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.253
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale