Πρόβλημα με PHILIPS DVP5980

Reaction score
0
Καλησπέρα .
Σήμερα παρέλαβα το Philips DVP 5980 και αντιμετωπίζω αρκετά προβλήματα, καταρχήν δεν έχω ήχo ούτε όταν το σύνδεσα με την τηλεόραση με scart ή hdmi ,μάλιστα στη σύνδεση με component δεν μου δίνει ούτε εικόνα.
Πολλές από τις ρυθμίσεις που αναγράφει το εγχειρίδιο χρήσης δεν μου τις βγάζει στο μενού του DVD.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω άν είναι θέμα ρυθμίσεων η βγήκε προβληματικό το Dvd Player ;

Reaction score
0
Τελικά κατάφερα να λύσω τα περισσότερα προβλήματα αλλάζοντας κάποιες ρυθμίσεις από το μενού.
Επισκέφτηκα και την Ιστοσελίδα του κατασκευαστή για να βρω την τελευταία αναβάθμιση ,αλλά δεν βρήκα αναβαθμίσεις.
Μια αναβάθμιση (αρχείο bin) που είχα κατεβάσει από κάποιο forum προσπάθησα να το περάσω στο Philips ακολουθόντας τις οδηγίες αλλά δεν αναγνωρίστηκε το cd .
Ακόμα δεν μπόρεσα να βρω πως παίζοται ξεχωριστοί υπότιτλοι ;

Reaction score
38
Ακόμα δεν μπόρεσα να βρω πως παίζοται ξεχωριστοί υπότιτλοι ;
Αυτό το πρόβλημα δεν πρέπει να έχει σχέση με το μηχάνημα.
Έχεις τους υπότιτλους στο ίδιο directory με την ταινία σου και με το ίδιο όνομα; Δηλαδή αν η ταινία είναι το αρχείο "movie123" τότε οι υπότιτλοι θα πρέπει να είναι ένα αρχείο "movie123.srt", αλλιώς δεν θα τους αναγνωρίζει.

Reaction score
0
Καλημέρα.
Τελικά μπόρεσα και έκανα αναβάθμιση και το DVD Player παίζει ξεχωριστούς υπότιτλους.
Το μόνο πρόβλημα υπάρχει σε κάποιες ταινίες που μου βγάζει μύνημα ότι δεν εντόπισε video codecs και δεν μου δίνει εικόνα αλλά μόνο ήχο.

Reaction score
1
Καλημέρα.
Τελικά μπόρεσα και έκανα αναβάθμιση και το DVD Player παίζει ξεχωριστούς υπότιτλους.
Το μόνο πρόβλημα υπάρχει σε κάποιες ταινίες που μου βγάζει μύνημα ότι δεν εντόπισε video codecs και δεν μου δίνει εικόνα αλλά μόνο ήχο.
Καλημέρα!!!

Να θυμίσω εδώ ότι το συγκεκρημένο DVD Player, Ουτε ματροσκες ,ουτε χ.264 παιζει και ουτε θα παιξει.!!!

Reaction score
0
Καλημέρα!!!

Να θυμίσω εδώ ότι το συγκεκρημένο DVD Player, Ουτε ματροσκες ,ουτε χ.264 παιζει και ουτε θα παιξει.!!!
Καλησπέρα .
Οι ταινιες στις οποίες αναφέρομαι είναι σε μορφή avi και όχι mkv.
Φίλε υπάρχει DVD Player που παίζει mkv;

Reaction score
0
Καλημέρα.
Ένα άλλο πρόβλημα που έχω με το συγκεκριμένο DVD Player είναι ότι όταν παίζει κάποια ταινία με υπότιτλους από το usb μου τους βγάζει πολύ μικρούς.
Μπορούμε να μεγαλώσουμε το μέγεθος των υπότιτλων στο συγκεκριμένο DVD Player ;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef