Η Stewart CineWide 130" ήρθε (Photos)

Reaction score
150
Σήμερα είχα τη χαρά να παραλάβω τη κυρτή Stewart 2.40:1 και τη δεύτερη χαρά να εμπιστευθώ το Βαγγέλη Λαμπρου από την PJS για την εγκατάσταση της. Ειλικρινά μια λέξη θα πω - ΑΨΟΓΟΙ. Εγώ ήπια τον καφέ μου και δεν με άφησαν να κάνω τίποτα ενώ ηταν οι πρώτοι άνθρωποι που δεν ανησυχούσα όταν έπιαναν, ηχεία, τηλεοράσεις κτλ. Συνήθως όταν έρχονται συνεργεία στο σπίτι για δουλειά ξέρετε πόσο δεν θέλουμε να πλησιάζουν τον εξοπλισμό μας.
Τα παιδιά ήταν πολύ προσεκτικοί και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι έπλεναν συνέχεια τα χέρια τους για να μην κάνουν δαχτυλιές στην οθόνη ή στους τοίχους. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα και αυτό δεν το κάνω συχνά.

Λοιπόν στην οθόνη τώρα. Μπορεί να είναι λίγο ακριβή αλλά μόνο που είπε η γυναίκα ΠΑΡΑ πολύ ωραία φτάνει. Σαν κατασκευή είναι κορυφαία με σκελετό αλουμινίου κουρμπαριστό αντίθετα με τις φθηνές 2.40 που είναι από ξύλο. Το πανί τεντώνεται πολύ καλά και έχει μεταλικούς κρίκους (δείτε PDF στο site της Stewart) που περνάει μέσα ένα ειδικό λάστιχο που είναι πάνω στο σκελετό της οθόνης. Έχει πολλούς τέτοιους κρίκους (80?) και δεν υπάρχει η παραμικρή ζάρα. Επίσης ο σκελετός είναι φαρδύς και δίνει πολύ στην εμφάνιση καθώς και το βελούδο του είναι εξαιρετικό. Και μερικές φωτογραφίες με και χωρίς την τηλεόραση μπροστά η οποία ανεβοκαταιβέναι με lift. Για να συγκρίνεται και να καταλάβετε το μέγεθος μιας και είναι 2.40 η τηλεόραση είναι 52".

Αυτά στη συνέχεια ψάχνω για lift/coffe table λύση για να βάλω προβολέα (που δεν έχω βέβαια).

Reaction score
14
τι να πώ... καλορίζικη και καλοθέατη...

Σελω και εγώωωωωωωωωω..... παππού....

αλλά ντεν εχω λεφτά ουτε για ζήτω.......

Πόσο πήγε ετσι για να κάνουμε ορεξη???

Reaction score
14
κάτι κάνε με τις φωτό στο ποστ σου, γιατί scrollάρουμε τρελά δεξια για να τις δούμε

Reaction score
150
Τις φώτο τις βλέπω κανονικά αλλά ξέρω τι φταίει! Τρέχω σε 2560χ1600 και μάλλον πρέπει να τις βάζω μικρότερες για χαμηλότερες αναλύσεις. Σε ευχαριστώ.

Reaction score
14
Τις φώτο τις βλέπω κανονικά αλλά ξέρω τι φταίει! Τρέχω σε 2560χ1600 και μάλλον πρέπει να τις βάζω μικρότερες για χαμηλότερες αναλύσεις. Σε ευχαριστώ.
ναι αυτό είναι, αλλά με ενα edit στο ποστ σου μπορείς μετά απο κάθεμία φωτό ή κάθε δύο φωτό να πατήσεις και ενα "enter" ώστε να δώσει Line break εντολή και να αλλαξουν γραμμή οι επόμενες.

Ετσι όπως εχουν μπεί απλώνουν σε οντως 2560 χ ΧΧΧ ανάλυση.

Να φανταστείς εμένα με 1920χ1200 και μου βγάζει μάτια!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Σελω και εγώωωωωωωωωω..... παππού....

αλλά ντεν εχω λεφτά ουτε για ζήτω.......
Μην φοβασαι παιδακι μου.
Μπορουμε παντα να τα "βρουμε" σε..."ειδος":144:

Ααααχ, η διαφορα της μεγαλης οθονης....

Καλοριζικη Σωτηρη!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.140
Απάντηση: Η Stewart CineWide 130" ήρθε (Photos)

Συγχαρητήρια! Πολύ καλή. Καλορίζικη και καλοθέατη.

Λοιπόν τώρα πας στα δύσκολα ε; Προβολέα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τα παιδιά ήταν πολύ προσεκτικοί και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι έπλεναν συνέχεια τα χέρια τους για να μην κάνουν δαχτυλιές στην οθόνη ή στους τοίχους.
Μηπως το πλυσιμο των χεριων δεν ηταν για λογους υγιεινης αλλα...
"ενιπταν τας χειρας τους" για το τελικο αποτελεσμα?:142:

Reaction score
6

Καλορίζικη και καλοθέατη.
Φαίνεται πολύ όμορφη…
Αντε και με έναν καλό προβολέα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.831
Καλορίζικη. Εκπληκτική οθόνη. Θα αναδείξει όποιο προβολέα και αν χρησιμοποιήσεις!

Reaction score
15.548
Καλοριζικη φιλε μου...
Οπως καταλαβαινεις ειμαι φαν και μου τρεχουν τα σαλια..
Δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο....
Το μονο που μπορω να πω ειναι.....ασε τους αλλους να τρεχουν.....
Επισης σηκωνε ακομα καμια 10"-20" ιντσες παραπανω.....

Απο τα 4μ. περιπου θα βλεπεις....?

Reaction score
150
Ευχαριστώ παιδιά. Κώστα από τα 4-4.5 μέτρα θα βλέπω οπότε σαν μέγεθος είναι ότι πρέπει. Να σας πω ότι από κοντά φαίνεται σαφώς μεγαλύτερη και η φωτογραφία ξεγελάει.

Αλλά δεν σας είπα το καλύτερο τόσο πολύ άρεσε στη γυναίκα μου που σήμερα το πρωί το έλεγε σε μια φίλη της στο τηλέφωνο? Ρε μπας και με δουλεύει? Θα δείξει πάντως αν συνεχίσει έτσι στο τέλος θα με ρωτήσει και πότε θα πάρουμε προβολέα. Και ξέρετε τι θα τις πω? Μέτα τα καινούρια ηχεία αγάπη μου και τον τελικό!!!

Reaction score
152
1.γουσταρει πραγματικα
2.ετοιμαζει αντεπιθεση
3.καμαρωνει που δεν το εχει καμμια φιλη της.

Reaction score
939

Με γεια σου, δειχνει εντυπωσιακη ολη η εγκατασταση με το επιπλο και το λιφτ της TV.
Αντε και με ενα καλο προβολι συντομα.

Reaction score
0
jargon βαψε σκουρο το δωματιο
δεν εχει μεγαλη διαφορα απο την δικη μου
smx pro curve

Reaction score
15.548
Ευχαριστώ παιδιά. Κώστα από τα 4-4.5 μέτρα θα βλέπω οπότε σαν μέγεθος είναι ότι πρέπει. Να σας πω ότι από κοντά φαίνεται σαφώς μεγαλύτερη και η φωτογραφία ξεγελάει.

Αλλά δεν σας είπα το καλύτερο τόσο πολύ άρεσε στη γυναίκα μου που σήμερα το πρωί το έλεγε σε μια φίλη της στο τηλέφωνο? Ρε μπας και με δουλεύει? Θα δείξει πάντως αν συνεχίσει έτσι στο τέλος θα με ρωτήσει και πότε θα πάρουμε προβολέα. Και ξέρετε τι θα τις πω? Μέτα τα καινούρια ηχεία αγάπη μου και τον τελικό!!!
Μια χαρα θα εισαι σε αυτη την αποσταση....

Κοιτα να δεις τι παιζει με τις γυναικες.....
Εαν κανεις μια δουλεια ωραια στο συνολο τους....αρεσει ....και το διαφημιζουν κιολας.....Εαν υπαρχει τσαπατσουλιο δεν το γουσταρουν και υπαρχει γκρινια....
Στην περιπτωση σου κανεις μια ωραια δουλεια ..ασε που η οθονη απο μονη της φωναζει.....φοριετε και στο δεξι....

Ενας φιλος πριν μια 3ετια εσκασε και πηρε τα B&W 802...
Η γυναικα του δεν τα γουσταρει τα ηχεια κ.λ.π. καθολου....
Μολις ειδε αυτα στο σπιτι στημενα επαθε....(χωρις να το ξερει)
Καταλαβες.....
Η γυναικα θελει να ειναι πρωτα ωραιο το ρουχο και να δενει με τα παπουτσια κ.λ.π.
Ετσι εκανε και αυτος το κομματι του και αυτη..
Βεβαια του πηγε πολλα η ολη ιστορια....αλλα ειναι κατι που μενει και εμφανισιακος και ακουστικος...

Απο την στιγμη που δεν σε κυνηγαει κανεις παρε οτι θες...απλα προστατεψε την οθονη αυτο το διαστημα....

Reaction score
150
Ε θα με τρελάνει η γυναίκα μου, χτες είχαμε πάει σε κάποιους φίλους που είχαν BBQ και έλεγε σε όλους τι ωραία που είναι η οθόνη μας. Ε όταν γυρνούσαμε δε μου λέι ανυπομονώ να παρουμε προβολέα γιατί αυτό μάλιστα είναι κάτι διαφορετικό όχι σαν μεγάλη τηλεόραση!

Ε τώρα φταίω? Δεν φτάιω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.453
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO